Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ με το μήνα!

Ζεστό χρήμα στα ταμεία θέλει το υπουργείο Οικονομικών και γι’ αυτό επαναφέρει το παλιό σενάριο της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας… με το μήνα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον το επιτρέψουν οι θεσμοί, ο αναπληρωτής υπουργός ......

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις έως τέλος Ιουνίου

Με το που ξεκίνησαν πήραν παράταση.

Παράταση για δύο μήνες παίρνει (μέχρι τις 30 Ιουνίου) η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Η απόφαση για δίμηνη .....

Συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Η παρουσία του Δήμου οφείλει να ξεπερνά τα όριά του. Να εκτείνεται στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο δηλώνοντας παρών σε πρωτοβουλίες και δράσεις που αναδεικνύουν την Τριφυλία ως ευλογημένο τόπο αγροτικής παραγωγής, ως τόπο με πολιτιστική ταυτότητα, ως περιοχή με γαστρονομική γευστική αναφορά ......

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Χαλάζι και ισχυρές καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/04/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Βροχές και καταιγίδες ......

Καλαμάτα: Γεγονός το πρώτο «σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλου ζευγαριού»

Γεγονός είναι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Καλαμάτα, καθώς ήδη κατατέθηκε σε συμβολαιογράφο της πόλης και στη συνέχεια καταχωρήθηκε στο ληξιαρχείο, «σύμφωνο συμβίωσης» μεταξύ του Πιτερ-Τζον και του Φιλίπ (Σπεντζούρης είναι το επώνυμο του ζευγαριού).

Η πράξη, υπεγράφη .....

Κυπαρισσία: Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκε η άσκηση σεισμού στο Λύκειο

Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων που προέβλεπε εκδήλωση σεισμικών φαινομένων και πρόκληση πυρκαγιάς στο σχολικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με το σενάριο η άσκηση θα περιλάμβανε Πυρκαγιά στο γραφείο καθηγητών απεγκλωβισμό μαθητών από τις αίθουσες διδασκαλίας αλλά και ......

Από τους πιο συχνούς αλλά με πτωτικές τάσεις ο καρκίνος του στομάχου στην Ευρώπη


Γράφει ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης
Γενικός Χειρουργός-Λαπαροσκόπος
Διευθυντής Χειρουργός Ευρωκλινικής Αθηνών
www.sambalis.gr

Ο καρκίνος του στομάχου αποτελεί ένα από τους πιο συχνούς καρκίνους με συχνή αιτία θανάτου, με την υψηλότερη επίπτωση να παρατηρείται στην Άπω Ανατολή (Ιαπωνία, Κορέα), Λατινική Αμερική (Χιλή, Κόστα Ρίκα) και Ανατολική Ευρώπη, .
Στη Δυτική Ευρώπη παρατηρούνται 25 περιστατικά καρκίνου στομάχου .....

EUROLEAGUE 2016: Δείτε τα ζευγάρια των playoffs


Οι τελευταίες εκκρεμότητες του Top 16 τακτοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης κι έτσι το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός έμεινε μετά από 11 χρόνια εκτός οκτάδας, καθώς ......