Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σε Β' εκδοση προχωρά το Βιβλίο της Βασιλικής Στρατικοπούλου "Το παρελθόν μετράει στιγμές"

Στην δεύτερη έκδοση του είναι ήδη το μυθιστόρημα της Φιλιατρινιάς Συγγραφέως Βασιλικής Στρατικοπούλου "Το Παρελθόν μετράει στιγμές" που αν και μετρά μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας, έχει εξαντληθεί και ο εκδοτικός οίκος "Διώνη" που το έχει αναλάβει αποφάσισε να προχωρήσει στην Β' Έκδοση του μυθιστορήματος.

Το Σάββατο .......

Αγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον γιο του Μπαλτάκου

Σκηνές που δε συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον γιο του γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο στον απόηχο της δημοσιοποίησης του βίντεο που εκθέτει τον πατέρα του.

Ενδεικτικό του .....

Τον έβαλαν στη σουίτα του νοσοκομείου – Η ιδιαίτερη περιποίηση στον «άπορο» αδελφό του Α. Γεωργιάδη προκαλεί σάλο

Σε μονόκλινο δωμάτιο δημόσιου νοσοκομείου για να αναρρώσει από μια απλή εγχείρηση διαφράγματος, χωρίς μάλιστα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, νοσηλεύεται ο αδερφός του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα δηλώνει άπορος.

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, ....

Παραιτήθηκε ο Π. Μπαλτάκος

«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».
Αυτά αναφέρει .....

Διάλογος - Ομολογία Μπαλτάκου για την Χρυσή Αυγή [ VIDEO ]

Στο διαδίκτυο διέρευσε Video συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Δείτε και φρίξτε

Καλαμάτα: Συνέδριο με θέμα: “Περιφερειακή Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα” στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Δήμος Καλαμάτας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα: “Περιφερειακή Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα” την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, ώρες 11.00-17.00, στο Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ (Οδός Αριστομένους 95).

Το Συνέδριο πραγματεύεται την κινητοποίηση της Πολιτείας, των ......

Συμπαράσταση στον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»


Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που για εφτά μήνες παραμένουν απλήρωτοι. Φαίνεται ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η μοναδική κοινωνική δομή της αυτοδιοίκησης, που εδώ και χρόνια προσπαθεί με αυταπάρνηση να προσφέρει υπηρεσίες στην χειμαζόμενη κοινωνία.
Απαιτούμε ..........

Φιλιατρά: Ανοικτός διάλογος για τα αγροιτικά στο Φουρναράκειο.



Αναβάλλεται η επίσκεψη Βενιζέλου στην Μεσσηνία

Αναβάλλεται για ευθετέτερο χρόνο η προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Απριλίου επίσκεψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου στην Μεσσηνία λόγω εκτάκτων......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Απριλίου 2014



Τερμάτισε ο Θανάσης Σιψας στο «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014»

Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο το σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου το «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014» Με αφετηρία τον Ισθμό της Κορίνθου. και τερματισμό το Service park στο Λουτράκι.

Για πρώτη φορά στα ....