Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο Μεσσηνίας: Οι αγώνες της φάσης των "8"

Την Κυριακή στις 13:30 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου Μεσσηνίας για την φάση των "8" όπως ανμακοινώθηλκε από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Η Εράνη παίζει εντός έδρας με το Διαβολίτσι και οι αγώνες είναι διπλοί.

Αναλυτικά οι αγώνες έχουν ως εξής:

Πόσο θα είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης φέτος

Σε 10 με 12 λεπτά του ευρώ υπολογίζεται το όφελος από τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης πουεξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρελαιο θέρμανσης σήμερα .....

Την Πέμπτη 18/9 το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ

Με εντολή του υφυπουργού Εργασίας το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ για το τρίτο τρίμηνο θα καταβληθει στις 18 Σεπτεμβρίου αντί Οκτωβρίου και θα περιληφθούν σ’ αυτήν την καταβολή και τα δικαιούμενα επιδόματα 1ου και 2ου τριμήνου για όσους δικαιούχους δεν τα έχουν λάβει μέχρι τώρα.
Εντολή για να δοθούν.....

Κύπελλο Μεσσηνίας: Τα αποτελέσματα της φάσης των "16"

Στους 8 του κυπέλλου Μεσσηνίας είναι από το Σάββατο η Εράνη Φιλιατρών καθώς μπορεί να ήρθε ισόπαλη με το Δώριο 2-2, στον πρώτο αγώνα οι πράσινοι είχαν πετύχει σημαντική νίκη με 0-1 και έτσι η Εράνη πήρε το εισιτήριο για τους "8".

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16 'έχουν ως εξής:

Εράνη Φιλιατρών: Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες

Ξεκινά τις εγγραφές για τα τμήματα στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Εράνης Φιλιατρών σήμερα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών Κυριακή 7 Σεπτ. έως τις 30 Σεπτ. από τις 5:00 μμ – 8:00 μμ.

Εγγραφές θα γίνονται στις ώρες από τις 5:00 – 8:00 μμ.. στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών Σάββατο 07 Σεπτ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις και να μιλούν με τους υπεύθυνους του Δ.Σ τις ακαδημίας για την εγγραφή των παιδιών τους στα τμήματα της Ακαδημίας. Ο έμπειρος προπονητής των τμημάτων υποδομής, Τεχνικός Διευθυντής Ανδρέας Μητρόπουλος, θα βρίσκεται φέτος για την αγωνιστική χρονιά στην ομάδα, έχοντας συνεργάτες τους Προπονητές Τμημάτων τον Γιάννη Πετρόγιαννης και Βασίλη Αθανασόπουλο

Αναλυτικά:....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της Εβδομάδας

Την εβδομάδα από 08 Σεπτεμβρίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065
Κιν. 694 61 04 914

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Δήμος Τριφυλίας: Εκλογή μελών προεδρείου και ορισμός μελών σε επιτροπές. [ Φωτό και Video ]

Η νέα δημοτική αρχή ξεκίνησε, και χθες το πρωί της Κυριακής στην πρώτη της πανηγυρική συνεδρίαση εξέλεξε το προεδρείο και τα μέλη επιτροπών όπως Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ.

Στην πρώτη του ......

Δήμος Τριφυλίας: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Καλκαβούρας

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας εκλέχθηκε χθες το πρωί της Κυριακής ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Καλκαβούρας.
Ο κ. Καλκαβούρας διατέλεσε επιτυχημένος πρώτος πρόεδρος και στην προηγούμενη δημοτική αρχή στα πρώτα βήματα του Καλλικρατικού δήμου.

Ακολούθησε η εκλογή Αντιπροέδρου όπου τηνν θέση καταλαμβανει ο ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Σεπτεμβρίου 2014