Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Να μην χαθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν τα Φιλιατρά το σπάσιμο του Δήμου Τριφυλίας.

Με αφορμή δημοσίευμα περί σπασίματος Καλλικρατικών Δήμων σε σχετική τροπολογία που θα ψηφιστεί την Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής, νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο και μάλιστα μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια εμπειρίας να επανέλθει το θέμα του εκτρώματος του Δήμου Τριφυλίας.
Από αυτήν την ......

Θέμα διάλυσης του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας έθεσε ο Κώστας Σαρματζής


Θέμα διάλυσης του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας, έθεσε στην διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος με τους εμπορικούς Συλλόγους της Τριφυλίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών.

Ο Κώστας Σαρματζής είπε αλήθειες οι οποίες ενόχλησαν μεν ......

Κώστας Κόλλιας: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου. [ Video ]

Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου εξέφρασε σήμερα ο τ. Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών.
Στο συμπέρασμα .....

Αντίδραση απο το Σωματείο Υπεθρίων εμπόρων Ελλαδος στην δηλωση Νικα απο τα Φιλιατρα πως αν εκλεγει θα κλείσει ολες τις εμποροπανήγυρις της Πελοποννήσου

Για άλλη μια φορά ο 70χρονος υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του πως είναι ο εκλεκτός των μεγάλων συμφερόντων. Άνθρωπος του κομματικού σωλήνα που πάντοτε ένοιωθε απέχθεια για το μεροκάματο του μόχθου.

Αυτός που έχει ως πρώτη επιλογή στις καθημερινές αγορές του τις πολυεθνικές και τα Γερμανικά LIDL δήλωσε χθες από τα Φιλιατρά πως θα καταργήσει όλες τις εμποροπανήγυρεις όπως έκανε και στην Καλαμάτα

Έχει αποδειχθεί απηνής ......

Ελιά: Μην καταστρέφετε τα ζιζάνια - Η σωστή αντιμετώπιση του εντόμου καλόκορις

Το καλόκορις είναι έντομο πολυφάγο που περιστασιακά, κατά τόπους ζημιώνει τα άνθη της ελιάς.

Συνήθως βρίσκεται στα ζιζάνια των ελαιώνων και τρέφεται από τα άνθη τους (διανόχορτο, περδικούλι, τσουκνίδα, βρούβα, κ.α.) χωρίς να προκαλεί ζημιά οικονομικής σημασίας στα .....

Εντός του Μαρτίου αρχίζει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Εντός του Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πύλη του TAXISnet, για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Οι φορολογούμενοι θα έχουν προθεσμία να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη ......

Formula 1: Το πρόγραμμα αγώνων 2019

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος της Formula 1, της ημερομηνίες όπου θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές δοκιμές και τις αλλαγές στους κανονισμούς.

Το πρώτο χειμερινό .....

ΝΤΡΕΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "1821"