Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Δ' Εθνική 6ος όμιλος Αποτελέσματα 30ης Αγωνιστικής








Β' Τοπική 1ος Όμιλος Αποτελέσματα 25ης Αγωνιστικής








Τι έγινε με τον παρατηρητή αγώνα Αντώνη Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Ηλείας

Στον σημερινό παιχνίδι παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντώνης Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Ηλείας.
Είναι ο άνθρωπος που βλέπετε στην διπλανή φωτογραφία.
Ένας άνθρωπος 70 και βάλε ετών, με υπερβολικά προκλητική συμπεριφορά προς τους παράγοντες της Εράνης δημιούργησε πολλά προβλήματα, γεγονός που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες ακόμα και από τους παράγοντες της Θύελλας Πατρών.

Ο φαιδρός αυτός άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν εξαιρετικά προκλητικός προς τους δυο Δημοσιογράφους που καλύπταμε το παιχνίδι, όσο και προς τους υπολοίπους.
Ρώταγε ποιος είσαι εσύ τι είσαι εσύ γιατί δεν φοράς διακριτικά αν είμαστε γραμμένοι στο φύλλο Αγώνα κλπ κλπ. το μόνο που δεν ζήτησε ήταν πιστοποιητικό ότι γεννηθήκαμε και δεν φυτρώσαμε σαν τα φυτά!!!!
Η στάση του απέναντι μας ήταν κάπως.

Ο ανεκδιήγητος αυτός 70άρης και βάλε σε όλο το πρώτο ημίχρονο προκαλούσε κυρίως τους παράγοντες της Εράνης.
Το ανεκδιήγητο αυτό ανθρωπάκι, δεν έκανε σωστά την δουλειά του όταν σε μια φάση στο 35 που έγινε η ανατροπή του Γιαννη μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι .......

παράγοντες της Θύελλας Πατρών αλλά αυτός δεν είπε κουβέντα.
Οι παράγοντες της Εράνης διαμαρτυρήθηκαν, αλλά αυτός απαντούσε προκλητικότατα.

Τα έβαλε με τους δυο γενικούς Αρχηγούς της ομάδας, μίλαγε απαξιωτικά για την Εράνη και τα Φιλιατρά, απείλησε μπροστά σε δημοσιογράφους ότι θα τυλίξει την ομάδα της Εράνης σε μια κόλα χαρτί...., απέβαλε και τους δυο γενικούς αρχηγούς της ομάδας μας Καφκά Σπύρο και Γκόνο Κωσταντίνο και έριξε το φταίξιμο στον διαιτητή λέγοντας ότι αυτό του υπέδειξε ο Κος Γκριτζέπης.
Πράγμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣ και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια γιατί ήμουν μπροστά.

Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.

Το εξαιρετικά κακοπαιγμένο show του άθλιου παρατηρητή αγώνα Αντώνη Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Ηλείας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα με την παρέλευση 5λεπτου.
Έκανε ένα ακόμα προκλητικότατο σχόλιο κατά της Εράνης με την Φράση "Έφυγαν οι διάβολοι και ηρεμήσαμε" αναφερόμενος προφανώς στους δυο Γενικούς Αρχηγούς της Εράνης Καφκά Σπύρο και Γκόνο Κωσταντίνο.

Μετά το τέλος του αγώνα αυτό το υποκείμενο είχε το θράσος να πάει στα αποδυτήρια των διαιτητών για να γράψει την έκθεση του.
Εκείνη την ώρα μπήκα για να πάρω τις κίτρινες κάρτες που βγήκαν στον αγώνα και τον Άκουσα να λέει στο κινητό του τηλέφωνο ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ότι εδώ στην Εράνη δεν μου φέρθηκαν καλά και θα τους φτιάξω εγώ.
Όπου βρω την Εράνη μπροστά μου θα την γα***ω.
Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών την ώρα που έγραφα τις κίτρινες κάρτες από το φύλλο αγώνα.
Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια είπα στον Αντιπρόεδρο της ομάδας ότι κάτι ετοιμάζει ο παρατηρητής κατά της ομάδας.
Ο Αντιπρόεδρος με τον Πρόεδρο πήγαν στα αποδυτήρια των Διαιτητών και απαίτησαν να δουν τι γράφει στην έκθεση του.
Ο Ανεκδιήγητος παρατηρητής της ΕΠΣ Ηλείας Αντώνης Παπαγεωργίου ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ αρνήθηκε να διαβάσει τι έγραψε στην αναφορά του υποστηρίζοντας ότι η έκθεση είναι απόρρητη.

Αμέσως μετά ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ισχυριζόταν ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ κατά της ομάδας και ότι δεν έβγαλε εκείνος έξω τον πρώτο Γενικό Αρχηγό Κώστα Γκόνο. Κάτι που φυσικά είχε κάνει και ισχυριζόταν μετά ΨΕΜΑΤΑ.
Βλέποντας την όλη αυτή προκλητική στάση του Παπαγεωργίου πιάνω τον Αντιπρόεδρο της Εράνη και του αναφέρω Ολα όσα υπέπεσαν στην αντίληψη μου με κάθε λεπτομέρεια και κυρίως για το τηλεφώνημα που άκουσα με τα αφτιά μου.

Σε ερώτηση του αντιπροέδρου προς τον Παπαγεωργίου αν ισχύει αυτά που είπε στο τηλέφωνο αρνήθηκε τα πάντα. Τότε απευθυνόμενος σε εμένα ο Αντιπρόεδρος της Εράνης με ρώτησε και του απάντησα ότι ο Παπαγεωργίου ψεύδεται ασύστολα διότι ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα και άκουσα τα πάντα.
Εκεί Κόλωσε και είδε ότι είχε "χάσει το παιχνίδι". Ειρωνικά μυ πρότεινε το χέρι του για να μου δώσει συγχαρητήρια που αποκάλυψα το τηλεφώνημα του.
Του θύμισα τι είχε πει μέσα στο τηλέφωνο για το τι θα κάνει στην Εράνη όπου την βρει μπροστά του, για το ότι είπε στο τηλέφωνο πως του φέρθηκαν άσχημα και θα τα γραφε όλα στην έκθεση του -προφανώς για να κανει κακό στην ομάδα.

Και δεν ανέφερα τα δυσμενή σχόλια που έκανε για τον τερματοφύλακα της Εράνης Βασίλη Αθανασόπουλο. Που να τα ανέφερα και αυτά. Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα γινόταν....

Ήταν τόσο προκλητικά ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ο Αντώνης Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Ηλείας που εναντιώθηκαν προς αυτόν και οι παράγοντες της Θύελλας Πατρών σέρνοντας του ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ....

Σε εμένα απευθυνόμενος μου είπε Ωραίος Δημοσιογράφος είσαι υπονοόντας ότι τον "ξεγύμνωσα" μπροστά σε όλους τους παράγοντας και των δυο ομάδων.
Φυσικά η "τελική μου επίθεση" στον Παπαγεωργίου ήταν να του θυμίσω πως εκείνος απείλησε ότι θα τυλίξει την ομάδα σε μια κόλα χαρτί. Και αυτό γιατί σε ερώτηση που του υπέβαλε ο Κώστας ο Γκόνος γιατί απείλησε ότι θα τυλίξει την ομάδα σε μια κόλα χαρτί εκείνος προκλητικότατα το αρνήθηκε.
Πίστευε ότι ήταν μόνος όταν το έλεγε???
Πίστευε ότι δεν είχε μάρτυρες την στιγμή που το είπε???

Εγω επικαλέστηκα την μαρτυρία αστυνομικών που το άκουσαν να το λέει. Και για να μην μου το αντικρούσουν οι αστυνομικοί σημαίνει ότι ήξεραν πως δεν λέω ψέματα.
Πάντως το είπε μπροστά σε αστυνομικούς και μπροστά στους δυο δημοσιογράφους που κάλυπταν τον αγώνα.

Αφού λοιπόν ξεφτιλίστηκε στην κυριολεξία μπροστά στους παράγοντες και των δυο ομάδων και μετά το κράξιμο ακόμα και από τους παράγοντες της Θύελλας Πατρών αναχώρησε για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον παρατηρητή αγώνα Παπαγεωργίου Αντώνη της ΕΠΣ Ηλείας.

Τέτοια άτομα είναι που προκαλούν την Βία στα γήπεδα που στα 70 και βάλε αντί να κάθονται σπίτι τους και να πίνουν το τήλιο τους, πάνε στα γήπεδα και έχουν το απύθμενο θράσος να προκαλούν τον κόσμο και να τον εξωθούν ακόμα και στην βιαιοπραγία.

Να τον χαίρεστε εκεί στην ΕΠΣ Ηλείας τον Αντώνη Παπαγεωργίου. Να τον κάνετε και μασκότ της ένωσης μιας και σας βγάζει ασπροπρόσωπους όπου πατάει το πόδι του!!!!!

Φιλιατρά News

Φοβερό παιχνίδι ανάμεσα στην Εράνη και την Θύλλα Πατρών.

Μοναδική παραφωνία ο παρατηρητής αγώνα Αντώνης Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Ηλείας.

Ένα φοβερό παιχνίδι ποδοσφαίρου παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Φιλιατρών ανάμεσα στην Εράνη και την Θύελλα Πατρών.
Ένα παιχνίδι που παίχτηκε σε εξαιρετικό κλίμα τόσο ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές (τους παίκτες) και το διαιτητικό τρίο.
Μοναδική παραφωνία στον όλο αγώνα ήταν ο παρατηρητής αγώνα Αντώνης Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Ηλείας.

Με τον ανεκδιήγητο παρατηρητή αγώνα Αντώνη Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Ηλείας θα ασχοληθούμε στην επόμενη ανάρτηση μας. Μόνος του ο άνθρωπος είναι ένα ολόκληρο θέμα.
θα διαβάσετε και θα δείτε πόσο προκλητικός ήταν ο 70 και πλέον ετών παρατηρητής.
Θα τα διαβάσετε όλα στην επόμενη ανάρτηση μας.

Στα αγωνιστικά τώρα.
Ο αγώνας που παίχτηκε ήταν εξαιρετικός. Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 31 με την ......

μοναδική επίθεση που εξαπέλυσε σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου.
Η Εράνη ευτύχισε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.
με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δευτερο ημίχρονο με ένα μαζικό σφυροκόπημε της άμυνας της Θύελλας η Εράνη διεύρυνε το σκορ σε 4-1 και απο εκεί και μετά χαλάρωσε.
Η Θύελλα Πατρών, βρήκε την ευκαιρία, ανέβασε τον ρυθμό της, πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 4-3 μέχρι το 70. Απο εκεί και μετα η Εράνη βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει έναν δικό της αγώνα ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να κρατήσει το 4 - 3 που ήταν και το σκορ του αγώνα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΤΖΕΠΗ ΠΡΟΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Το Φίλμ του αγώνα

Ματσάρα έγινε στα Φιλιατρά, με επτά γκολ, χαμένο πέναλτι και δεκάδες χαμένες ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Σα να μην τους έφτανε η αστοχία ήρθε κι ένα γκολ στο 35΄ για τους φιλοξενούμενους με το Σπυρόπουλο (0-1) και τους έζωσαν... τα φίδια.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν στο 42΄ ο Παναγιωτακόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι, όμως ο Γιάνναρης το απέκρουσε και το 0-1 παρέμεινε.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45΄+2΄) με νέο πέναλτι που αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα ο Ζώκος (1-1).

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (46΄) με κεφαλιά του Παναγιωτακόπουλου μετά από σέντρα του Ζώκου η Εράνη πήρε προβάδισμα (2-1).
Στο 50΄ ο Ζώκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημειώνει το (3-1) και λύνει... τα πόδια των συμπαικτών του.
Το 4-1 σημειώσε ο Παναγιωτακόπουλος στο 53΄.
Οι γηπεδούχοι μετά το τέταρτο γκολ θεώρησαν πως το παιχνίδι τελείωσε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν... τα πάνω τους και να τους καρδιοχτυπήσουν μέχρι το τέλος.
Στο 58΄ ο Αργυρόπουλος με πλασέ μείωσε σε 4-2 ενώ στο 85΄ ο Σπυρόπουλος επίσης με πλασέ μείωσε ακόμη περισσότερο σε 4-3.
Τελικά μέχρι τη λήξη τίποτα δεν άλλαξε και η Εράνη πήρε το πολύτιμο... τρίποντο.

ΕΡΑΝΗ
Αθανασόπουλος, Πιχιγιόνι, Ντινιώτης Ηλ, Παναγιωτακόπουλος, Ανεστόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παναγιωτίδης, Ζώκος (63 Ασημακόπουλος), Γιαννη, Νικολόπουλος, Μουχίκας(45 Βαρούχας).


ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
Γιάνναρης, Μπαλάτης, Λυκούδης, Χριστόπουλος (60 Κραβαριώτης), Σούλης, Αθανασόπουλος (26 Ρόδης), Βλασσόπουλος, Σπυρόπουλος, Πανταζής, Αργυρόπουλος, Χριστόπουλος.

ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

637.jpg (327 KB).638.jpg (329 KB).639.jpg (419 KB).640.jpg (300 KB).643.jpg (340 KB).644.jpg (218 KB).645.jpg (460 KB).646.jpg (380 KB)

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

To ρεπορτάζ του ANT1 για τον Αλβανό που διαμελισε την σύζυγο του στην Καλαμάτα.

Η μεγάλη αυτή είδηση που πρώτο το Φιλιατρά Νews έφερε στο φως της Δημοσιότητας δεν μπορούσε να μην βγει στα κεντρικά δελτία Ειδήσεων.

Ένα από τα ρεπορτάζ των καναλιών είναι αυτό του ANT1 το οποίο και σας παραθέτουμε.

Δείτε το Video με το Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1




Η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων θα γίνεται απο το κράτος. Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Υπερψηφίστηκε χθες, Πέμπτη 9 Απριλίου, στη Βουλή, η τροπολογία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία, το κόστος ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης των αγροτών, θα καλύπτεται πλέον απ’ τον τακτικό Προϋπολογισμό, αρχής γενομένης από το έτος 2009.

Σύμφωνα με την τροπολογία, η σχετική δημόσια σύμβαση, θα συνάπτεται από το έτος 2010, με διεθνή δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό.

To ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ, υπερψήφισαν την τροπολογία, παρά τις επιμέρους ενστάσεις τους, ότι οι αγρότες θα εισπράξουν λιγότερα χρήματα απ' αυτά που ......

δικαιούνται.

Ο Ε. Αργύρης (ΠΑΣΟΚ), υπενθύμισε πως το κόμμα του ζητούσε εξ αρχής να επωμιστεί το κράτος το κόστος της ενεργοποίησης και ρώτησε τον παριστάμενο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αν το κόστος των 350 εκ. ευρώ που έχει ήδη συσσωρευθεί, θα επιστραφεί στους αγρότες.

Από πλευράς ΛΑΟΣ, ο Αστέριος Ροντούλης επεσήμανε πως απ' την ρύθμιση εξαιρούνται οι συνταξιούχοι και οι ετεροεπαγγελματίες και, δεδομένου ότι το 2009, δεν υπήρξε διεθνής διαγωνισμός, η τροπολογία ενδέχεται να απορριφθεί απ' το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Το ΚΚΕ καταψήφισε την τροπολογία, καθώς καλύπτει μονάχα τους κατ' επάγγελμα αγρότες και θεωρώντας πως τη διαδικασία θα έπρεπε να αναλάβουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας και όχι ιδιώτης.

«Εμβαλωματική λύση που αφήνει ακάλυπτη την πλειοψηφία των αγροτών» χαρακτήρισε τη ρύθμιση και ο Π. Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), που έδωσε λευκή ψήφο.

Απαντώντας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Παπαδόπουλος, σημείωσε πως «η ρύθμιση μαζεύει λάθη του παρελθόντος, που ξεκινούν από πολλά χρόνια πριν, γιατί η χώρα μας έχει από το 1977 αυτήν την υποχρέωση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσπαθεί με νόμιμους τρόπους να λύσει και να ενισχύσει το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών».