Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Καλαμάτα: Απίστευτο! Μετέφεραν κλεμμένη μηχανή με λεωφορείο - Δείτε βίντεο!

Οι δράστες την φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ του λεωφορείου για να την πάνε στην Αλβανία...

Πέμπτη μεσημέρι. Δυο λεωφορεία γεμάτα επιβάτες και με προορισμό την Αλβανία, ξεκινούν από Καλαμάτα. Κάπου, κοντά στον Πύργο, το ένα λεωφορείο παρεκκλίνει από την πορεία του και μπαίνει σε αγροτικό δρόμο.

Σε κάποιο σημείο, δυο νεαρά άτομα περιμένουν. Μαζί....

τους έχουν μια μοτοσικλέτα τυλιγμένη με νάιλον. Το λεωφορείο φτάνει στο σημείο, σταματάει, και με γρήγορες κινήσεις η μοτοσικλέτα φορτώνεται στο πορτ-μπαγκαζ. Το λεωφορείο με τους Αλβανούς επιβάτες ξεκινάει και πάλι το ταξίδι του.

Την ίδια ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, φτάνει η πληροφορία πως μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα ταξιδεύει με λεωφορείο για Αλβανία. Αμέσως σημαίνει συναγερμός. Άνδρες της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στήνουν μπλόκο στην Ε.Ο. Πύργου – Πάτρας.

Το Αλβανικό λεωφορείο σε λίγο καταφθάνει. Οι αστυνομικοί το σταματούν για έλεγχο. Στο πορτ-μπαγκαζ, ανάμεσα σε βαλίτσες και χαρτοκιβώτια ανακαλύπτουν τη μοτοσικλέτα. Αμέσως το λεωφορείο, μαζί με τους επιβάτες, οδηγείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Εκεί αρχίζει έρευνα στις αποσκευές των επιβατών, σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλα κλοπιμαία. Εκτός από την κλεμμένη μηχανή, που κατασχέθηκε, δεν βρέθηκε κάτι άλλο παράνομο. Μετά από λίγη ώρα το λεωφορείο συνέχισε το ταξίδι του, χωρίς όμως το «πεσκέσι»... Η όλη υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.



2 σχόλια:

  1. Αν η αστυνομικοι ψαξουν και τους τεραστιους μπογους που φορτωνουν οι αλβανοι και οι ρουμανοι στο πλατωμα του Αγιου χαραλαμπους θα εκπλαγουν! Βρε παιδια για μαζευτητε μια μερα και καντε τους μια εκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να μαζευτούμε αφού όλοι δουλεύουν σε μας!!!χεχε Ρε εδώ χαιδευουμε τους Βουλευτές μας τους αλλοδαπούς θα πειράξουμε που μας κρατάνε τα Κέντρα Υγείας και τα σχολεία αλλά ...και την Αστυνομία?????αχαχαχαχα Ασε που τους δίναμε και επιστροφή ΦΠΑ χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.