Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Φιλιατρά: Σε πλήρη εγκατάλειψη το νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται το νέο γήπεδο Φιλιατρών καθώς τα χορτάρια έχουν πνίξει ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον αγωνιστικό χώρο αλλα και τμήματα του στίβου όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.

Αφορμή για την ......

Τα κριτήρια για την περίθαλψη ανασφάλιστων και οφειλετών του ΟΑΕΕ

Ανοίγει ο δρόμος για χορήγηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Οργανισμό. Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΓΓΚΑ), δίνεται η δυνατότητα παροχών ασθενείας σε είδος μέχρι της 28 Φεβρουαρίου 2015 στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και τα προστατευόμενα μέλη τους , ακόμα και αν έχουν ληξιπρόθεσμες .....

Διαβάστε ποιά δάνεια θα χαριστούν!

Ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης με τις τράπεζες για το κούρεμα δανείων ενώ ταυτόχρονα αλλάζει και το πτωχευτικό δίκαιο.

Μέσα στο καλοκαίρι ......

Ακριβαίνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιουλίου

-Αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια
-Στην Εφορία οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί με το χαράτσι

Αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας για το κλιμάκιο κατανάλωσης 0- 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και μειώσεις στα εμπορικά τιμολόγια (για καταστήματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ) αναμένονται από 1ης Ιουλίου σε εφαρμογή των προβλέψεων του μνημονίου για κατάργηση των εσωτερικών επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Αντίθετα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, .........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 19-6-2014 ]

ΔΕΗ Φιλιατρών: Προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις 22 και 23 Ιουνίου. Δείτε τις περιοχές.

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και από ώρα 08:30 έως 12:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Tετάρτη 25-06-2014 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης:

Οριστικά στις 11 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος τα σχολεία θα ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο υφυπουργός δήλωσε ......

Τα σενάρια πρόκρισης για την Εθνική

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ θα έχει η Ελλάδα, που πήρε το δώρο από την Κολομβία και έμεινε... ζωντανή!
Τα δεδομένα είναι πολύ απλά!
Η Ελλάδα, που έχει .....

Ιαπωνία - Ελλάδα 0-0: Ζωντανή για τους 16 του Μουντιάλ

Ακόμη και παίζοντας με παίκτη λιγότερο κι έχοντας χάσει από νωρίς τον Μήτρογλου, η Εθνική αρνήθηκε να… πεθάνει και με το ηρωικό 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Μουντιάλ

Σε ένα παιχνίδι που .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Ιουνίου 2014