Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Φιλιατρά: 80χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του

Το πρωί της Πέμπτης, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 80χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός. Ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση διενεργεί ....

KYPARISSIA FOOTBALL CUP

Ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης –Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ διοργανώνουν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου το KYPARISSIA FOOTBALL CUP . Είναι ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά για 16χρονους αθλητές στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 9 Μαϊου 2016 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

Στα όρια του “τέλους” το Mega – Tελεσίγραφο και από την DigeaΚάθε μέρα που περνά οι πιθανότητες επιβίωσης του MEGA περιορίζονται, καθώς τα προβλήματα μεγεθύνονται. Οι μέτοχοι φέρονται για μία ακόμη φορά να κάνουν την ύστατη προσπάθεια διάσωσης, ενώ συνεχώς εμφανίζονται νέα προβλήματα που καθιστούν αμφίβολη τη συνέχιση της λειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προειδοποιητική επιστολή στο......