Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Απορρίφθηκε η Δημόσια πρόταση του Ηλία Γιαννόπουλου για ματαίωση ολων των εκδηλώσεων του καλοκαιριού

Απορριπτική ήταν η απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας στην Δημόσια πρόταση που είχε υποβάλει προ ημερών ο Δημοσιογράφος Ηλίας Γιαννόπουλος από την Κυπαρισσία για την ματαίωση όλων των εκδηλώσεων σε ένδειξη σεβασμού στα 94 Θύματα των ......

Ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σϋλλογο Βάλτας Γαργαλιάνων


Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας Γαργαλιάνων ανακοινώνεται ότι μετα την αναβολή λόγω του 3ήμερου Εθνικού πένθους για τα θύματα των ......

Αλλαγές στις θέσεις καναλιών στους δέκτες της Nova

Σε αλλαγή στις θέσεις μνήμης στους δέκτες της Nova για μία σειρά καναλιών που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα της, προχωρά η εταιρεία από σήμερα 31/7/2018. Η ανακοίνωση της Nova στον ιστότοπο της αναφέρει συγκεκριμένα:

Η Nova ξέρει τι ......

Σέρρες: Δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν από τον Παυλόπουλο να… επιστρέψει το κλειδί της πόλης

Στην Τριφυλία θα το κάνουν????

Με αίτησή τους προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, οκτώ σύμβουλοι ζητούν να συνεδριάσει το δημοτικό όργανο προκειμένου να τεθεί ως θέμα ημερήσια διάταξης η ανάκληση του τίτλου του επίτιμου δημότη Σερρών από τον Έλληνα ......

Σπάνιο φαινόμενο: Σήμερα Τρίτη ο Άρης θα πλησιάσει τη Γη περισσότερο από κάθε άλλη φορά

Την Τρίτη 31 Ιουλίου ο πλανήτης Άρης θα πλησιάσει τη Γη περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά το 2003 και θα είναι έτσι ο φωτεινότερος των τελευταίων 15 ετών.

Τόσο κοντινός και τόσο φωτεινός ο .....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ

Μετά την ολιγοήμερη αναβολή των εκδηλώσεών μας λόγω των τραγικών γεγονότων που συγκλόνισαν την πατρίδα μας, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών προγραμματίζει τις δραστηριότητές του ως εξής:

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, στις 9.30 το βράδυ, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, στη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα δώσει συναυλία και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Η αγαπημένη εικαστική......

Το κινηματογραφικό δίδυμο από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας ετοιμάζει τη νέα του ταινία.

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία της ταινίας «Ο Γύρος της Ελλάδας με Chaly» η οποία έχει συγκεντρώσει 470.000 προβολές στο κανάλι Live2Troll στο YouTube, ο σκηνοθέτης Αχιλλέας Τζωρτζίνης και ο ηθοποιός/παρουσιαστής Τάκης Κοκκαλιάρης ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία η οποία προβλέπετε αντάξια της προηγούμενης επιτυχίας τους.

Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, με βασική αρχή στη ζωή τους να «σπάνε τα όρια της ......