Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Κλήρωση Τζόκερ 9/10 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.
Σήμερα η κλήρωση μοιράζει 2.500.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:






ΔΙΑΛΟΓΗ



PLAY THE HITS στο Πρώτο Θέμα

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Παιδιά SOS. Ξέχασα ότι σήμερα έχει το πρώτο θέμα έχει την συλλογή Play the Hits 2011 και έτσι το έχασα. Δεν υπάρχει σε κανένα περίπτερο.
Καμιά ιδέα για το πως θα ακούσουμε τα τραγούδια υπάρχει;

Μετατροπή από Greeklish σε Ελληνικά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μμμμμμ .... Κάτι θα κάνουμε για τον αναγνώστη μας. Θα τα .....

κάνουμε mp3, και θα φορτώσουμε τα τραγούδια στον File Transfer Protocol (FTP) Server του blog μας για να τα κατεβάσεις από εκεί. Σε λίγη ώρα θα σου στείλουμε με e-mail τον σύνδεσμο.
Αν πέσει μεγάλο ενδιαφέρον, τότε θα τα βάλουμε σε κάνα RapidShare

Εμείς πάντως που τα ακούσαμε, είναι SUPER!!

Ποιος εχει δικιο?






Κριτική στις δηλώσεις Κουσελά από τον Οδυσσέα Βουδούρη

Στις 23 Δεκεμβρίου 2010, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011, που εισηγήθηκε το Υπουργείο Οικονομικών. Ο προϋπολογισμός αυτός προέβλεπε, για το πρώτο εξάμηνο του 2011, 25,1 δισ. € έσοδα. Στο πρώτο εξάμηνο 2011 εισπράχθηκαν όμως μόνο 21,8 δισ. €, δημιουργώντας ένα έλλειμμα 3,3 δισ. €, με συνέπεια τη σημαντική απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους, που είχε θέσει το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών. Η αστοχία αυτή ήταν μια από τις αιτίες που ανάγκασε την Κυβέρνηση να πάρει στη συνέχεια πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα.

Ωστόσο, οι στόχοι εσόδων είχαν κριθεί, τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ως αναγκαίοι και ρεαλιστικοί. Αναγκαίοι για να βγούμε από την κρίση και ρεαλιστικοί διότι, αν το οικονομικό επιτελείο επεδείκνυε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, μπορούσαν να επιτευχθούν.

Η αναφορά αυτών των δεδομένων οδηγεί .........

αναγκαστικά στο συμπέρασμα ότι υπήρξε αστοχία το πρώτο εξάμηνο 2011 στην υλοποίηση του προϋπολογισμού από το Υπουργείο, που τον είχε εισηγηθεί. Δεν υποτιμώ τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Η πολιτική υπευθυνότητα όμως επιτάσσει σε όσους πρωταγωνίστησαν στην οικονομική πολιτική της συγκεκριμένης δύσκολης περιόδου, να αναλύσουν τι συνέβη, κάτι που εμπεριέχει προφανώς και την αυτοκριτική. Αυτό βέβαια οφείλει να κάνει και ο κ. Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τη είσπραξη των εσόδων. Η επίκληση «μεγάλων συμφερόντων» ως εξήγηση μιας αποτυχίας μπορεί να ληφθεί υπόψη αν αυτά κατονομαστούν. Ειδάλλως, ισοδυναμούν με προσπάθεια προσωπικής δικαιολόγησης. Υπεύθυνος πολιτικός είναι όποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του, χωρίς να επιχειρεί να τις μετακυλήσει σε τρίτους. Εύχομαι αυτό να πράξει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών.

Όσον αφορά «λίστες φοροφυγάδων», θεωρώ αυτονόητο πως όποιος βρεθεί κάτοχος τέτοιων στοιχείων οφείλει χωρίς καμία καθυστέρηση να τα παραδώσει στις δικαστικές Αρχές, είτε είναι απλός πολίτης είτε -ακόμη περισσότερο- αν είναι κυβερνητικό στέλεχος.

Κλειστή από αύριο Δευτέρα η μία σήραγγα Αρτεμισίου

Κλειστή από αύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 14 του μηνός η μία σήραγγα στο Αρτεμίσιο στο ρεύμα προς Καλαμάτα λόγω εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εντός της σήραγγας.

Καθ΄ όλη την διάρκεια διακοπής λειτουργίας της μίας .........

σήραγγας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τον ένα κλάδο της σήραγγας και συγκεκριμένα από τον Κλάδο στο ρεύμα προς Αθήνα με μια λωρίδα για κάθε κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή τους για την αποφυγή ατυχημάτων.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Οκτωβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.




Για τις Αθηναϊκές εφημερίδες πατήστε εδώ