Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ STAR CHANNEL. κ. ΜΠΕΖΟ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ????

Εικόνες πραγματικής ντροπής κατέγραψε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ η κάμερα του STAR CHANNEL που παίχτηκε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
30 ψυχές που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, παιδιά με νοητική στέρηση προερχόμενα από το ίδρυμα χρονίων παθήσεων -όπως αναφέρει η μοναδική Νοσηλεύτρια που εργάζεται εκεί- ζουν σε ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που ΟΥΤΕ ΖΩΑ δεν ζουν.
Οι υποσχέσεις που οι λιγοστοί υπάλληλοι παίρνουν από την διοίκηση του......

Κλήρωση Τζόκερ 4/12/2014

Μόλις βγήκαν οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Στην σημερινή κλήρωση 3,7 εκατομμύρια ευρώ αναμένουν τον νικητή ή τους νικητές.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Φιλιατρά: Γύρισαν την πλάτη στην Alpha bank οι πολίτες. Απέσυραν πάρα πολλά χρήματα, έκλεισαν και Λογαριασμούς.Τελευταία μέρα λειτουργίας για το κατάστημα Φιλιατρών αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.

Την πλάτη τους στην Alpha Bank έχουν γυρίσει τις τελευταίες μέρες αρκετοί πολίτες και πρώην πλέον πελάτες της Alpha bank Φιλιατρών μετά την δημοσίευση μας ότι το κατάστημα των Φιλιατρών κλείνει οριστικά στις 5 Δεκεμβρίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας από τους πολλούς πλέον πρώην .......

Λήγει η προθεσμία για αλλαγή των διπλωμάτων

Στην αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησής τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να προβούν οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων των οποίων το δίπλωμα είχε εκδοθεί από την Τροχαία.

Αυτό επισημαίνει .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της Ελεύθερης ΕΡΤ [ 3-12-2014 ]

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [3-12-2014 ]

Νέες ρυθμίσεις για τoυς Φαρμακοποιούς και τα e-shop Φαρμακεία

Νέες ρυθμίσεις για τους Φαρμακοποιούς και το ηλεκτρονικό εμπόριο φαρμάκων μέσω e-shop «φαρμακείων» προβλέπει πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Ειδικότερα, σύμφωνα .....

Βαριά πρόστιμα σε Φαρμακοποιούς και Γιατρούς για υπερσυνταγογράφηση και γενόσημα

Βαριά πρόστιμα που μπορεί να φθάνουν μέχρι και τα 5.000 ευρώ προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση , για περιπτώσεις γιατρών που υπερσυνταγογραφούν και για φαρμακοποιούς που δεν προτείνουν το φθηνότερο φάρμακο με βάση την δραστική ουσιά

Σύμφωνα με το ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα