Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν από τον Συνδυασμό του Γιώργου Λεβεντάκη "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. ΤριφυλίαςΑπό τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας" ανακοινώθηκε ένας ακόμα υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της ΔΕ Κυπαρισσίας:

Πρόκειται για τον.....

Ανακοίνωση 6 Υποψηφίων του Παναγιώτη Κατσίβελα "Τριφυλία Συνεχίζουμε"

Με μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και κυρίως τιμή σας παρουσιάζω νέους υποψηφίους που εντάσσονται στον Συνδυασμό μας «Τριφυλία Συνεχίζουμε».

Συμπολίτες μας , που έχουν διακριθεί για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και την κοινωνική τους προσφορά.

Άνθρωποι με ξεχωριστή αξία και ήθος , ικανοί και απαραίτητοι για την δημιουργία μιας νέας προοπτικής στο τόπο μας .

Πολίτες που κομίζουν ......

Ομάδα στήριξης 48 ατόμων στην “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία" με υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας τον Δημήτρη Δριμή

Ο Δημήτρης Δριμής υπήρξε επιτυχημένος Δήμαρχος Αετού για δύο θητείες. Το έργο του είναι γνωστό και εμφανές ακόμα και σήμερα.
Είναι μια αυτοδιοικητική προσωπικότητα, που γνωρίζει να επιδιώκει και να επιτυγχάνει συνθέσεις προς όφελος των ......

Φιλιατρά: Αναβιώνουν και φέτος τα Λελώνεια

2019

ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ ΚΑΙ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Στο παραδοσιακό ΠΑΖΑΡΙ του Κοπανακίου βρέθηκαν την Κυριακή, 21.4.2019, ο πρώην Δήμαρχος Αετού και υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Α. Δριμής, στελέχη και υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας», μεταξύ των οποίων και ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Γαλάνης.

Συνομίλησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, παραγωγούς και επισκέπτες και μοίρασαν φυλλάδιο με θέσεις και προτάσεις, για το Δήμο Τριφυλίας.

Το Παζάρι του Κοπανακίου, .....

Στον συνδυασμό Ανδρινόπουλου (Η τριφυλία αλλάΖΕΙ) ο Τάσος Αδρακτάς

Με χαρά υποδεχόμαστε στη Δημοτική μας Παράταξη τον Αδρακτά Αναστάσιο από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τριφυλίας, πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Τέλος Άγρας και πρώην πρόεδρο της Α΄βθμιας Σχολικής Επιτροπής ο οποίος με την αγωνιστική του.....

Επίσκεψη Μπούζα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Βαγγέλη Ξυγκώρο και τη Διοικούσα Ειτιτροπή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, είχε η η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κ.Αντωνία Μπούζα.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την .....

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. του Γιώργου Λεβεντάκη

Κυκλοφόρησε το τελικό πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας με υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας τον Γιώργο Λεβεντάκη στο οποίο περιλαμβάνονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ του Δήμου Τριφυλίας (Αλώνας , Αετού , Τριπύλας , Κυπαρισσιας , Φιλιατρών , Γαργαλιάνων).

Δείτε το αναλυτικά ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία οι Σκακιστικοί αγώνες μεταξύ μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι Σκακιστικοί αγώνες μεταξύ μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων, που διοργάνωσε, όπως και πέρυσι, ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Οι αγώνες ......