Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Παρέμβαση Άγγελου Χρονά για την υπολειτουργία της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά

«Από 2 Ιανουαρίου μέχρι 15 Ιουνίου θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου καθημερινά και από τις 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη»

Με αυτήν την ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα στα Φιλιατρά ενημερώνει τους πελάτες και τους συναλλασσόμενους πως το Υποκατάστημα θα υπολειτουργεί και ίσως αυτό να προαναγγέλλει και το οριστικό του κλείσιμο.

Για μία ακόμα φορά το ......

Γιώργος Λεβεντάκης: Παρόν και "Έτοιμοι να αλλάξουμε την Τριφυλία"

Η Τριφυλία έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες και όμως κάθε φορά έβρισκε το τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη.

Σήμερα βρισκόμαστε ξανά σε μία τέτοια στιγμή, που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να.....

Τα νεοεκλεγέντα μελη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθούπολης

Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα οι εκλογές στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθούπολης

Τα μέλη που εκλέχθηκαν είναι:

Τσίπρας: Δεκτή η παραίτηση Καμμένου, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης

Τον Πάνο Καμμένο, ευχαρίστησε με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τη συνεργασία των τεσσάρων χρόνων.

«Αυτά τα .....

Παραιτήθηκε ο Πάνος Καμμένος για το θέμα της Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση και ότι ο ίδιος παραιτείται από τη θέση του ΥΠΕΘΑ.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου