Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Βίντεο της Βουλής για το χρέος, έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα η Βουλή για την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. Η ΝΔ κάνει λόγο για «άθλια κομματική διαφήμιση της κ. Κωνσταντοπούλου» που «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα».

«Η Bουλή δεν είναι ......

Καινούριες επιτυχίες για τον ΣΟ Φιλιατρών

Στην πρώτη θέση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου ( Προκριματικός Όμιλος Α΄ Εθνικής) ισοβάθμησε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών και έχασε την άνοδο στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ στα κριτήρια ισοβαθμίας.
Οι αγώνες έγιναν ......

Ευχές απο τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα


Ο «κουκουλονόμος» και οι προτρέξαντες για την αλλαγή του, βουλευτές Μεσσηνίας Θ.Πετράκος και Ε.Ψαρρέα

Μεγάλη Εβδομάδα και να θέλει κανείς "ν΄αγιάσει» που λέει και ο λαός μας, σ΄αυτόν τόπο με όσα πληροφορείται τον τελευταίο καιρό, δεν μπορεί!
Η σημερινή δημοσιοποίηση πρωτοβουλίας δύο βουλευτών του Σύριζα Μεσσηνίας κ.Θανάση Πετράκου και κ.Έλενας Ψαρρέα, δημιουργεί σε όλους τους Μεσσήνιους, έντονους προβληματισμούς για τα ζητούμενα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα και τις προτεραιότητές τους..

Αφού με τη σιωπή τους και την ......

Οι Μεσσήνιοι μαθητές που θα μετέχουν στη Βουλή των Εφήβων

Κλήρωση για την ανάδειξη των 300 έφηβων βουλευτών για το 2015 έγινε χθές το πρωί παρουσία του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γεώργιου Θαλάσση.
Από τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα από 15 σχολεία έλαβαν μέρος συνολικά 158 μαθητές της Β' τάξης του λυκείου.

Τακτικοί έφηβοι βουλευτές επιλέχθηκαν:.....

Το Φιλιατρινό φράγμα θα επισκεφθεί την Μ. Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το Φιλιατρινό φράγμα θα επισκεφθεί την Μ. Πέμπτη ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να δει την πορεία των έργων για τα οποία είχε δείξει προσωπικό ενδιαφέρον.

Ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με ......

Γαργαλιάνοι Σε κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων η ενημέρωση για τα σκουπίδια

Σε κλίμα μεγάλης έντασης και έντονων αντεγκλήσεων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην κατάμεστη απο πολίτες Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, η ενημέρωση προς του πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων για το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων της Τριφυλίας.
Ο Κόσμος που ......

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΟ 63% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εθνική υπερηφάνεια, αλλά και ικανοποίηση για τη διαπραγμάτευση, έχει δώσει η κυβέρνηση Τσίπρα στους πολίτες της χώρας, σύμφωνα με το «Πολιτικό Βαρόμετρο» Απριλίου της Public Issue που Δημοσίευσεη «Αυγή» της Κυριακής.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός ....