Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Σε αυτή την παραλία στην Κυπαρισία έχουν δώσει μπλέ σημαία

. .

"Πριν μια εβδομάδα βρέθηκα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Εκεί που τα καλοκαίρια κατεβαίνω σε φιλικό σπίτι και κάνουμε τα μπάνια μας.
Η παραλία του Αι Λαγούδη, υποτίθεται ότι είναι από τις πιο καθαρές γιατί έχει γαλάζια σημαία.
Στο ταξίδι μου λοιπόν βρήκα την θάλασσα που κολυμπάω σε αυτήν την κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Έμαθα ότι 100 μέτρα πιο πέρα πέφτει η αποχέτευση της πόλης χωρίς βιολογική επεξεργασία.
Είναι δυνατόν να είναι σε αυτή την κατάσταση θάλασσα που .........

έχει μπλε σημαία???????
Κολυμπάμε δηλαδή στα σκατά και τα κάτουρα της Κυπαρισσίας;;;;
Αρμόδιοι φορείς Υπάρχουν;;;
Ποιοί δίνουν μπλέ σημαίες στις παραλίες;;;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ κάνουν;;;; Ή φτιάχνουν πιστοποιητικά με βαση το τι λεεει ο Δήμος;;;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: Troktiko

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό είναι και δική μας απορία το πως παίρνει μπλέ σημαία αυτή η παραλία.
Θυμάμαι κάποτε η Ελευθερία έγραφε ότι ο Δήμαρχος Ζαχάρως Ηλείας είχε κάνει ή θα έκανε (δεν θυμάμαι καλά κάπου υπάρχει γραμμένο αυτό αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς) μήνυση στον Δήμο Κυπαρισσίας για το ότι πέφτουν στην θάλασσα, χωρίς βιολογική επεξεργασία τα λύματα από την αποχέτευση της Κυπαρισσίας.
Και πράγματι ακόμα η Κυπαρισσία δεν έχει βιολογικό καθαρισμό.
Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει ο αναγνώστης, θα θέλαμε να τις μάθουμε κι εμείς.


Εξανεμίζεται το πακέτο των 500 εκατ. Ευρώ

Ασαφή η απόφαση Χατζηγάκη για τις αποζημιώσεις στους αγρότες μέσω του ΕΛΓΑ.

Επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Νίκο Κατσαρό, απέστειλε χθες ο νομάρχης Μεσσηνίας, κ. Δημήτρης Δράκος. Το θέμα της επιστολής ήταν η εφαρμογή κατ’ εξαίρεση ασφαλιστικών καλύψεων σύμφωνα με την ΚΥΑ 262037/29-01-09 των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα κύρια αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου.

Στην επιστολή του ο κ. Δράκος αναφέρει τα ακόλουθα: «Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1085/23-02-2009 απόφαση σας με θέμα:
Εφαρμογή της υπ’ αριθμόν 262037/29-01-09 ΚΥΑ των υπουργών Οικονομίας και ...........

Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσον αφορά στον ελαιοκομικό τομέα, γίνονται οι εξής αναφορές:
στο σημείο 5 παράγραφος ζ’ “Σοβαρή μείωση της παραγωγής των καλλιεργειών βρώσιμης και ελαιοποιήσιμης ελιάς όλης της χώρας οφειλόμενη σε παρατεταμένη ξηρασία, παγετό Φεβρουαρίου 2008 μετά από έναν ήπιο χειμώνα, υψηλές σχετικά θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις κατά την περίοδο της ανθοφορίας των δένδρων” και στο σημείο 8 όπου μετά την ανάκληση της 861/16-02-2009 Απόφασης σας, ισχύει ότι: η κατ’ εξαίρεση και μόνο για την καλλιεργητική περίοδο 2008-2009 αποζημίωση της μειωμένης παραγωγής σε καλλιέργειες βρώσιμης και ελαιοποιήσιμης ελιάς όλης της χώρας, που προκλήθηκε από αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ΄ όλη την καλλιεργητική περίοδο.
Ο ακριβής προσδιορισμός της μείωσης αυτής κατά περιοχή θα καθορισθεί από ειδική Επιστημονική Επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό».
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή αναφέρει ο κ. Δράκος ότι, δεν ικανοποιούνται οι υποσχέσεις τις οποίες έλαβε η Παμπελοποννησιακή Συντονιστική Επιτροπή από τον κ. Χατζηγάκη στη διάρκεια των αγροτικών πανελλαδικών κινητοποιήσεων.

Αιχμηρά σημεία

Συγκεκριμένα δεν αναφέρει η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το ποσό της αποζημίωσης της ελαιοκαλλιέργειας και δεν εξειδικεύει και στο ύψος της αποζημίωσης, που κατά την περίοδο των κινητοποιήσεων είχε ζητηθεί να αυξηθεί στα 75 από τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον δεν αναφέρεται ούτε ο χρόνος, ούτε ο τρόπος που θα αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί.
Επίσης από την Παμπελοποννησιακή Συντονιστική Επιτροπή είχε ζητηθεί να συμπεριληφθούν και οι υπόλοιπες βασικές καλλιέργειες του Νομού στο πακέτο μέτρων του Υπουργείου ως εξής: Για την απώλεια παραγωγής της κορινθιακής σταφίδας να διατεθούν 3-4 εκατομμύρια ευρώ. Για τα εσπεριδοειδή, να συμπεριληφθούν στα μέτρα των αποζημιώσεων. Τέλος ο κ. Δράκος αναφέρει κλείνοντας την επιστολή του:
«Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 417/3-03-2009 επιστολή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας σε εμένα προσωπικά καθώς και τους κ.κ. βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας, οι προαναφερθείσες δεσμεύσεις δεν αναφέρονται ούτε και στο Εισηγητικό Σημείωμα του ΕΛΓΑ (υπ’ αριθμόν 3338/24-02-2009) προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Κατσαρό, με τον οποίο προτείνεται η καταβολή αποζημιώσεων σε δικαιούχους παραγωγούς».

Ώσπου να μάθει τα… κατατόπια, έφυγε!

Νέος Αστυνομικός διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας είναι ο ταξίαρχος κ. Γιώργος Καραβίτης.
Ο κ. Ηλιόπουλος, πρώην πλέον διοικητής, θα είναι υπό τον νέο διευθυντή! Ερωτήματα και προβληματισμοί γεννώνται από αυτή την τοποθέτηση.
Το κυριότερο, πάντως, είναι γιατί κατά τις κρίσεις των βαθμοφόρων δεν πήρε προαγωγή ή έστω μετάθεση ο κ. Ηλιόπουλος;
Επίσης, γιατί, αφού ο κ. Καραβίτης ως ταξίαρχος ήρθε να ηγηθεί της εδώ Αστυνομικής Διεύθυνσης;
Μήπως επειδή δεν είχε πετύχει ο προηγούμενος;
Κι αν ναι, γιατί δεν τον αποστράτευαν «τιμητικά», για να κλείσουν τα στόματα, αν υπήρχε τέτοιο θέμα;
Τι είναι τελικά πιο χρήσιμο, η δημιουργία - μέσω αναβάθμισης της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού - μίας νέας καρέκλας ή η αύξηση της οργανικής δύναμης, που ούτως ή άλλως είναι ελλιπής στον Νομό Μεσσηνίας;
Ερώτημα που γεννάται είναι πλέον το εξής:
Ο νέος ταξίαρχος θα… περιπολεί μαζί με τους λιγοστούς άνδρες του ή .....

θα επαναπαύεται στο γραφείο του, έως ότου αποστρατευθεί;
Από εμάς, πάντως, έχει ολόψυχα τις καλύτερες ευχές μας στο έργο που ανέλαβε και να τον ενημερώσουμε ότι, η «ΕΠΙ» είναι στην οδό Υπαπαντής 21, σε περίπτωση που θα ήθελε να μας επισκευθεί!

Υπόμνημα Σαμπαζιώτη σε Φάνη Πάλλη - Πετραλιά

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, κατέθεσε υπόμνημα προς την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, σχετικά με το ζήτημα της υποχρεωτικής ασφάλισης στο ΤΕΒΕ, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυρία υπουργέ, ζητάμε την άμεση επαναφορά του δικαιώματος ασφάλισης στον ΟΓΑ για κωμοπόλεις κάτω των 2.000 κατοίκων καθώς και στην οποιαδήποτε περίπτωση να λαμβάνεται υπ’ όψιν το εισόδημα, ώστε να τίθεται και το όριο εισοδήματος ως προϋπόθεση ασφάλισης.

Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που περνάμε και θα πρέπει αντί να ........

δυσκολέψουμε να ανακουφίζουμε τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της πατρίδος μας».

Κυκλοφόρησε το τεύχος 192 τoυ περιοδικού της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το τριμηνιαίο περιοδικό που εκδίδει η αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής " Η Εράνη".
Αναφερόμαστε στο τεύχος 192 στο οποίο θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Ξεχωρίζουμε το δεύτερο μέρος από την μεγάλη δημοσιογραφική Έρευνα του συμπολίτη μας Κώστα Σπανού για το Εκκλησάκι της Παναγίας της Αγριλιώτισας., καθώς και την ιστορία του Μύλου στον Αγρίλη.

Ένα περιοδικό που πρέπει ο ΚΑΘΕ Φιλιατρινός να βάζει στο σπίτι του.
Ένα περιοδικό που υπηρετεί τον πολιτισμό και την ιστορία των Φιλιατρών.

Για συνδρομές στο περιοδικό μπορείτε να απευθύνεστε:
Φιλιατρά, Στον Παναγιώτη Λάλουση ή
Στην Αθήνα στα Γραφεία της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής " Η Εράνη" Πειραιώς 4 στον 4ο όροφο Κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 19:30 έως τις 21:00

Τα calling Tunes Ερχονται και στα σταθερά με την υπηρεσία OTE Music Call

Ο ΟΤΕ εισάγει στο χώρο της σταθερής τηλεφωνίας την υπηρεσία MusicCall. Με την υπηρεσία MusicCall, καθένας έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τον ήχο κλήσης (ringing tone) που ακούει αυτός που τον καλεί.
Συγκεκριμένα, μπορεί να επιλέγει μουσικά κομμάτια από διάφορες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ηχητικά εφέ, προσωποποιημένα μηνύματα κ.α. από ένα μεγάλο πλήθος διαθέσιμων ήχων/ringtones, που μπορεί να αλλάζει όσο συχνά επιθυμεί.

Επιπλέον, εκτός από την επιλογή του ίδιου ήχου κλήσης για όλους όσους καλούν, υπάρχει ......

και η δυνατότητα προσωποποίησης της υπηρεσίας.
Μπορεί δηλ. κανείς να δημιουργήσει διάφορους συνδυασμούς ήχων, να επιλέξει διαφορετικό ringtone ανά ομάδα επαφών, καθώς και χρονικό διάστημα που επιθυμεί να διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία, μετατρέποντας έτσι μια απλή κλήση σε διασκέδαση!

Η υπηρεσία OTE MusicCall διατίθεται με 0,5 €/μήνα.
Η χρέωση είναι 1,785 € για κάθε τραγούδι ή ήχο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής δωρεάν τραγουδιών.
Για όσους εγγραφούν στην υπηρεσία μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2009, δίνεται δωρεάν η συνδρομή για τους δύο πρώτους μήνες.


Ο συνδρομητής μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία καλώντας τον πενταψήφιο αριθμό 14300 (αυτοματοποιημένη φωνητική πύλη), όπου μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί το προσωπικό του προφίλ.

ΣΧΟΛΙΟ
Εν μερει καλή ακούγεται η υπηρεσία, αλλα το 0,5 Ευρώ το μήνα όμως... Κάπως μου κάνει.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ. Για να θυμηθώ και το blog του Φίλου μου.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Επιδοτήσεις: Πληρωμή 17 Μαρτίου

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης προσερχόμενος στη συγκέντρωση των Τρικάλων δήλωσε πως «μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνει η πρώτη εκταμίευση για τις αποζημιώσεις των 500 εκ. ευρώ».

Η συγκέντρωση στα Τρίκαλα την Κυριακή έγινε στο πλαίσιο του εθνικού διαλόγου με τους αγρότες.
Επίσης, χθες έγινε γνωστό, κατόπιν δηλώσεων του κ. Χατζηγάκη και τουπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Ξενοφώντα Βεργίνη ότι στις 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική πληρωμή ενιαίας ενίσχυσης, ύψους .....

90 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, για αριθμό 30.000 δικαιούχων αγροτών, οι οποίοι δεν πληρώθηκαν το Δεκέμβριο 2008, λόγω λαθών και ελλείψεων στις αιτήσεις τους.

Πηγή: Θάρρος

Πόσο κοντά στην αποτυχία είναι τα Windows 7;

Με τα Windows 7 η Microsoft θα ήθελε όσο ποτέ άλλοτε να ανακτήσει την αίγλη της μετά την ότι τόσο επιτυχημένη πορεία των Windows Vista.
Με καλύτερες επιδόσεις και με ένα περισσότερο "τακτοποιημένο" περιβάλλον εργασίας, η Microsoft ελπίζει σε μια καλύτερη αποδοχή του νέου της λειτουργικού από το αγοραστικό κοινό.
Όμως μια έρευνα που έκαναν δύο συντάκτες του ZDNet Αustralia στους δρόμους του Σίνδεϊ, όπου παρουσίαζαν στους περαστικούς μια έκδοση του KDE 4 ως τα Windows 7 και ζητούσαν τη γνώμη τους, κατέληξε σε πολύ διασκεδαστικά συμπεράσματα.

Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες δεν κατάλαβαν ότι αυτό που τους .......

παρουσίαζαν οι δύο συντάκτες ήταν το Linux και όχι τα Windows 7, κάτι που μπορεί να οφείλεται και στις ισχυρές ομοιότητες του KDE 4 με το περιβάλλον Aero Peak των Windows 7. Και μάλιστα δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νέο λειτουργικό που έρχεται να αντικαταστήσει τα Vista.

Το πείραμα του ZDnet Αυστραλίας θυμίζει ένα αντίστοιχο πείραμα που είχε κάνει η Microsoft [πείραμα Mojave], μέσω του οποίου ήθελε να αποδείξει ότι τα Windows Vista είναι υποτιμημένα.

Φυσικά μια δημοσκόπηση στο δρόμο δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική για την αποδοχή που θα μπορούσαν να είχαν στους χρήστες τα Windows 7. Ωστόσο αν σκεφτεί κανείς το πόσο εύκολα ξεγελάστηκε ο κόσμος, αφήνει πολλά ερωτηματικά στο τι τύχη θα είχε το Linux αν είχε την αντίστοιχη προβολή με αυτήν ενός λειτουργικού της Microsoft.

Πηγή: PC Magazine

O Epson EH-TW3000 φέρνει νέα δεδομένα στο full high definition home cinema

H Epson παρουσιάζει έναν HD Ready 1080p προβολέα, ο οποίος με τις ποικίλες εφαρμογές του αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς σε ποιότητα και απόδοση.
Ο EH-TW3000 είναι ένας home cinema προβολέας που διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση, νέα χαρακτηριστικά και επίπεδα απόδοσης ταινιών, αθλητικών μεταδόσεων, τηλεοπτικών μεταδόσεων και video games.
Η αισθητική ήταν σημαντικός παράγοντας κατά τη σχεδίαση του EH-TW3000, ο οποίος με το πρωτοποριακό λευκό σχέδιο του αποτελεί μια κομψή και διακριτική προσθήκη σε κάθε μοντέρνο σπίτι.

Ο EH-TW3000 διαθέτει την περίφημη 3LCD τεχνολογία Epson, αναπαράγοντας έτσι πιστότερα τα χρώματα και τις διαβαθμίσεις του γκρίζου ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.
Τα πάνελ επόμενης γενιάς D7 LCD προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ..........

εντυπωσιακή αναλογία αντίθεσης 20,000:1 εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πεντακάθαρες και ζωηρές εικόνες καθώς επίσης και θαυμάσια φωτεινότητα ανεξάρτητα από το περιβάλλον προβολής. Αυτός ο προβολέας ακολουθεί τα πρότυπα x.v.Colour και επομένως εξασφαλίζει ένα ευρύτερο φάσμα παραγωγής χρώματος για να προσφέρει μια τέλεια αναπαραγωγή εικόνας.

Η Stéphanie Lugbull, Product Manager for Home Cinema Video Projectors, Epson Europe, είπε σχετικά: “Καθώς μπαίνουμε στην HD εποχή, οι προβολείς γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ως μια αυθεντική εμπειρία home cinema, ζωντανεύοντας την εμπειρία της «μεγάλης οθόνης» αλλά και των video games. O EH-TW3000 είναι μοντέρνος, εύκολος στην εγκατάσταση και διαθέτει αποκλειστικές καινοτομίες που του εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα σε εικόνα, φωτεινότητα, προσαρμοστικότητα και φυσικά υψηλή ευκρίνεια.”

Σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη ποιότητα εικόνας, η Epson διαθέτει ευρείες δυνατότητες επεξεργασίας video διασφαλίζοντας υψηλή ευκρίνεια και ρευστότητα στην κίνηση των εικόνων, ακόμα και με τις πιο πρόσφατες κονσόλες παιχνιδιών. Το EH-TW3000 περιλαμβάνει επίσης ένα τηλεοπτικό τσιπ επεξεργαστών 10 bit Pixel Works παρέχοντας έτσι τελειότερη ευκρίνεια ακόμη και στις γρήγορα κινούμενες εικόνες στην οθόνη.

Παρά τις περίπλοκες τεχνικές του ικανότητές, ο EH-TW3000 εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα. Η δυνατότητα οπτικού ζουμ x2.1 και η ευρεία οριζόντια/κάθετη μετατόπιση φακών, καθιστά εύκολη και ευέλικτη τη ρύθμιση της εικόνας σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Αυτός ο προβολέας διαθέτει επίσης πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων δύο εισόδων HDMI 1.3. Ο θόρυβος των ανεμιστήρων είναι μειωμένος κάτι που σημαίνει ότι ο θεατής μπορεί να εστιάσει στην ταινία χωρίς να ενοχλείται από τον ήχο του προβολέα.

Η Stéphanie Lugbull αναφέρει επίσης: «Η Epson είναι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης HD home cinemas και το EH-TW3000 είναι μια ακόμα απόδειξη της αφοσίωσης μας στη συνεχή βελτίωσή και την καινοτομία. Σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι το κόστος από την επένδυσή μας στη τεχνολογική καινοτομία δεν έχει μεταφερθεί στον πελάτη και το EH-TW3000 προσφέρει άψογη ποιότητα, σε χαμηλή τιμή.»

Η Epson προσφέρει επίσης τρία χρόνια εγγύηση στον προβολέα και το λαμπτήρα για πολλές ώρες οικιακής ψυχαγωγίας.

Βασικά χαρακτηριστικά Epson EH-TW3000:
> HD ready 1080p (Full HD) με ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας 1920 x 1080p >> wide screen για HD Cinema στο σπίτι.
> Υψηλή ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία 3LCD της Epson (D7 panel).
> Υψηλή αναλογία αντίθεσης 20 000:1.
> Αυξημένη φωτεινότητα 2000 lm.
> Ευρύ φάσμα χρωμάτων και επεξεργαστής βίντεο 10 bit (Pixel Works scaler).
> Ευρεία συνδεσιμότητα (εύκολη σύνδεση με DVD/Blu-ray player, ψηφιακό TV Tuner, Set top box, κονσόλες παιχνιδιών, computers, ψηφιακές κάμερες) με 2 εισόδους HDMI 1.3 (πραγματικη1080p επεξεργασία εικόνας).
> Ευέλικτος και εύκολος στην εγκατάσταση: εύχρηστη οριζόντια και κάθετη μετατόπιση φακών, δυνατότητα τοποθέτησης σε βάση οροφής, ευρύ φάσμα των αποστάσεων προβολής, οπτικό ζουμ x2.1.
> Χαμηλός θόρυβος ανεμιστήρων: 22 DB.
> Νέο μοντέρνο λευκό σχέδιο.
> Τρία χρόνια εγγύηση για τον προβολέα και το λαμπτήρα.

Δωρεάν Microsoft Office 14 αλλά .....με διαφημίσεις

Σύμφωνα με δηλώσεις του Stephen Elop, President of Microsoft Business Division, η Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει μια δωρεάν έκδοση της αναμενόμενης σουίτας MS Office 14 που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις μέσα στο περιβάλλον εργασίας.
Το MS Office 14 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα το 2010 και με αυτή την κίνηση η Microsoft θα προσπαθήσει να αποκομίσει έσοδα από τις προβαλόμενες διαφημίσεις γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να εξαλείψει την πειρατεία.

Ο λαός μας λέει ότι “αν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό, απλά ..........

απόλαυσέ τον” και η Microsoft φαίνεται να πιστεύει ότι είναι καλύτερα να βγάζει κάτι παραπάνω από τις διαφημίσεις των δωρεάν εκδόσεων παρά να κυνηγάει την πειρατεία.

ΣΧΟΛΙΟ
Λες και το Office 14 δεν θα μπορεί ο άλλος να το βάλει πειρατικό...
Θα βάλει την free έκδοση για να του σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις....
Ρε τι λέτε εκεί στην Microsoft??? Πάτε καλά??? Παραισθησιογόνα παίρνετε????