Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Πάρα πολλά προβλήματα απόψε με την ΟΤΕnet

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουμε απόψε οι χρήστες ADSL που έχουμε σαν provider την ΟΤΕnet.
Διακοπές, Χαμηλό bandwith, Στιγιμιαίες διακοπές. (Σε μισή ώρα μέτρησα 8 νεες IP!!!!)

Νωρίτερα είχαμε μισή ώρα διακοπή που οφειλόταν στην ΟΤΕnet.
καλέσα το 801 11 35555 και ακουσα ηχογραφημένο μήνυμα ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με τους χρήστες ADSL σε πολλές περιοχές της Ελλάδας...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΕNET??????
ΩΣ ΠΟΤΕ θα μας πουλάνε τριτοκοσμικές υπηρεσίες????

Και εδώ ταιριάζει γάντο το blog του φίλου μας ΒΡΕ ΟΥΣΤ απο 'δω...

2ο Επίσημο Ούστ ..

Και ακόμα δεν είπαμε το 1ο επίσημο "Βρε ούστ από 'δω" στον Ο.Τ.Ε, ήρθε η ώρα για την Otenet να το ακούσει..

Κύριοι της Otenet, εγώ σας τα έχω "χώσει" πολύ γερά, αλλά όχι εδώ.. Σας τα έχω "χώσει" με επιστολή που σας έχω στείλει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επιχειρησιακών Πελατών.. Θυμάμαι, σας τα είχα πει καλά εκεί τότε.. Δεν πάει πολύς καιρός.. Το θέμα του e-mail που σας έστειλα, έλεγε "Τα χάλια σας.. " Θυμάστε ;; Αυτός είμαι .. Και που να δείτε, τι σας ετοιμάζω τώρα..

Πληρώνουμε, ένα σωρό λεφτά για το Internet. Τα περισσότερα σε όλη την Ευρώπη.. Οι υπηρεσίες για τις οποίες χρυσοπληρώνουμε, στην Ευρώπη και την Αμερική, είναι ξεπερασμένες... Ακόμα και η Ρουμανία (που δεν έχω κάτι με την χώρα φυσικά), χρησιμοποιεί καλωδιακά μόντεμ με απίστευτες ταχύτητες και απίστευτες τιμές.. Αλλά να μου πεις, έτσι όπως το πάτε, Ρουμανία θα γίνουμε και εμείς σε λίγο.. Όχι από άποψη τεχνολογίας.. Όχι.. Από οικονομικής άποψης μιλάω..

Επειδή λοιπόν στην επαρχία, ακόμα ουσιαστικά παίζετε μόνοι σας στην αγορά (χαρείτε τώρα που μπορείτε ακόμα) , μας κάνετε αφαίμαξη .. Δεν σας φτάνει αυτό, μας το δείχνετε κιόλας... Δεν το κάνετε λιγάκι διακριτικά τουλάχιστον..

Γιατί λέω όλα αυτά θα μου πείτε..

Γιατί εδώ στην έρμη Κυπαρισσία, ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, δεν έχει δουλέψει το Internet σωστά.. Ποτέ .. Τέλος.. Και κάτι μου λέει, ότι σε καμία επαρχία δεν δουλεύει σωστά.. Μια έρχεται, μια κόβεται και ούτω καθ' εξής .. Πλήρωνε και μην μιλάς εσύ καταναλωτή και πελάτη.. Όλα καλά είναι.. Γιατί και να μην ήταν καλά, τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις ;; Σωστή η Otenet , αλλά τα καλύτερα έρχονται..

Όλο αυτό το χάλι με το Internet και την ποιότητα και την σταθερότητα και , και και , της Otenet, δεν έχει θυμώσει μόνο εμένα που ζω από το Internet.. Έχει θυμώσει πολύ κόσμο.. Πολύ όμως.. Αυτό, θα το καταλάβετε σύντομα ...

Σήμερα, πάλι μας αφήσατε χωρίς Internet.. Και όχι μόνο αυτό, κάνατε και το γνωστό σας κολπάκι με το τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών (που ο Θεός να την κάνει) που έχετε.. Αντί λοιπόν να μπορούμε να μιλήσουμε με κάποιον αντιπρόσωπο, ακούγαμε ένα πολύ ευγενικό (μας κακομαθαίνετε βρε..) ηχογραφημένο μήνυμα, που μας ενημέρωνε ότι υπάρχει ένα πολύ σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και ότι ... μπλα , μπλα , μπλα ... Άντε, αλήθεια ;; Είχατε εσείς πρόβλημα τεχνικό ;; Η Otenet ; Από πότε ;;

Μια ενημέρωση για το πότε θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα έτσι ώστε να ξέρουμε και εμείς τι μας συμβαίνει ;; Μπα ε ;; Να το αφήσω λες καλύτερα ... Εντάξει.. Μην σου πάω κόντρα και μου κόψεις το Internet τελείως .. Γιατί αυτό άκουσα σήμερα.. "Πολλά γίνονται με τα ηλεκτρονικά.. Μην τους πας κόντρα, γιατί δεν ξέρεις τι θα σου κάνουν αυτοί.. "

Κύριοι της Otenet.. Και μόνο που το όνομα σας ξεκινάει από Ote.. , φτάνει για να μην μπορεί κανείς να σας πάρει στα σοβαρά.. Αφήστε που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Βλέπετε, δεν γνωρίζουμε όλοι ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ κύριοι ... Δεν γνωρίζουμε όλοι... Όσο και αν πάτε να μας κάνετε να μάθουμε με το ζόρι.. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...

Εγώ θα πω αυτό, σε απλά Ελληνικά...

Βρε ούστ από εδώ.. Δεν κάνετε ούτε για τσομπαναρέοι στα βουνά.. Θέλετε να είστε και Internet Providers.. Πόσο ηλίθιος νομίζετε ότι είναι ο κόσμος στον οποίο απευθύνεστε ;; Το τι είναι ο κόσμος πελάτης σας, θα το μάθετε σύντομα και θα την ακούσετε καλά .. Πολύ καλά ...

Βρε ούστ και πάλι ούστ ...

Πηγή: BΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ....

Συμφωνούμε κι εμείς με την ανάρτηση του φίλου μας.
Eνώνοντας την φωνή μας λέμε και εμείς ΡΕ ΟΥΣΤ στην (Π)ΟΤΕnet.

Για πόσο καιρό θα είστε μονοπώλιο ρε στην επαρχία???
Μετρημένα είναι τα ψωμιά σας.

Πήραν πίσω την απόσπαση του καρδιολόγου μετά απο την αναστάτωση

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ τελικά μετά τον ντόρο που ξέσπασε για το κοινωνικό σύνολο η απόσπαση του δεύτερου Καρδιολόγου από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη Κω μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ‘Σημαίας’ που ανέδειξε το θέμα και την παρέμβαση της υφυπουργού Απασχόλησης κας Σοφία Καλαντζάκου στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η θωράκιση του Ιδρύματος με το κατάλληλο προσωπικό για καλή παροχή υγείας σε όλη την περιοχή.

Νωρίτερα υπήρξε κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων του Νομού με πρώτη κίνηση την επιστολή σύσσωμου του Δ.Σ. του Ιδρύματος που υπογράφηκε από τους Διευθυντές Ιατρικής υπηρεσίας κ. Καρυώτη, τον Πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής κ. Τάκη, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. με αριθμό πρωτοκόλλου 9296 της 1ης Δεκεμβρίου 2008 με αποδέκτη του υπουργό Υγείας εκθέτοντας την υφιστάμενη κατάσταση όπου περιγράφεται η αποδυνάμωση του Ιατρείου, η αποδιοργάνωση τμημάτων και τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας της μονάδας τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετεί 35 περίπου περιστατικά.

Ενδιαφέρον έδειξε η 6η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος μετά από επικοινωνία που είχε ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Δρούμπαλης με τον κ. Τσερώνη αλλά και η παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του Δημάρχου κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη

Πηγή: Radio 936

Google: Έρχεται η υποστήριξη add-ons στον Chrome

Η υποστήριξη add-ons είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες αιτίες επιτυχίας του Firefox. Παράλληλα είναι και το πλέον συχνό αίτημα των χρηστών του Google Chrome.
Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η πρόθεση της Google να προσθέσει στον Chrome την υποστήριξη πρόσθετων λειτουργιών (add-ons).

Συγκεκριμένα η Google υποστηρίζει πως η ανάπτυξη από τους χρηστές add-ons θα λύσει διάφορα προβλήματα στον Chrome όπως θα τον κάνει ελκυστικότερο σε όλους αυτούς που δηλώνουν πως αφήνουν τον παλιό τους browser αφού "δεν μπορούν να ζήσουν" χωρίς τις επιπλέον εφαρμογές που του έχουν προσθέσει και θα επιτρέψει σε συνεργάτες της Google να δημιουργήσουν την δική τους έκδοση του Chrome.

H εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την υποστήριξη των extensions αλλά το έχει θέσει ως προτεραιότητα στην πολιτική ανάπτυξης του Chrome.
Μάλιστα ανακοίνωσε μια σειρά εφαρμογών για τις οποίες ζηλεύει τον Firefox: Stumble Upon, Delicious Toolbar, FlashGot, ForecastFox, Skype και τέλος AdBlock. Ειδικότερα η πρόσθεση του AdBlock προκαλεί εντύπωση αφού είναι γνωστό πως μεγάλο κομμάτι των εσόδων της Google προέρχεται από τις διαφημίσεις.
Όμως φαίνεται πως η εταιρεία επιθυμεί να υπάρχει η επιλογή του μπλοκαρίσματος των διαφημίσεων.

Πηγή: Adslgr

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς τον είχαμε κατεβάσει όταν είχε κυκλοφορήσει.
Δεν μας προκάλεσε το ενδιαφέρον. Απεναντίας μάλλον αδιάφορος σαν browser.
Yστερεί πάρα πολύ σε design καθότι η μορφή του είναι εξαιρετικά απλοϊκή.
Ούτε πρωτάρης στους υπολογιστές δεν θα σχεδίαζε αυτό που έφτιαξε η Google.
Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν έναν εκπληκτικού Design browser.
H ταχύτητα του δεν μας εξέπληξε.
Aνάμεσα se Firefox και Chrome ψηφίζουμε σαφώς FIREFOX.

Φωτοβολταϊκό στους Χριστιάνους

Φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής 149,70 Kw ηλεκτρικού ρεύματος σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην περιοχή της Χριστιανούπολης, στη θέση «Ζάλιαρη».
Η επένδυση ανήκει στην «Ενεργειακά Πάρκα Τριφυλίας Ο.Ε.» και η σχετική περιβαλλοντική μελέτη διαβιβάστηκε προς έγκριση, από τη διεύθυνση ΠΕΧΩ της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο
αντίστοιχο τμήμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.

Πηγή: Ελευθερία

ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: “Χτύπησε” πάλι η μειοψηφία

Με 4 θέματα “χτύπησε” πάλι η μειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Μεσσηνίας που αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο της Οργάνωσης Βασίλη Κοζομπόλη.
Πρόκειται για 3 συμβούλους προσκείμενους στη ΝΔ (Μιχάλης Αντωνόπουλος, Κώστας Μαντζούνης, Παναγιώτης Αλευράς) και 3 στο ΠΑΣΟΚ (Κώστας Κατσούλης, Γεώργιος Λαζόγιαννης, Νίκος Κοτταρίδης), οι οποίοι ζητούν τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην επιστολή που έστειλαν σημειώνουν:
“Αιτούμεθα τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο:
Ενημέρωση και αιτιολόγηση για τη λήψη απόφασης στη Γ.Σ. της 31ης/10/08 για πληρωμή ποσού 1,900.000 ευρώ (βεβαιωθέντα πρόστιμα τα οποία είχαν παρακρατηθεί βάσει συμβολαιογραφικού συμφωνητικού) που αφορά το εργοστάσιο Παπαβασιλείου ΑΕ στο Κιάτο Κορινθίας.


Επειδή το συγκεκριμένο θέμα χρήζει ιδιαίτερης και άμεσης ενημέρωσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί σε έκτακτο συμβούλιο.
Επίσης προτείνεται ενημέρωση για τις ενέργειές σας και της ΣΚΟΣ ΑΣΕ σχετικά με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Eνωσής μας, για την λειτουργία του σταφιδοεργοστασίου στη Θουρία.

Θέμα 2ο: Ενημέρωση σχετικά με τη λήψη απόφασης για την εισαγωγή λιπασμάτων μέσω της συνεταιριστικής εταιρείας AGRO.
Πόσες ποσότητες παρελήφθησαν και ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής αυτών.

Θέμα 3ο: Ενημέρωση και απόφαση σχετικά με την καταγγελία κυρίου Πανακόπουλου Αριστείδη (α‘ αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.) σχετικά με την νομιμότητα της συμμετοχής τού συναδέλφου Κανέλλου Κυριακού στο Δ.Σ. της Ενωσης.

Θέμα 4ο: Ενημέρωση σχετικά με αίτημα συμβούλων σε προηγούμενο Δ.Σ. και δέσμευση δική σας για άμεση σύγκληση της επιτροπής καλαμποκιού.
Ποια ποσότητα εισήχθηκε και αγοράσθηκε από Ουκρανία τον Ιούνιο και σε ποια τιμή, πόσο από αυτό διατέθηκε και σε ποια τιμή, και ποια ποσότητα παραμένει σήμερα στις αποθήκες αδιάθετη και πού.

Το συμβούλιο, όπως συγκληθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 6 μ.μ.”.

Πηγή: Ελευθερία