Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παναγιώτη Παπαχιστόπουλου

Για σήμερα τις 8 το απόγευμα έχουν οριστεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου μπροστά στην πλατεία του Δημαρχείου Φιλιατρών.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο αναφέρει: ......

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 12:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Ομιλο Φίλων Αγρίλη


Με μεγάλη επιτυχία έγιναν χθές Κυριακή 7.8.2016 το βράδυ οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Όμιλο Φίλων Αγρίλη.

Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!

Του Κ. Σπανού

Τον μεγάλο ευπατρίδη τους τον Φιλιατρινολάτρη, ευγνωμονούν σήμερα και θα ευγνωμονούν εσαεί τα Φιλιατρά, με τούτο το θαυμάσιο έργο τους. «Ανδρών γαρ επιφανών έργω γενομένων έργω δει δηλούσαι τας τιμάς». Διότι άνδρες που με έργο έγιναν επιφανείς, με έργο πρέπει να τιμώνται. ΄Έτσι επιτάσσει στον Επιτάφιο ο Περικλής.

Θέλω να ευχαριστήσω

Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

Οι νυχτερινές διακοπές νερού που γίνονται στην πόλη μας και ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας δεν είναι από βλάβες , γιατί αυτές με την καθημερινή μας ενασχόληση , την εργατικότητα των υπαλλήλων της ύδρευσης και τη συνεργασία μας με τη ΔΕΥΑΤ , τις έχουμε αποκαταστήσει σε ποσοστό 99% . Οφείλονται σε δύο βασικούς λόγους . Πρώτον και κυριότερον στη μη έλευση νερού προς τα Φιλιατρά από την ......

ΔΕΗ: Φωτιά στα τιμολόγια – Έρχονται αναδρομικές αυξήσεις

Αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα μέσω της αναπροσαρμογής του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων προκειμένου να εφαρμοστεί η ρύθμιση που προβλέπει μηδενισμό του ελλείμματος των ΑΠΕ.
Σύμφωνα με την......

15515: Ο αριθμός που φέρνει αποκλειστικά ηλεκτρονική επαφή πολιτών – εφορίας

Ενα βήμα μπροστά έχουν φέρει η τεχνολογία και οι νέοι άνθρωποι την Εφορία στη χώρα, που φιλοδοξεί σε λίγα χρόνια να γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονική, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του φορολογουμένου στα γκισέ και στα γραφεία των ΔΟΥ, κάτι που θεωρείται ότι ευνοεί τη δημιουργία εστιών διαφθοράς και ......

ΓΓΔΕ: Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι με τις αποδείξεις

«Τα δελτία παραγγελίας αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εσωτερική λειτουργία των επιχειρήσεων και δεν αποτελούν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ενώ τα αποδεικτικά πληρωμής των ειδικών μηχανημάτων (POS) δεν αντικαθιστούν τις αποδείξεις οι οποίες πρέπει να εκδίδονται από τις ταμειακές μηχανές».

Αυτά επισημαίνει μεταξύ άλλων η Γενική Γραμματεία Δημοσίων ........