Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Αλευρά - Βουδούρη

Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Οδυσσέας Βουδούρης και έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Ν. Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.



Το ΣτΕ ακύρωσε το πρόστιμο των 83.5 εκατ. ευρώ σε Vodafone και Ericsson για τις υποκλοπές!

Το ποσό των 83,5 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να καταβάλει η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) στις εταιρίες Vodafone και Ericsson, όπως αποκάλυψε σήμερα στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Α. Λαμπρινόπουλος.

Το ποσό αφορά στο πρόστιμο το οποίο είχε επιβληθεί στις δύο πολυεθνικές για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όμως το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε το ..........

πρόστιμο άκυρο και τώρα η υπηρεσία πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα αυτά και μάλιστα εντόκως.

Το ΣτΕ επικαλείται για την ακύρωση του προστίμου το γεγονός πως η απόφαση της ΑΔΑΕ έπρεπε να προέλθει ύστερα από δημόσια συνεδρίαση και όχι κλειστή.

Όμως ο πρόεδρος της Αρχής, Α. Λαμπρινόπουλος δήλωσε πως έχουν εντοπιστεί και διαπιστωθεί πλήθος παραβιάσεων και υποκλοπών σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Μάλιστα όπως είπε έχουν βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και κασετοφωνάκια μέσα σε ΚΑΦΑΟ.

Τέλος, ο κ. Λαμπρινόπουλος αναφέρθηκε και στον έλεγχο της ΕΥΠ παραδεχόμενος πως η ΑΔΑΕ δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΠ. «Επισκεφθήκαμε την ΕΥΠ, μας έδειξε ένα βαλιτσάκι και είχαμε πει ότι αν αυτός είναι ο εξοπλισμός τότε η ΕΥΠ είναι φτωχή. Η ΕΥΠ πρέπει να έχει ένα καλύτερο εξοπλισμό για να παίξε τον ρόλο της. Δεν διαπιστώσαμε κατι επιλήψιμο στον έλεγχο στην ΕΥΠ. Ψαξαμε και το βαλιτσάκι και τον σκληρό δίσκο που περιέχει. Όμως δεν νομίζω ότι η ΑΔΑΕ μπορεί να κάνει ουσιαστικό έλεγχο της ΕΥΠ.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρινόπουλος.

Newpost

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!!!!!!!!

Ποιες οι ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων

Τώρα 180.000 δημόσιοι υπάλληλοι που είχαν πάρει στεγαστικό δάνειο και αλλιώς τα είχαν υπολογίσει και αλλιώς τους τα έφερε το Μνημόνιο έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πολύ βαθιά ανάσα καθώς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έχει αναρτήσει ρυθμίσεις στη “Διαύγεια”, που σίγουρα καλύπτουν πολλούς από εκείνους που έχασαν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τι προβλέπεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις για τα στεγαστικά:.......

“Πάγωμα” των δόσεων για 24 μήνες.
Καταβολή του μισού ποσού της δόσης ως και για πέντε χρόνια.
Επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου (περισσότεροι φόροι αλλά μικρότερη δόση) ως και για μία δεκαετία.
Αναστολή πληρωμής των δόσεων για όσους είναι υπό σύνταξη.
Επιμήκυνση του ορίου ηλικίας στα 85 των δανειοληπτών έτη.

Δηλαδή, ανάλογα με το εισόδημα (θα μπουν κριτήρια) υπάρχει πλέον δυνατότητα σε όποιον δημόσιο υπάλληλο αδυνατεί να πληρώσει για πέντε χρόνια να καταβάλλει τη μισή δόση. Υπάρχει και πρόβλεψη για το 50% του ποσού να μην αποδεσμεύεται από το εφάπαξ ή την αποζημίωση λόγω απόλυσης, αλλά να καταβάλλεται το ποσό από το φορέα.

Ακόμη και αν δεν είναι αρκετό το εφάπαξ για την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου, υπάρχει δυνατότητα στο δανειολήπτη, για να εξοφλήσει όλο το ποσό, να το κάνει σε 48 άτοκες δόσεις ή έντοκα μέχρι τη λήξη του δανείου.

Αν και πάλι ο δανειολήπτης δεν μπορεί να πληρώσει, τότε με απόφαση του Δ.Σ. του ταμείου θα αναστέλλεται για 24 μήνες η αποπληρωμή.

Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι περιμένουν να βγει η σύνταξη έχουν τη δυνατότητα να μην καταβάλλουν δόσεις.

Όταν όμως βγει η σύνταξη, θα πρέπει να καταβάλλουν όλες τις δόσεις που δεν πλήρωσαν, άτοκα.

Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί μπορεί από σήμερα κιόλας να κάνει δήλωση επιμήκυνσης του δανείου για όσα έτη επιθυμεί μέχρι και το 85ο έτος της ηλικίας του.

Είναι ήδη σε ισχύ οι διατάξεις που δίνουν τη δυνατότητα επιμήκυνσης:
ως 10 χρόνια για στεγαστικά (μέγιστη διάρκεια 40 έτη)
ως 10 χρόνια στα επισκευαστικά (μέγιστη διάρκεια 26 έτη)
ως 5 χρόνια στα μικρά επισκευαστικά και βλαβών (μέγιστη διάρκεια 15 έτη)

Συνημμένο αρχείο: Η τελική εγκύκλιος για το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο.

"Το Αρκούδι"

Και το όνομα αυτού: "Το αρκούδι"
Ένας νέος χώρος γρήγορου φαγητού αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικού, ξεκίνησε από το πρωί την λειτουργία του στον Πεζόδρομο των Φιλιατρών, εκεί που ήταν το παλιό σαντουϊτσάδικο Ποπάϋ.

Οι ώρες λειτουργίας του μαγαζιού είναι από τις 10 το πρωΐ μέχρι τις αργαααα το βράδυ και εκεί θα μπορέσετε να προμηθευτείτε τον πρωϊνό σας καφέ, το σάντουϊτς σας για να έχετε δυνάμεις στην δουλειά σας, και από τις 11.00-11.30 και μετά θα μπορείτε να πάρετε τον λαχταριστό γύρο τον οποίο φτιάχνει ο ίδιος ο Βασίλης Παγάνης που είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ή να φάτε την απίστευτης νοστιμιάς σκεπαστή πίτα με γύρο το νοστιμότατο κοτόπουλο ΣΟΥΒΛΑΣ (ας μην ειναι στο καταλογο)και τις Παρασκευές και τα Σάββατα Κοντοσούβλι και Κοκορέτσι.

Η "πρόβα τζενεράλε" έγινε το Σάββατο το ..........

απόγευμα όπου ο Βασίλης είχε καλέσει λίγους φίλους για να δοκιμάσουν τα καλούδια του μαγαζιού και να επισημάνουν τυχόν ελλείψεις ώστε να διορθωθούν άμεσα.
Η πρόβα τζενεράλε για τον Βασίλη είχε 100% επιτυχία, κάνοντας τους καλεσμένους του να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα εδέσματα που προσέφερε με την συνοδεία μπύρας και κρασιού.

Εμείς να ευχηθούμε στον Συμπολίτη μας Βασίλη Παγάνη καλές δουλειές και να γεύεται ο ουρανίσκος μας τις εκπληκτικές νοστιμιές του.

Κατεβάστε το φυλλάδιο του καταστήματος πατώντας εδώ και μην διστάσετε να κάνετε άμεσα την πρώτη σας παραγγελία.

«Τυχαίο» γεγονός ή θαύμα η «ταύτιση» 255 βουλευτικών συνειδήσεων;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τελικά έγραψαν ιστορία την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου οι 255 εθνοπατέρες και εθνομητέρες, μέλη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των 2 κομμάτων εξουσίας που κράτησαν στα χέρια τους τις Τύχες της Ελλάδας τα τελευταία 37 χρόνια και «μονοκούκι» οι 15 του νεότευκτου ΛΑΟΣ και λειτουργώντας προφανώς στη γραμμή της Συνταγματικής επιταγής να ψηφίσουν Ελεύθερα και κατά συνείδηση έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην «Νέα» Κυβέρνηση (που την απαρτίζουν 39 Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, 6 της ΝΔ και 4 του ΛΑΟΣ) υπό τον πρωθυπουργό κ Λουκά Παπαδήμο.

Κάποια ιστορικά και αμείλικτα όμως ερωτήματα ήταν, και μετά ........

την «ψήφο εμπιστοσύνης του αποχωρήσαντος» Πρωθυπουργού κ Παπανδρέου, παραμένουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ:
Επειδή ο κ Παπαδήμος, (ως «διορισμένος» και ΟΧΙ εκλεγμένος) Πρωθυπουργός μας είναι τραπεζικό στέλεχος με τεράστια πείρα θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πόσα χρήματα εισπράξαμε από Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, από Αγροτικές και Θαλάσσιες Επιδοτήσεις, από τα περιώνυμα 4 πακέτα στήριξης Ντελόρ, από τις παραγωγικές μας δραστηριότητες σε πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα οικονομικών δραστηριοτήτων από το καλοκαίρι του 1974 μέχρι σήμερα;

Θα μάθουμε άραγε ποτέ ποιοι και πότε, πώς και γιατί μας έχουν οδηγήσει στο γκρεμό του τεράστιου Εθνικού χρέους των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που συνεχίζει να μας απειλεί με ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ (είναι άποψη πολλών) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;
Ή θα αρκεστούμε στην κατάποση της κατηγορίας που μας έχει προσάψει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του κ Παπανδρέου που παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του κ Παπαδήμου ότι δηλαδή «...μαζί του τα…φάγαμε;»

Η δοθείσα «ψήφος εμπιστοσύνης» στην «Νέα-Παλαιά» Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που γαρνιρίστηκε αλληγορικά με το «αλατοπίπερο» που εκπροσωπούν γνωστά πρόσωπα-κάτοικοι της προσφιλούς στον κ Καρατζαφέρη «γαλάζιας πολυκατοικίας», απέδειξε περίτρανα ότι:
-- το ήδη «πτωχευμένο» πολιτικό μας σύστημα ΤΡΕΜΕΙ τις επικείμενες (θα αργήσουν να έρθουν, εκτός απροόπτου) εκλογές,
-- ΔΕΝ προτίθεται να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα,
-- ΔΕΝ έχει μέχρι στιγμής τιμωρήσει κανέναν από τους υπεύθυνους της σύγχρονης Ελληνικής Οικονομικής, πολιτικής, πολιτισμικής και ηθικής τραγωδίας και,
-- αυτοϊκανοποιείται αυτάρεσκα με παροχές «ψήφου εμπιστοσύνης»…

Εάν, πριν ψηφίσουν ΝΑΙ, έβγαιναν στους δρόμους οι 255 εθνοπατέρες και εθνομητέρες και άνοιγαν διάλογο με τους πολίτες που τους έστειλαν στη Βουλή στις εκλογές του Οκτώβρη 2009 με την ιστορική πλέον «δέσμευση» υπόσχεση από ΠΑΣΟΚ ότι «λεφτά υπάρχουν» και την άτακτη οπισθοχώρηση στα χαρακώματα - έδρανα της Αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας του κ Καραμανλή θα άκουγαν τόσα και τέτοια που…ΔΕΝ γράφονται!
Η οικονομική μας κρίση και οι κοινωνιολογικές, ψυχολογικές, φιλοσοφικές, ηθικές και πολιτισμικές προεκτάσεις της προοιωνίζονται βίαια διάρρηξη της κοινωνικής μας αλληλεγγύης και του κοινωνικού μας ιστού.

Και εφόσον ΑΥΤΟΙ και ΑΥΤΕΣ που την προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν το λαϊκό αίσθημα παραμένοντας στο απυρόβλητο της «Βουλευτικής Ασυλίας» και του κατάπτυστου Νόμου περί την «ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ» που βαπτίστηκε ευφυώς αλλά ανάλγητα «Νόμος Ευθύνης Υπουργών» ΔΕΝ έχουν τιμωρηθεί ακόμη αργά ή γρήγορα θα ζήσουμε «μέρες ανήσυχες» από εκείνες που κάνουν ακόμη και τους άπιστους και άθεους να επικαλούνται την αρωγή της Παναγίας μας για ένα πραγματικά Εθνοσωτήριο ΘΑΥΜΑ, όχι σαν το «θαύμα» που μας σερβίρισαν για τη δική τους, όχι δική μας, ΣΩΤΗΡΙΑ οι 255 Βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ!

Οψόμεθα!...

Δεν χορηγούν φάρμακα επι πιστώσει τα Φαρμακεία.

Σε αναστολή χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει προχώρησε από τις 18 του μήνα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρεται ότι μέχρι το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώσει τα φάρμακα για τα οποία έχει κάνει τις κρατήσεις, στους ασφαλισμένους, ο φαρμακευτικός σύλλογος Μεσσηνίας αναστέλλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στα εξής ταμεία: ..........


ΤΣΑΥ
ΔΕΗ
ΤΑΣ
ΟΤΕ
Λιμενικό
Πεζικό
Εμπορική Τράπεζα
ΤΥΔΕ

Ο Φαρμακευτικός σύλλογος Μεσσηνίας προχώρησε σε αυτήν την απόφαση γιατί όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του δεν μπορούν να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακα των ασφαλισμένων αντί για το ασφαλιστικό τους ταμείο.

Πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας 55 - 64 ετών

Στην υλοποίηση προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) για την απασχόληση 5.000 ανέργων ηλικίας 55-64 ετών προχωρά η κυβέρνηση σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις της ..........

τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών), για απασχόληση πρώην εργαζομένων ηλικίας 55-64 ετών και μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-64 ετών. Η μέγιστη δαπάνη θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 75.000.000 ευρώ.

Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ και η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους 27 μήνες, 24 μήνες επιχορήγηση και 3 μήνες δέσμευση. Για τη λήψη της επιχορήγησης, η επιχείρηση οφείλει να υποβάλλει αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά προσδιορίζονται.

Δικαιούχοι

1. Επιχειρήσεις

Δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών).

Δεν υπάγονται:

• Οι δικαιούχοι επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν τους ανέργους τις βραδινές ώρες πέραν της 22ης ώρας.
• Οι δικαιούχοι επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται ως προβληματικές.
• Οι δικαιούχοι επιχειρήσεις εις βάρος των οποίων εκκρεμεί ανάκτηση παλαιάς κρατικής ενίσχυσης.

2. Άνεργοι

Οι ωφελούμενοι που θα απασχοληθούν από τις δικαιούχους επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι:

-Πρώην εργαζόμενοι ηλικίας 55-64 ετών (να έχουν συμπληρώσει δηλαδή το 55ο έτος και το 64ο έτος της ηλικίας τους αντίστοιχα κατά την υπόδειξη τους από την Υπηρεσία) που έχει καταγγελθεί η σύμβασή τους από την 15η Ιουλίου 2010 και μετά.
-Μακροχρόνια άνεργοι ηλικίας 55-64 ετών (να έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος και το 64ο έτος της ηλικίας τους αντίστοιχα).

Επιπλέον απαιτείται:

-Να έχουν την ιδιότητα του άνεργου και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ.
-Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
-Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.

Real.gr

ΤΕΛΟΣ ο Γιώργος Παπανδρέου! Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ...

Όλα δείχνουν πλέον πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι... παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ακόμα και από το περιβάλλον του, δεν θα είναι στο τιμόνι του κόμματος για τις επόμενες εκλογές.

Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη διαδοχή του και δεν ήταν τυχαίο πως σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μίλησε ανοιχτά.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν και ..........

άλλοι.

Τέλος εποχής...

parapolitika

Νέος γύρος διαλόγου με τους φαρμακοποιούς

Εγκύκλιο με την οποία θα διευκρινίζει σημεία του νόμου για το ωράριο των φαρμακοποιών, αναμένεται να στείλει σήμερα Τρίτη ο υπουργός Yγείας.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε σχετικές αναφορές κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ).

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η εγκύκλιος θα ...........

περιλαμβάνει τις εξής διευκρινίσεις:

► Οι φαρμακοποιοί που θέλουν να εφημερεύουν ελεύθερα τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββάτου, θα έχουν δικαίωμα επιλογής, μιας ή περισσότερων ημερών.
► Από το ωράριο αυτό εξαιρούνται οι Κυριακές.
► Δίδεται παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για τις υποβολές αιτήσεων όσων ενδιαφέρονται να εφημερεύουν τα απογεύματα αυτά.
► Δεν θα επιτρέπεται η μερική τήρηση του ωραρίου η οποία τιμωρείται με αφαίρεση της άδειας για 1 μήνα.

Υπουργός ΝΔ

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του κ. Λοβέρδου στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση:

"Η σημερινή κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο βίο. Ο επόμενος υπουργός Υγείας θα είναι της ΝΔ και δεν θα διστάσει να φέρει στην αγορά τις μεγάλες εταιρείες και τις αλυσίδες των φαρμακείων. Σημειώστε αυτό που σάς λέω", είπε ο υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στους φαρμακοποιούς.

Πίστωση

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος έκανε λόγο για πλήρη αναρχία στα ωράρια που ισχύουν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Παραδέχτηκε ότι ο ΦΣΑ ανέφερε στους φαρμακοποιούς ότι ήταν υποχρεωτική η εφημερία και τα 3 αυτά απογεύματα, λόγω λαθών στη διατύπωση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Λουράντος ανακοίνωσε ότι οι φαρμακοποιοί θα προχωρήσουν σε αναστολή της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση προς τα ασφαλιστικά Ταμεία.
Απέδωσε τη θέση του αυτή στα χρέη που έχουν τα Ταμεία προς τους φαρμακοποιούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κλάδος δοκιμάζεται οικονομικά και δεν μπορεί να χρηματοδοτεί για τόσο μεγάλα διαστήματα τα ασφαλιστικά Ταμεία.

iatronet

Άγρια κόντρα της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ, παρενέβη ο εισαγγελέας

Εκτός ορίων βγαίνει η κόντρα μεταξύ της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ, καθώς παρενέβη και η Δικαιοσύνη, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε κατά των συνδικαλιστών ο πρόεδρος της ΔΕΗ.
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάληψη του κέντρου πληροφορικών συστημάτων της ΔΕΗ στο Χολαργό.
Παραλλήλως ζητά να γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί.........

αν οι καταληψίες προβαίνουν σε αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα και στην περίπτωση αυτή να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Μετά την μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της ΔΕΗ που οδήγησε στην εισαγγελική παρέμβαση ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος δήλωσε:
«Πριν από λίγο η διοίκηση της ΔΕΗ με εντολή της κυβέρνησης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των καταληψιών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα .Τους απαντάμε: προκειμένου να κάνουμε το χρέος μας, που είναι να σταθούμε δίπλα στο φτωχό και τον άνεργο, δεν μας τρομάζουν ούτε μηνύσεις ούτε εισαγγελείς».

Zoomnews

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Νοεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.