Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Κλήρωση Τζόκερ 26/11/2015 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Στην σημερινή κλήρωση το ποσό των εξήμισι εκατομμυρίων ευρώ (6.500.000) ευρώ αναμένουν τον νικητή ή τους νικητές.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Οι 8 αλήθειες για την εκλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή το φιάσκο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, η πλευρά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, με non-paper, παραθέτει τις οκτώ αλήθειες για την διαδικασία, δίνοντας στην δημοσιότητα και τμήμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ του τεχνικού εκπροσώπου, του υπεύθυνου μηχανογράφησης της ΝΔ και της εταιρίας.

Αναλυτικά το non-paper της πλευράς Μεϊμαράκη:

2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών: Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς

Τριφυλία: Ορκίστηκε ο νέος εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητος Λατζουνάτου της Δ.Ε. Τριπύλης

Χεκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητος Λατζουνάτου της Δ.Ε. Τριπύληςθες 25/11/2015 ορκίστηκε από το Δήμαρχο Τριφυλίας ο νέος εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητος Λατζουνάτου της Δ.Ε. Τριπύλης κ. Θεοδωρόπουλος Φώτιος . Ο κ. Θεοδωρόπουλος αντικαθιστά τον θανόντα εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας αείμνηστο Γιαννακόπουλο Χρήστο .

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας μετά την ορκωμοσία συνεργάστηκε με τον κ. Θεοδωρόπουλο και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.


Ανήσυχος ο Κατσίβελας για την λειτουργία των Ασυνομικών τμημάτων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων [ VIDEO ]

Ανήσυχος και φοβισμένος όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας λέγοντας ότι χθες στην Τρίπολη παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Δημοσίας τάξως και προστασίας του πολίτη η μεταρρύθμιση που ......

Αναδιάρθρωση με... καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων - "Φωνές" από την Τριφυλία για τους σχεδιασμούς (Video)

Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις ανά την Επικράτεια των Σχεδίων αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας. Σήμερα σειρά είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκδήλωση που έγινε στην Τρίπολη και κατά την διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκε η πρόταση για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Σε ότι αφορά τη Μεσσηνία πάντως το σχέδιο που βρίσκεται στην .....

Κλειστό θα είναι για τέταρτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο το Taxis Net

Κλειστό θα είναι το Taxis Net για τέταρτο συνεχόμενο ΣαββατοΚύριακα 28-29 Νοεμβρίου 2015 σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί και στην σελίδα της ΓΓΠΣ, αναφέρει ότι......