Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Φθαρμένη τσιμεντοκoλώνα στην πλατεία της Βάλτας χρήζει άμεσης αντικατάστασης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μια φθαρμένη τσιμεντοκολώνα βρίσκεται στην πλατεία της Βάλτας, καθώς κομμάτια του τσιμέντου έχουν φύγει και φαίνεται ο σιδερένιος οπλισμός.
Και αυτό συμβαίνει γύρω γύρω από την κολώνα.

Ο πρόεδρος του Χωριού κ Αντώνης Αντωνόπουλος έχει επισημάνει εδω και πολύ καιρό στους αρμοδίους αντιδημάρχους το πρόβλημα και την επικινδυνότητα της κολώνας και έχει ζητήσει την αντικατάσταση της με μια σιδερένια.
Αλλα όλες οι προσπάθειες που .....

Αξιολόγηση: σαν την παροιμιακή… μαργαρίτα!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και άντε ‘καλό κλείσιμο’ της αξιολόγησης!
Το εύχομαι όχι για να στηρίξω τα επικοινωνιακά ‘παιχνίδια’ της Συν-Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ούτε για να πάω κόντρα στην μείζονα και ελάσσονα Αντιπολίτευση…

Το εύχομαι καθότι ....

ΔΑΟΚ Τριφυλίας: Εστάλησαν προς Πληρωμή για το 2016 οι καταστάσεις για την δράση «1.1 Βιολογική Γεωργία – Νέα Πενταετία»

Σας ενημερώνουμε ότι με την Πέμπτη 30 -11-2017 απεστάλη προς διεκπεραίωση η πληρωμή έτους 2016 των δικαιούχων παραγωγών της ΔΑΟΚ Τριφυλίας στη δράση «1.1 Βιολογική Γεωργία – Νέα Πενταετία » του .....

Δήμος Τριφυλίας: Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας, ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν .....

Στην τελική ευθεία COSMOTE TV και Nova για την απόκτηση του Champions League

Από τις 7 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει από την TEAM Marketing*, η διαδικασία πώλησης στην Ελλάδα, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το UEFA Champions League και UEFA Europa League για τις σεζόν 2018-2021. Οι ενδιαφερόμενοι τηλεοπτικοί πάροχοι κλήθηκαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας τους φακέλους με τις οικονομικές προσφορές τους.

Η διαδικασία .....

Στολίζουν τα δέντρα στην Κυπαρισσία

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι μια από τις καλύτερες εποχές για τις επιχειρήσεις και τα καταστήματά μας. Είναι η πιο λαμπρή γιορτή με την μεγαλύτερη εμπορική κίνηση της χρονιάς.
Είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα της αγοράς και της πόλης μας, δίνοντάς της μια χριστουγεννιάτικη εορταστική λάμψη. Πρέπει τα καταστήματά μας να μυρίσουν Χριστούγεννα, να αλλάξει η διάθεση μας και να περιμένουμε με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα τη «μαγεία των Χριστουγέννων». Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, χρειάζεται μεράκι, φαντασία και δημιουργική διάθεση.
Κάνοντας μια βόλτα στις .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 04.12 και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Τις προσκλήσεις που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έρχονται ριζικές αλλαγές στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Ριζικές αλλαγές στο τοπίο των ηλεκτρονικών πληρωμών προωθεί αυτήν την περίοδο η Ε.Ε. Στόχος της Ένωσης να εκμεταλλευθεί έγκαιρα το “κύμα”» της καινοτομίας στο χώρο των ψηφιακών συναλλαγών, που .....