Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Β' Τοπική 1ος Όμιλος. Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής



Και ακολουθεί η βαθμολογία της αγωνιστικής




Πηγή: Blog Νίκη Πλάτης

Δ' Εθνική 6ος όμιλος. Τα αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής



Και ακολουθεί η βαθμολογία της αγωνιστικής




Εράνη: Με στόχο το τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο Λάππα.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση του τρίποντου θα παραταχθεί σήμερα το μεσημέρι στις 3 στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών η Εράνη κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα.
Μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες με τις Κροκεές εντός και τα Βραχνέϊκα εκτός η ομάδα του Πατρίκ Ενγκεμά αναζητά την νίκη με στόχο την διατήρηση της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα βοηθήσει την ομάδα να παίξει το παιχνίδι της με την μπάλα κάτω.

Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο Σάκης Ψάρης ο οποίος έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και θα βρίσκεται εκτός για τα δυο επόμενα παιχνίδια (Ατρόμητο Λάππα και Πανηλειακό) και ο Θανάσης Γκίνο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον καρπό του και ενδέχεται να κάνει χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ο Πατρίκ Ενγκεμά υποστήριξε ότι είναι ένα ντέρμπι ......

για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Εράνη Φιλιατρών

Στο σφυρί 103 χιλιάδες ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου

Με κατασχέσεις ακινήτων κινδυνεύουν χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν οφειλές στην Εφορία, καθώς όπως διαπιστώθηκε 26.165 φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο ύψους 519.766.576 ευρώ και την ίδια στιγμή δηλώνουν στην Εφορία 103.290 ακίνητα (κτίσματα και οικόπεδα εντός σχεδίου), των οποίων η συνολική αξία ΕΤΑΚ είναι περίπου 5.229.000.000 ευρώ.

Ο νέος έλεγχος αφορά φορολογουμένους με σημαντικές ......

ληξιπρόθεσμες οφειλές που βεβαιώθηκαν ως τις 30 Ιουνίου 2009 και για τους οποίους δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο όσον αφορά την ακίνητη περιουσία τους. Τα τμήματα δικαστικού των ΔΟΥ έλαβαν εντολή για την εξασφάλιση της είσπραξης του χρέους, δηλαδή, την πραγματοποίηση κατασχέσεων εις βάρος των οφειλετών.

Στο ΤΕΒΕ μεταφέρονται 60-70 χιλιάδες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ - θα πληρώνουν υψηλότερες εισφορές

Στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), από τον ΟΓΑ στον οποίο ήταν ασφαλισμένοι τα 3 τελευταία χρόνια, μεταφέρονται περίπου 60-70 χιλιάδες ασφαλισμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του τύπου. Η ρύθμιση αυτή εντάσσεται στο σχέδιο της κυβέρνησης να ενισχύσει τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών οποίος δεν διαθέτει πλέον αποθεματικά για να αντεπεξέλθει στις πληρωμές των συντάξεων Μαρτίου, Απριλίου και δώρου του Πάσχα.

Για να πληρώσει τις συντάξεις και το δώρο Πάσχα, ο ΟΑΕΕ θα .........

πρέπει να λάβει ως τακτική επιχορήγηση περίπου 300 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Απέρριψαν τη χρηματοδότηση του «Καλλικράτη» οι Βρυξέλλες.

Αναστάτωση μεταξύ των αυτοδιοικητικών και όχι μόνο προκαλεί χθεσινό δημοσίευμα του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο το κλιμάκιο των ελεγκτών της Ε.Έ. απέρριψε το αίτημα του υπουργού Εσωτερικών να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη στήριξη του «Καλλικράτη».

Ένα γεγονός που αποτελεί και το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην αλλαγή του κράτους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι Ευρωπαίοι είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν διαθέτει το αναγκαίο σχέδιο «δεν υπάρχει» δηλαδή «ανάγκη αλλαγής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση το οποίο μπορεί να στηρίξει ως έχει τις πολιτικές της ελληνικής Κυβέρνησης».
«Είμαστε στη φάση των δράσεων εφαρμογής» ........

διεμήνυσαν οι ελεγκτές και φαίνεται πως όλα πια βρίσκονται στον αέρα.

Πηγή: Ενημέρωση.gr

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Φεβρουαρίου 2010

Ele28.jpg (800 KB) 8arr28.jpg (211 KB)