Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Aυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Έτσι προτείνεται να διεξαχθούν (πόρισμα)

Την καθιέρωση της απλής αναλογικής, όπως ανέφεραν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι κύριοι Σκουρλέτης και Πουλάκης, με προτάσεις για την “κυβερνησιμότητα” των ΟΤΑ, τη μείωση της θητείας από πέντε σε τέσσερα χρόνια με αποσύνδεση του χρόνου εκλογής από της ευρωεκλογες, την εκλογή δημάρχου και .....

Τι αλλάζει από φέτος με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ για την ενιαία ενίσχυση!

Πολλά πρόκειται να αλλάξουν όπως όλα δείχνουν, στη λειτουργία του ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων), σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Η ευθύνη του .....

Δυο νέοι από τους Γαργαλιάνους βγήκαν πρώτοι στον κόσμο στην online πολιτική διαφήμιση

Ζαγορίτης, Παγάνης, Χωραΐτης χτυπούν πρωτιά σε Ευρώπη και Αμερική

Το πρώτο βραβείο για την καλύτερη ευρωπαϊκή online διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς κέρδισε ο Γεράσιμος Ζαγορίτης πετυχαίνοντας μια ιδιαίτερα υψηλή διάκριση.

Αν και είχε να .....

Περιφερειακή σύσκεψη για τα προβλήματα στην παιδεία εν όψει της συνάντησής τους με τον Υπουργό Παιδείας.

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας μετέβησαν την 1η Μαρτίου 2017 στην Τρίπολη όπου συμμετείχαν στην περιφερειακή σύσκεψη των συνδικαλιστικών στελεχών (αιρετών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. και του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. καθώς και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κατά τόπους Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου).

Κλιμάκιο του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.(Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας) αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία καθώς κι ο ένας αιρετός στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ενημέρωσαν τον κλάδο για τις τρέχουσες κι επείγουσες εξελίξεις στο χώρο τις Παιδείας αλλά, ........

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της Αθήνας

Ο Πήθικος στο Θέατρο των φτωχών

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FILIATRA NEWS



Το «Θέατρο Κνωσός» με το νέο έτος ξαφνιάζει ευχάριστα τους φίλους του πολιτισμού. Θέτει σε .....