Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Αναγνώστη: Τώρα κ. Κατσούλη της Ενωσης Μεσσηνίας μας θέλέτε; Ειμαστε καλοί μόνο για να μας τα παίρνετε;

Ενα πολυ ενδιαφέρον σχόλιο λαβαμε από αναγνώστη και αναφερεται στην εναξη αιτήσεων για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ ποιυ προλύ πρόσφατ αξεκινησαν στην ΕΑΣ Μεσσηνίας.

Ο αναγνώστης μας λοιπόν σχολιάζει για το θέμα:

Τελικά κάποιοι πίστεψαν τον κ. Τσίπρα

Τελικά υπάρχουν και κάποιοι που πίστεψαν τα θα … του κ. Τσίπρα στο περιφερειακό συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη:
Είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, οι οποίοι βγάζουν ανακοινώσεις πανηγυρίζοντας για τα ψέματα που άκουσαν.
Στην επόμενη .....

Πέτρος Τατούλης: «Παγκόσμιο γεγονός η διοργάνωση του World Tourism Forum Lucerne στην Πελοπόννησο»

«Κορυφαίο το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου για την επόμενη εικοσαετία»

«50 ηγέτες του παγκόσμιου τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Τουρισμού και την ΤΕΜΕΣ συναντιούνται στην Πελοπόννησο για ένα μεγάλο διεθνές .....

Μετα τον Αλέξη Τσίπρα, νέα ποσότητα σανού μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Νέα δόση από μπόλικο σανό ξεκίνησε να μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας μετα το 10ο Αναπτυξιακό συνέδριο της Τρίπολης και τα πολλά ψέματα ή παραμύθια αν το προτιμάτε που πούλησε συνοδεία σανού ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην ανακοίνωση .....

Το αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, ευκαιρία σπέκουλας και λάσπης

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Τρίπολη το 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο έφερε κάποιες εξαγγελίες από πλευράς Κυβέρνησης για έργα που είχαν ήδη δρομολογηθεί, για έργα που είναι ζητούμενα και για έργα που σχεδιάζονται.
Το Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πελοπόννησο ήταν το 10ο , πράγμα που σημαίνει πως σε 9 περιφέρειες της Χώρας έγινε η ίδια διαδικασία, δηλαδή παρευρέθησαν οι Υπουργοί, οι Γενικοί Γραμματείς, οι Σύμβουλοι και .....

Συνάντηση εργασίας με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού συνεδρίου, με πρωτοβουλία των Αναπτυξιακών Εταιρειών της Πελοποννήσου (Ομάδες Τοπικής Δράσης των προγραμμάτων LEADER/CLLD) διοργανώθηκε συνάντηση εργασίας, με τον Υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και συνεργάτες του, προκειμένου να συζητηθούν φλέγοντα ζητήματα αναπτυξιακής κατεύθυνσης, καθώς και η πορεία των Διατοπικών Προγραμμάτων Leader.

Πρόκειται για προγράμματα της .....

Μεγάλο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση IFT 2018 Βελιγραδίου

Μοναστήρια, ιστορία, μονοπάτια, φυσικές ομορφιές, θάλασσες και γαστρονομία προβλήθηκαν στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός των Βαλκανίων
Η Περιφέρεια .....