Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από το Σύλλογο ων Απανταχού Κατσιμπαλαίων


Κλείνουν δεκάδες χιλιάδες λογαριασμοί του Facebook στο τέλος της εβδομάδας

Σοκ σε δεκάδες χιλιάδες χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει απόφαση ευρωπαϊκής επιτροπής.
Παράνομη θα θεωρείται πιθανόν από το τέλος αυτής της εβδομάδας η πρόσβαση παιδιών ηλικίας κάτω των 16 ετών σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, στις χώρες της Ευρώπης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Όπως αναφέρεται, θα πρέπει να υπάρχει η ρητή συγκατάθεση των ......

Νέο χαράτσ για τον κόσμο. Έρχονται οι νέες ταυτότητες και θΙα είναι υποχεωτικές για όλους.

Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξουν όλες οι αστυνομικές ταυτότητες και ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή, που επεξεργάζεται προτάσεις για την αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέα δελτία, τα οποία θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν.

Την είδηση επιβεβαίωσε ....

Γαργαλιάνοι: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία το ΣάββατοΤο Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, θα χορέψει χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα θα προσφέρει ζεστό κρασί και .....

Φιλιατρά: Σύλλογοι και σχολεία θα στολίσουν δέντρα στην πλατεία του Δημαρχείου

Πέρυσι στα Φιλιατρά, αναζητώντας για την περίοδο των εορτών δραστηριότητες που θα ζωντάνευαν τη ζωή στην πόλη και θα εξασφάλιζαν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή κοινού, έπεσε η ιδέα να κινητοποιήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μαθητών μας και να ζητήσουμε από κάθε σχολείο να κατασκευάσει το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Δέντρα ....

Φιλιατρά: Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου. Δείτε που θα γίνουν

Δύο διακοπές ρεύματος θα γίνουν σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ οι διακοπές θα γίνουν στις παρακάτω ώρες σε περιοχές της Δ.Ε. Φιλιατρών ....

Νύχτες οργίων με ανταλλαγές συντρόφων στο Πήλιο - Διαβάστε τι έγινε σε ξενοδοχείο της Πορταριάς!

Τριήμερο «βουτηγμένο» στην ακολασία, με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά όργια και ατελείωτες ερωτικές συνευρέσεις, έζησαν 150 ζευγάρια από όλη την Ελλάδα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πορταριάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό, αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers, οι οποίοι έζησαν ένα τριήμερο σεξ-πάρτι, κάτω από άκρα μυστικότητα.
Η διοργάνωση ήταν έργο του ....

Φιλιατρά: Αδέσποτα σκυλιά, επιτίθενται σε περαστικούς [ Φωτογραφίες ]

Μπελάς έχουν καταντήσει να γίνουν δύο - τρία αδέσποτα σκυλιά που κάνουν επιθέσεις σε περαστικούς. Είτε αυτός είναι ενήλικος είτε ανήλικος.

Τα δύο πρώτα
Όπως μας έχουν καταγγείλει αρκετοί συμπολίτες μας, τα σκυλιά αυτά έχουν γίνει .....

«Κόκκινη κάρτα» από Σαμαρτζή σε Κωνσταντινέα για το Α.Τ. Φιλιατρών

Δ. Σαμαρτζής: Ο κ. Κωνσταντινέας… το μόνο που γνωρίζει από Φιλιατρά είναι το γήπεδο της Εράνης.

Οξεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας, ο σύμβουλος της συμπολίτευσης από τα Φιλιατρά, Δημήτριος Σαμαρτζής, για την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει το Α.Τ. των Φιλιατρών σύμφωνα με το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Α.Τ.
Ο κ. Σαμαρτζής κάλεσε .....