Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τρώει πόρτα ο Τζιτζικώσας από τον Κώστα Καραμανλή

Η συνεπής προσπάθεια πολιτικής απαξίωσης του Κώστα Καραμανλή από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το επιτελείο του, είχε τις… αναμενόμενες παρενέργειες.

Όπως σημειώνει σήμερα ....

το ‘Έθνος”, η πόρτα του γραφείου του Κώστα Καραμανλή παραμένει κλειστή για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η υποψηφιότητά του οποίου στοχεύει μεταξύ άλλων και στη συρρίκνωση του καραμανλισμού στον χώρο της Κεντροδεξιάς, σε συνδυασμό με τον κατακερματισμό του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, παραδέχτηκε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, επικαλούμενος… βαρύ πρόγραμμα δικό του, και όχι του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, μετά και την τραγική εμφάνισή του στην εκπομπή “Ενικός” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην τηλεόραση του Star, και ενώ η καμπάνια του βρισκόταν προ πολλού σε αποδρομή, με τις πρώτες γκρίνιες και την αναζήτηση “ενόχων” να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο επιτελείο του.

Υστερόγραφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.