Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πιο γρήγορη σύνδεση στο internet από την Google!

Η Google ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία, η οποία θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους πιο γρήγορες σελίδες στο internet.

Η νέα υπηρεσία αυτή ονομάζεται Page Speed Service και για την ώρα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, κατά την οποία διάφοροι webmasters δοκιμάζουν την αποτελεσματικότητά της.

Ο τρόπος λειτουργίας της νέας υπηρεσίας ..........

της Google είναι αρκετά απλός, αφού αρχικά η υπηρεσία κάνει host την ιστοσελίδα του ενδιαφερομένου και στη συνέχεια, αναλύει την ιστοσελίδα και εφαρμόζει πάνω της διάφορες ρυθμίσεις, με στόχο να γίνει ταχύτερο.
Η Google, από την πλευρά της υποστηρίζει οτι η μέθοδος αυτή βελτιώνει την ταχύτητα μίας ιστοσελίδας από 25% έως 60%.

Ήδη πάρχουν εκατομμύρια χρήστες που κάνουν host τις σελίδες τους σε υπηρεσίες της Google, όπως το Blogger όμως αυτό που κάνει την νέα υπηρεσία της Google να διαφέρει από τις άλλες είναι οτι το Page Speed Service, δέχεται οποιοδήποτε site και όχι μόνο αυτά που έχουν δημιουργηθεί με βάση τις τεχνολογίες της Google.

Η Google δεν έχει ανακοινώσει πότε θα διαθέσει τη νέα υπηρεσία σε όλους τους χρήστες όμως υποσχέθηκε οτι οι χρεώσεις της θα έιναι αρκετά «ανταγωνιστικές».

Τέλος όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μεταφέρουν την ιστοσελίδα τους στη νέα υπηρεσία της Google, δεν έχουν παρά να μπουν εδώ.

Προσλήψεις στην Πυροσβεστική. Ως τις 23 Σεπτεμβρίου η κατάθεση αιτήσεων.

Την προκήρυξη για την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών, ανακοίνωσε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Από τις θέσεις αυτές ποσοστό 15% (600 θέσεις) θα καλυφθεί από ιδιώτες και το υπόλοιπο 85% (3400 θέσεις) θα καλυφθεί από πολίτες με την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από την Περιφερειακή Διοίκηση ΠΥ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, στο 5ο χλμ της επαρχιακής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ιδιωτών πρέπει να έχουν .........

συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος, κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού (δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το έτος 1992).
Οι εποχικοί Πυροσβέστες συμμετέχουν στην διαδικασία εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους και κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, πρέπει να είχαν:
• Την ιδιότητα πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης κατά τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010.
• Την ιδιότητα του Πυροσβέστη σε μία από τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και επιπλέον την ίδια ιδιότητα, σε πέντε αντιπυρικές περιόδους κατά τα έτη 2000 έως και 2007. Το ανώτατο όριο ηλικίας αυτών των εποχικών πυροσβεστών αυξάνεται μέχρι και το 56ο έτος.

Για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατήστε εδω

Καλαμάτα: Απίστευτο! Μετέφεραν κλεμμένη μηχανή με λεωφορείο - Δείτε βίντεο!

Οι δράστες την φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ του λεωφορείου για να την πάνε στην Αλβανία...

Πέμπτη μεσημέρι. Δυο λεωφορεία γεμάτα επιβάτες και με προορισμό την Αλβανία, ξεκινούν από Καλαμάτα. Κάπου, κοντά στον Πύργο, το ένα λεωφορείο παρεκκλίνει από την πορεία του και μπαίνει σε αγροτικό δρόμο.

Σε κάποιο σημείο, δυο νεαρά άτομα περιμένουν. Μαζί....

τους έχουν μια μοτοσικλέτα τυλιγμένη με νάιλον. Το λεωφορείο φτάνει στο σημείο, σταματάει, και με γρήγορες κινήσεις η μοτοσικλέτα φορτώνεται στο πορτ-μπαγκαζ. Το λεωφορείο με τους Αλβανούς επιβάτες ξεκινάει και πάλι το ταξίδι του.

Την ίδια ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, φτάνει η πληροφορία πως μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα ταξιδεύει με λεωφορείο για Αλβανία. Αμέσως σημαίνει συναγερμός. Άνδρες της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στήνουν μπλόκο στην Ε.Ο. Πύργου – Πάτρας.

Το Αλβανικό λεωφορείο σε λίγο καταφθάνει. Οι αστυνομικοί το σταματούν για έλεγχο. Στο πορτ-μπαγκαζ, ανάμεσα σε βαλίτσες και χαρτοκιβώτια ανακαλύπτουν τη μοτοσικλέτα. Αμέσως το λεωφορείο, μαζί με τους επιβάτες, οδηγείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Εκεί αρχίζει έρευνα στις αποσκευές των επιβατών, σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλα κλοπιμαία. Εκτός από την κλεμμένη μηχανή, που κατασχέθηκε, δεν βρέθηκε κάτι άλλο παράνομο. Μετά από λίγη ώρα το λεωφορείο συνέχισε το ταξίδι του, χωρίς όμως το «πεσκέσι»... Η όλη υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Ιουλίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.