Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Φιλοζωϊκή ομάδα Τριφυλίας: Ζήτησαν από τον Δήμο τα αυτονόητα για τα αδέσποτα. [ VIDEO ]

Tα αυτονόητα για τα αδέσποτα ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλάις η εκπρόσωπος της Φιλοζωίκής ομάδας Τριφυλίας Αννα Ριζοπούλου από την Μαραθούπολη.
Η κ. Ριζοπούλου ..........

αναφέρθηκε στις ευθύνες του Δήμου Τριφυλίας βάση του νόμου 4039/2012 και ανέφερε ότι η Καλαμάτα παλεύει να κάνει το χειρότερο που μπορεί να κάνει καθώς ο νόμος απαγορεύει την ίδρυση καταφυγίου παραμονής για αδέσποτα αλλά προβλέπει καταφύγιο προσωρινής παραμονής και μετά την αποθεραπεία του επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον του Ζώου.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα έξοδα που κάνουν οι φιλόζωοι για στείρωση κλπ χωρίς καμία βοήθεια από τον Δήμο. Υποχρέωση του Δήμου είναι να συμβάλει οικονομικά με καποιο ποσό τον χρόνο ώστε να γίνεται στείρωση στα αδέσποτα.

Δείτε το Video



Καθάρισαν την παραλία της Ελαίας αλλα ο ΣΚΑΪ Ελειπε....

Λογάδες και πολυλογάδες στον ΣΚΑΙ. Οταν ερχεται η ώρα είναι απόντες.

Οι εθελοντές στην ελαία καθάρισαν μεν την παραλία αλλά από την "παρέα" τους έλειπε ο ΣΚΑΙ που είχε προαναγγείλει το γεγονός με την παρουσία συνεργείου του αστην περιοχή.

Όπως μας είπε χθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος .......

κ. Γιάννης Φλιντίσης την ημέρα του καθαρισμού και γύρω στις 11 το πρωί επικοινώνησαν μαζί του απο τον ΣΚΑΙ και του είπαν ότι δεν θα παρευρεθούν στην περιοχή για να καλύψουν το γεγονός.
Ο καθαρισμός παρόλα αυτά έγινε ενω ο κ. Φλιντίσης δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του για κάτι που οι ίδιοι του ΣΑΚΙ είχαν δώσει ραντεβού αλλα φάνηκαν ασυνεπείς..

Τι να πει κανείς?? "Οικολόγοι" των λόγων....... Λογάδες και πολυλογάδες και ουσία ΜΗΔΕΝ.

“Έμείς αναμετριώμαστε με τα προβλήματα" σχολιάζει ο Κώστας Κόλλιας για την επιστολή παραίτησης Καλκαβούρα.

Καλούμενος να σχολιάσει την επιστολή του κ. Γιάννη καλκαβούρα «οτι πλέον δεν ανήκει σε καμία δημοτική παράταξη ή ομάδα» ο Δήμαρχος τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Έμείς αναμετριώμαστε....


με τα προβλήματα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια και δεν ενδίδουμε στον πειρασμό ν' αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα, με προσωπικές επιλογές ή με προθέσεις.
Μια μόνο παρατήρηση στα περί «ρόλων». Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς βρίσκουν και ρόλο, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν τους έχει προταθεί.
Σε κάθε περίπτωση πάντως “ρόλος τιμής” είναι η συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια, στον κοινό αγώνα μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος”.


ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Και επίσημα Χρονόπουλος, Γκρέτσα στην ομάδα.

Και με τη βούλα παίκτες της Εράνης Φιλιατρών είναι οι Ανδρέας Χρονόπουλος και Αλμπάν Γκέρτσα. Όπως είχαμε γράψει και σε παλιό μας ρεπορτάζ οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά στο να κλείσουν με την ομάδα των Φιλιατρών, κάτι που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.

Και οι δύο προαναφερόμενοι........

ποδοσφαιριστές την περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόντουσαν στην Κυπαρισσία και μάλιστα αποτελούν δύο αξιόλογες λύσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά την Εράνη στο νέο Πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, στόχος είναι η απόκτηση μέχρι 5 ποδοσφαιριστών ενώ εσωτερική μεταγραφή αποτελεί ο Σταύρος Γιάννης που πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις εκδηλώσεις των «πρασίνων».

Τώρα, όσο αφορά τις αποχωρήσεις να θυμίσουμε ότι παρελθόν αποτελούν οι Αλεβίζος, Ζώης, Παναγόπουλος, Καραπετιάν αλλά και ο Λυκούργος Ανδρώνης που επέστρεψε στον Τέλλο Άγρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα διαρκείας της ομάδας με σκοπό της ενίσχυση της. Η τιμή είναι στα 50 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι οι Φιλιατρινοί θα στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια όπως πάντα.

taklin.gr


ΑΒ Food Market Φιλιατρών

Το ΑΒ Food Market Φιλιατρών βρίσκεται στο 1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας και στεγάζεται σε ένα χώρο 450m2.

Με τιμές απολύτως ανταγωνιστικές, το AB Food Market σας υπόσχεται, άνετες αγορές σε ένα πολύ μοντέρνο, οικείο και φιλικό κατάστημα.
Και με Δωρεάν χώρο στάθμευσης 50 Θέσεων.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε, μεγάλη και εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, με την υπογραφή ΑΒ, σε συμφέρουσες τιμές αλλά και δώρα και δωροεπιταγές.

Με την κάρτα AB Plus, κερδίζετε επιπλέον πόντους και εκπτώσεις.
Και με 200 πόντους παίρνετε δωροεπιταγή 6 ευρώ.












ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Π. Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835




Στη Ρώμη με αγάπη [ To Rome With Love ]

Στη Ρώμη με αγάπη
[ To Rome With Love ]


Του Γούντι Άλεν

Με τους: Γούντι Άλεν, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Άλεκ Μπόλντουιν, Ρομπέρτο Μπελίνι

Είδος: Κωμωδία (2012)
Προβολές: Από 05 έως 08 Ιουλίου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών


ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

Ο αειθαλής Γούντι Άλεν (“Midnight in Paris”) συνεχίζει το ευρωπαϊκό του grand tour, κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα. Η ρομαντική κωμωδία “To Rome With Love” αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό Δεκαήμερο του Βοκάκιου και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς, ένα από τα οποία μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του Άλεν μπροστά από την κάμερα.

Δείτε το trailer της ταινίας.



Ολόκληρο το πρόγραμμα προβολών των ταινιών θα το δείτε πατώντας εδώ

Πανέλαιον : ο Διαγωνισμός ελαιολάδου ποιότητας στην Κορώνη

Ο πρώτος Διαγωνισμός του μεσσηνιακού ελαιολάδου ποιότητας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Κορώνη και ώρα 19 έως 20 30’ στην αίθουσα Κλάπα, στα πλαίσια των διαδηλώσεων για την Μεσογειακή Διατροφή. Ο διαγωνισμός Πανέλαιον.
Αρχίζει με τον σκοπό να συνεχίσει!

Διοργανώνεται από τον Σύλλογο Υπέρ των Μεσσηνιακών Ελαιοκομικών προϊόντων ΠΟΠ (ΣΥΜΕΠΟΠ), υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου Νέστορος.
Έχει σαν διττό σκοπό: ............

την προβολή του πλούσιου μεσσηνιακού ελαιουργικού βιομηχανικού δυναμικού επεξεργασίας και εμπορίας του ελαιολάδου. Ενός συστήματος που είναι οργανικά δεμένο με την παραγωγή του επιβεβλημένου στην αντίληψη του καταναλωτή σαν προϊόν αρίστης ποιότητας μεσσηνιακού ελαιολάδου. Κι από την άλλη να διασφαλίσει την παραδοσιακή φύση του προϊόντος βασισμένη στην άμυλα για την βελτίωση του που μέσα από τους δέκα και πάνω αιώνες της μεσσηνιακής σύγχρονης ελαιοκομίας ανέρχεται και ξεπερνά την επική ομηρική εποχή και βυθίζει τις ρίζες της στην μυκηναϊκή Μεσσηνία.
Η άμυλα αποτελεί αναπόσπαστο γονίδιο του DNA της ελληνικής κουλτούρας. Κι ίσως να είναι και αυτή που πρώτη εκκόλαψε τους διαγωνισμούς.

Γι αυτό τι θα ήταν το πιο συνεπέστερο από την επιλογή σαν έπαθλο για τους νικητές του διαγωνισμού Πανέλαιον ένα πιστό αντίγραφο (από το χέρι του πιστοποιημένου από το Υπουργείο Πολιτισμού αγγειογράφου Θωμά Κοτσιγιάννη, ) του πιο αρχαίου επάθλου που μας διέσωσε η αρχαιολογική σκαπάνη: την οινοχόη του Διπύλου; Αγγείο του 740 π.χ. το πρωτότυπο του οποίου βρίσκεται στο Εθνικό αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας;. Είναι διακοσμημένη από έναν περίφημο αγγειογράφο, γνωστό σαν ο αγγειογράφος του Διπύλου, της γεωμετρικής εποχής. Η αγγειογραφία με τους παράλληλους κύκλους απεικονίζει μια φόρμιγγα (την μάνα της μεταγενέστερης λύρας).
Η οινοχόη αυτή ήταν έπαθλο χορευτικών αγώνων γι αυτό φέρει, σε πρωτοελληνική γραφή από τα δεξιά προς τα αριστερά, την επιγραφή: ΗΟΣΝΥΝΟΡΧΕΣΤΟΝΠΑΝΤΟΝΑΤΑΛΟΤΑΤΑΠΑΙΖΕΙΤΟΤΟΔΕΚΛΜΙΝ - ὃς νῦν | ὀρχη|στῶν πάν|των ἀτα|λώτατα | παίζει τῶ τόδε ...).
Που σημαίνει ότι «την κανάτα αυτή θα την πάρει ο χορευτής που θα χορέψει πιο χαριτωμένα»
Μουσική και χορός. Ακοή και όραση.

Φρουτώδες, γλυκό, πικρό, πικάντικο. Οσμή και γεύση.
Γιατί λοιπόν την οινοχόη αυτή να μην μπορεί να την πάρει ο ιδιοκτήτης του λαδιού εκείνου που προσφέρει στις δεύτερες αυτές αισθήσεις τους καλύτερους ερεθισμούς και αρμονία;
Πάντα για καλλιέργεια των αισθήσεων πρόκειται. Για κουλτούρα!
Μια σημαντική συμβολή, ο διαγωνισμός, στην ανάπτυξη ενός προϊόντος ποιοτικής αριστείας που εκπροσωπεύει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής ελαιουργίας και το οποίο αναμένει την ευρωπαϊκή δικαίωση με την καταχώρισή του στην κατηγορία των προστατευομένων ονομασιών προέλευσης (ΠΟΠ).
Η άμυλα για την βελτίωση της ποιότητας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να χτίσουμε τον θρόνο του σύγχρονου μύθου του μεσσηνιακού ελαιολάδου, του ελαιολάδου ΠΟΠ Καλαμάτα.

Ένα ιστορικό γεγονός για τον μεσσηνιακό χώρο στο οποίο ιδιαίτερα οι μυημένοι στην μεσσηνιακή ελαιοκομία δεν πρέπει να λείψουν.
Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος καμιά εικοσαριά μεσσηνίων τυποποιητών μεσσηνιακού λαδιού.
Θ.Μ.

Πρωταθλητής ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στο Σκάκι, που έγινε το τριήμερο 28-30 Ιουνίου στο Άστρος της Κυνουρίας.

Ο Σ. Ο. Φιλιατρών, ......

που από το επόμενο έτος θα αγωνίζεται στον προκριματικό όμιλο της Α΄ Εθνικής, κέρδισε κατά σειρά: το Άργος με 6½ - 1½, την Τρίπολη με 7½ - ½, την Σπάρτη με 4½ - 3½, το Άστρος με 7-1 και το Μελίσσι με 6-2.

Για το Σ.Ο. Φιλιατρών αγωνίστηκαν, κατά σειρά σκακιέρας, οι εξής αθλητές: Γεωργανάς Παναγιώτης, Χάραρης Γεώργιος, Πέτρουλας Κώστας, Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Τοπιζόπουλος Ηλίας, Αποστολόπουλος Δημήτριος, Σαπέρα Ελένη, Σαπέρα Ευδοκία, Σαλακάς Φώτης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κορμάς Γεώργιος και Αποστολόπουλος Σωτήριος.

Αξίζει να επαινέσουμε την απόδοση των γυναικείων σκακιέρων ( Σαπέρα Ευδοκία 5 νίκες σε 5 αγώνες, Σαπέρα Ελένη 4½ στα 5) αλλά και των εφηβικών και παιδικών σκακιέρων ( Σαλακάς 4½ στα 5, Αντωνόπουλος 1½ σε 2, Κορμάς 1½ σε 2 ) που σε συνδυασμό με την σταθερή απόδοση των ανδρών, έδωσαν την άνετη νίκη στον Σ.Ο.Φ. . Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αποστολόπουλος Παναγιώτης και συνοδοί Κορμάς Δημήτριος και Αντωνόπουλος Νίκος.

Η τελική κατάταξη των ομάδων, με προκρινόμενες τις δύο πρώτες, ήταν:




Κατάταξη
ΟΜΑΔΑ
Αγώνες
+
=
_
Βαθμοί
Πόντοι
1.
Σ.Ο. Φιλιατρών
5
5
0
0
10
31,5
2.
Σπάρτη
5
3
1
1
7
25,5
3.
Τρίπολη
5
3
0
2
6
20,5
4.
Άστρος
5
1
1
3
3
16
5.
Μελίσσι
5
1
0
4
2
12,5
6.
Άργος
5
1
0
4
2
14

Με εκτίμηση
                                                                                       

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                ΚΟΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Στέρφα η κρίση!
Μειώνεται ο αριθμός των γεννήσεων από το 2011, αποκάλυψε χθες ο δήμαρχος


Μεγάλη μείωση στις γεννήσεις μετά το 2011 καταγράφεται.........

στα στοιχεία του Ληξιαρχείου του Δήμου Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παν. Νίκας.

Σε χθεσινές του δηλώσεις σχολίασε πως η υπογεννητικότητα εξελίσσεται σε σπουδαίο εθνικό πρόβλημα, που πλήττει και την περιοχή μας, καθώς οι γεννήσεις μειώνονται συνεχώς. «Είναι ίσως το χειρότερο αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"NEA ΕΛΛΑΔΑ" με την ενωμένη Κεντροδεξιά, εξήγγειλε χθες κατά τη δευτερολογία του στη λήξη του Συνεδρίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας στους κατά καιρούς φευγάτους απο τη ΝΔ, ανοίγοντας έτσι την πόρτα για επιστροφή βουλευτών, στελεχών, πολιτευτών απο όμορους πολιτικούς χώρους.
- Κερδισμένοι απο την πολιτική κρίση για την ΕΡΤ βγήκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπήση της ALCO, ενώ τη "λέζα' πληρώνει τη ΔΗΜΑΡ.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ της Δευτέρας" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ πύλη μπορεί να γίνει η Καλαμάτα σε δύο χρόνια. Πλήθος κόσμου με ενδιαφέρον παρακολούθησε την παρουσίαση της διαστημικής... απελευθέρωσης της ιδιωτικοποίησης από τον Μεσσήνιο Dr. Περικλή Παπαδόπουλο, καθηγητή Αστροφυσικής και συνεργάτη της NASA.
ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ παραλίες και δάσος Ελαίας χθες εθελοντές και τοπικοί φορείς με το συνδυασμό του Δήμου Τριφυλίας. Ο ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να παραστεί, αλλά η δουλειά έγινε.
52ΧΡΟΝΟΣ έχασε χθες τη ζωή του παρασυρόμενος απο μεγάλα κύματα στο Στόμιο Φιλιατρών, παρά τη βοήθεια απο Λιμενικό και εθελοντές.
ΤΟ 3ο Forum Εργασίας απο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο REX.
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ: ΤΑΡ: Μύθοι και πραγματικότητα.
ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ με 153 δένδρα εντοπίστηκε απο την Αστυνομία στην Καλογερόρραχη του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθη ο 59χρονος καλλιεργητής.
ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σήμερα το βράδυ η παράσταση του Δημοτικού Ωδείου: "Το γέλιο δεν ειναι σε... κρίση".
ΤΙ ΕΙΔΕ (ως... τουρίστας) Ο ΠΑΝΤΕΣ στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ;
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Βόμβα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Ανεξάρτητος πλέον ο Γιάννης Καλκαβούρας. [ VIDEO ]

Την ανεξαρτητοποίηση του από την Δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης έκανε γνωστή με επιστολή του προς το Σωμα ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός συμβουλος Τριφυλίας που εκπροσωπεί τους Γαργαλιάνους Γιάννης Καλκαβούρας.

Την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Καλκαβούρα ανέγνωσε στο Σώμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μπασδάνης προκαλώντας διάφορα σχόλια για το περιεχόμενο της.
Στην επιστολή του κάνει .......

ευθεία επίθεση προς την Δημοτική αρχή και κυρίως προς τον Δήμαρχο κ. Κόλλια, ασκώντας κριτική για τα 2,5 χρόνια της Δημοτικής αρχής και κυρίως προς την ηγετική ομάδα του Δήμου για τον τρόπο που ασκούν τα καθήκοντα τους. Καθήκοντα τα οποία ναι μεν στην επιστολή του δεν κατονομάζει αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πράξει σε άλλη περίπτωση.

Ρωτώντας τον κ. Καλκαβούρα γιατί επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή να ανεξαρτητοποίηθεί καθώς και αν αυτή η απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί αποτελεί ένα "Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου" ο κ. Καλκαβούρας αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση on Camera αλλα εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής αρχής.
Εχω επισημάνει πολλές φορές κάποια πράγματα τα οποία ουδείς έχει πράξει κάτι, αρκέστηκε να πει ο κ. Καλακβούρας.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβρη του 2012 -λίγους μήνες πριν δηλαδή- ο κ. Καλκαβούρας μόλις τελείωσε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γύρισε και πέταξε τότε στο σώμα μια δήλωση Βόμβα λέγοντας «Κύριοι συνάδελφοι, σ' αυτό το σημείο εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο για τη σημερινή συνεδρίαση όσο και για τις συνεδριάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου εδώ των δύο ετών. Ευχαριστώ!».

Από την μεριά του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αφού ευχαρίστησε τον κ. Καλκαβούρα για την συμβολή του και την παρουσία του, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στο σώμα και αρκέστηκε να πει ότι όλα τα θέματα είναι ανοικτά και θα τα κουβεντιάζουν.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Σωτήρης Μπακούρος είπε ότι ο Γιάννης Καλκαβούρας είναι μια καθαρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο.
και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο κ. Καλκαβοήυρας θα τα βρει με την παράταξη του και θα επιστρέψει.
Τόνισε δε ότι φαινόμενα διάσπασης - Ρήγματος δεν τα επιδιώκουν και δεν τα θέλουν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο.
Πάντως το κλίμα στην Δημοτική παράταξη του κ. Κόλλια, δεν είναι καθόλου καλό μοιάζει με καζάνι που βράζει ή για να είμαστε πιο ακριβείς με μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί και σύντομα αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι θα έχουμε ενδεχομένως και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης.

Δείτε το σχετικό Video