Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV [ 12/10/2012 ]Ευχαριστήριο μήνυμα από αναγνώστη μας

Αγαπητοί φίλοι του Φιλιατρά News.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, (και πιστεύω ότι εκφράζω όλους τους υπόλοιπους γονείς των παιδιών) για την κάλυψη, προβολή και ανάδειξη του τόσο σοβαρού θέματος που έχει προκύψει, με την άδικη απομάκρυνση της δασκάλας κυρίας Χριστοπούλου, από το 2ο νηπιαγωγείο με υπαιτιότητα της διευθύντριας κ. Βασιλοπούλου.
Τόσο το κείμενο που γράφτηκε στο μπλόγκ σας (κλίκ), όσο και το Video που τραβήξατε, ανέδειξαν πολλές πτυχές της κατάστασης, που ίσως δεν γνωρίζει ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κύριος Νίκος Κλάδης, για τα τεκτενόμενα στο 2ο νηπιαγωγείο Φιλιατρών.

Ολοι οι γονείς των παιδιών δηλώνουμε ενωμένοι μεταξύ μας, σαν ...........

μια γροθιά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να γυρίσει πίσω η δασκάλα, που έκανε μόνο καλό στα παιδιά μας.
Της έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με την Διευθύντρια κυρία Βασιλοπούλου Μαρία, όπου έχει χάσει πλέον ακόμα και το τελευταίο ίχνος εμπιστοσύνης που της είχαμε.

Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ για την πληρέστατη κάλυψη και ανάδειξη του θέματος μας και συγχαρητήρια.

Αγανακτισμένος γονιός.

Καταργούνται 127 ΔΟΥ. Μία θα μείνει στην Μεσσηνία.

Πληρωμές στις τράπεζες, ηλεκτρονικές δηλώσεις και τέλη μέσω TAXIS φέρνει η κατάργηση των 127 ΔΟY σε όλη την Επικράτεια που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι το τέλος του έτους. Ο υφυπουργός Οικονομικών και το επιτελείο του δημιουργούν ένα μοντέλο «γραφείων εξυπηρέτησης πολιτών» για τις Εφορίες που θα λειτουργούν καθώς αναμένεται η απεμπλοκή τους από ένα πλήθος δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται η .............

επεξεργασία των πληρωμών από τις βάσεις δεδομένων και τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και η διασύνδεσή τους με τα πιστωτικά ιδρύματα. Η ΓΓΠΣ επεξεργάζεται ήδη βεβαιωμένους και ρυθμισμένους φόρους προκειμένου έως το τέλος του έτους να είναι πληρωτέοι απευθείας στις τράπεζες. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για παράβολα και τέλη, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω e-banking.

Οσο για τις ουρές που παρατηρούνται κάθε χρόνο για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ήδη η ΓΓΠΣ έχει δημιουργήσει το περιβάλλον της ηλεκτρονικής υποβολής η οποία από το 2013 είναι υποχρεωτική για όλους. Στο πεδίο των ΔΟΥ παραμένει η διεκπεραίωση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για τη διενέργεια ελέγχων και τις σχετικές καταλογιστικές πράξεις επιβολής φόρων, ενώ συνολικά θα δέχονται συναλλαγές με τους φορολογούμενους σχετικά με υποθέσεις που αφορούν στον έλεγχο φορολογίας κεφαλαίου, μεταβιβάσεων, ακίνητης περιουσίας, ΚΒΣ κ.λπ.
Συνολικά και επί της διαδικασίας, στο πόρισμα που παρουσίασε χθες η Ειδική Επιτροπή

Ενοποιήσεων ΔΟΥ σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού κ. Στουρνάρα, του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη και όλων των Γενικών Διευθυντών που εμπλέκονται στο θέμα της ενοποίησης των ΔΟΥ προβλέπεται έως το τέλος του έτους:
* στην Αττική να παραμείνουν 41 ΔΟΥ (καταργούνται 28),
* στη Θεσσαλονίκη να παραμείνουν 11 ΔΟΥ (καταργούνται 6),
* σε κάθε ένα από 13 Νομούς να παραμείνουν 2 ΔΟΥ (καταργούνται συνολικά 35): Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Έβρος, Ηράκλειο, Κοζάνη, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Πέλλα και Χαλκιδική,
* σε κάθε ένα από 36 Νομούς να παραμένει 1 ΔΟΥ (καταργούνται συνολικά 58).

Σύμφωνα με το πόρισμα, οι ΔΟΥ που θα παραμείνουν εν λειτουργία (114 ΔΟΥ) επιλέχθηκαν με οικονομικά κριτήρια, όπως η φοροδοτική ικανότητα και ο αριθμός συναλλασσομένων. Επιπλέον, σύμφωνα με τεχνικά κριτήρια, όπως η επάρκεια των κτιρίων και το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους, επιλέχθηκαν τα κτίρια τα οποία θα στεγάσουν τις ενοποιημένες ΔΟΥ.

Τέλος, λήφθηκαν υπόψη και κοινωνικά και γεωγραφικά κριτήρια, όπως η δυσκολία πρόσβασης, ο νησιωτικός και ορεινός χαρακτήρας, καθώς και οι ακριτικές – παραμεθόριες περιοχές, με σκοπό, όπου καταργούνται ΔΟΥ να δημιουργηθούν Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Τα Γραφεία αυτά θα στεγαστούν στα υφιστάμενα κτίρια των ΟΤΑ ή των ΚΕΠ, με σκοπό τόσο την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ενιαίους χώρους όσο και την επίτευξη συνεργιών μείωσης του συνολικού κόστους λειτουργίας τους.
Το όφελος από τις ενοποιήσεις των ΔΟΥ ανέρχεται σε 800.000 ευρώ ανά μήνα, ενώ το αντίστοιχο κόστος θα ανέλθει σε 4 εκατ. και συνεπώς θα αποσβεστεί σε 5 μήνες περίπου. Άρα το συνολικό όφελος για το κράτος κατά τη διετία 2013-2014 θα ανέλθει σε 15 εκατ. ευρώ.

Αδέσμευτος τύπος

Απάντηση σε Λαμπτρόπουλο για τα Φωτοβολταϊκά

Απάντηση στην ερώτηση που είχε καταθέσει στις 13 Σεπτεμβρίου για τα Φωτοβολταϊκά ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, έδωσε η Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Την απάντηση μας την κοινοποίησε το γραφείο του πρώην υπουργού και σας την παρουσιάζουμε όπως ακριβώς την λάβαμε...........


Παρακαλούμε αναμείνατε λίγο να φορτώσει το έγγραφο απάντησης.Φιλιατρά - Βορρέειο: Αρχαιρεσίες για νέο Δ. Σ.

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11.30 π.μ., με θέματα ημερησίας διάτάξης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων διετίας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Οικονομικός απολογισμός διετίας.
3. Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη ............

νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα αρχίσει αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και θα διαρκέσει μέχρι τις 6.00 το απόγευμα.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Έλληνας μαθητής, 1ος σε παγκόσμιο διαγωνισμό έκθεσης!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.

Έλληνας μαθητής της Β' Γυμνασίου, από τα Γιαννιτσά ήταν ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU).
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν: «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από .............

1 εκατομμύριο νέοι από 55 χώρες, μέσω των ταχυδρομείων τους και νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος Έλληνας.
«Η σύνθεση είναι πρωτότυπη, πολύ προσωπική και δημιουργική, ενώ αναδεικνύονται έντονα οι Ολυμπιακές αξίες», αναφέρει η διεθνής κριτική επιτροπή επισημαίνοντας τον απλό και δημιουργικό τρόπο γραφής του Μάριου Χατζηδήμου.

Ο νικητής βραβεύτηκε την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου, δηλ. στις 9 Οκτωβρίου 2012, στην Ντόχα του Κατάρ, στο πλαίσιο του 25ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ΠΤΕ που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 149 χωρών. Τον Απρίλιο ο 14χρονος είχε αναδειχτεί νικητής στον αντίστοιχο πανελλήνιο διαγωνισμό και η έκθεση διαβιβάστηκε στο διεθνές γραφείο της Π.Τ.Ε μέσω των ΕΛ.ΤΑ, όπου και έγινε η τελική κρίση των εκθέσεων των μαθητών από όλες τις χώρες.

Ακολουθεί η έκθεση του Μάριου Χατζηδήμου:

«Γιαννιτσά, 25/01/12
Κύριο Ρότζερ Φεντερερ,
Tennis sport club of Bussel,
Switzerland.

Αγαπητέ Ρότζερ Φέντερερ,
Είμαι ο Μάριος, ένας από τους χιλιάδες, φαντάζομαι θαυμαστές σου. Ένας μικρός, ασήμαντος Μάριος, μπροστά σ' έναν γίγαντα του αθλητισμού. Κι ο λόγος που σου γράφω; Για να σ' ευχαριστήσω... να σ' ευχαριστήσω, που ξύπνησες μέσα μου την αγάπη για τον αθλητισμό και το τένις!
Χρόνια παρακολουθώ τους αγώνες και τις προσπάθειές σου στα γήπεδα, χειροκροτώ τις νίκες σου και θαυμάζω την επιμονή σου στις δύσκολες στιγμές. Το ανέβασμα σου όμως στο βάθρο του νικητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ήταν το «σερβίς», για την δική μου είσοδο στο άθλημα.

Άρπαξα την παρατημένη ρακέτα του αδελφού μου και αποφασιστικά μπήκα στο γήπεδο, έτοιμος να νικήσω. Τότε συνειδητοποίησα πόσο διαφορετικό είναι, να βλέπεις την ρακέτα στα χέρια του Φέντερερ από το να προσπαθείς να την κουμαντάρεις στα δικά σου χέρια. Παιδεύτηκα, ίδρωσα, άκουσα δικαιολογημένα τις φωνές του προπονητή μου, όμως δεν τα παράτησα. Η μορφή σου στο βάθρο του Ολυμπιονίκη, με κρατούσε εκεί και συνέχιζα...

Συνέχιζα και ονειρευόμουνα... Κάποια μέρα, κτυπώντας το μπαλάκι, εκ σφενδονίστηκε μαζί και η φαντασία μου, μακριά, πολύ μακριά στον χρόνο και στον τόπο. Βρέθηκα, λέει, εκεί, στην Αρχαία Ολυμπία, στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στους πρώτους επίσημους Ολυμπιακούς Αγώνες. 776 π.Χ.- οι κήρυκες γυρνούν όλη την Ελλάδα και αναγγέλλουν το γεγονός. Οι πόλεμοι σταματούν, γιατί ο αθλητισμός ενώνει και συμφιλιώνει τους ανθρώπους, έτσι τουλάχιστον ήταν τότε! Νέοι από κάθε άκρη της χώρας, καταφθάνουν εκεί με λεβέντικη ψυχή και σώμα, για ν' αγωνισθούν τον «καλόν αγώνα», το «Ευ αγωνίζεσθαι». Τι υπέροχες λέξεις, τι φανταστική ατμόσφαιρα!
Ήσουν κι εσύ, λέει, εκεί. Οι ιστορικές μου γνώσεις σε απορρίπτουν, όμως η φαντασία μου σε θέλει εκεί. Ν' αγωνίζεσαι και να στεφανώνεσαι με την αγριελιά. Να ποτίζεις με τον ιδρώτα σου, το χώμα της αρχαίας Ολυμπίας και να δοξάζεσαι μαζί με τον Διαγόρα της Ρόδου, τον Πολυδάμα, τον Θεαγένη.

Ναι, είμαι περήφανος, που η δική μου πατρίδα, η Ελλάδα, έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου αθλητισμού. Το αθλητικό πνεύμα, σαρκώθηκε και μορφοποιήθηκε στους αγώνες της αρχαιότητας. Η Ολυμπιακή φλόγα, λαμπρυνόμενη με τις άξιες του Ελληνικού πολιτισμού, φώτισε την οικουμένη. Η αγωνιστικότητα, η ευγενής άμιλλα, ο αυτοέλεγχος, η συνεργασία, μέσ' από τον αθλητισμό, εμπλούτισαν και όλη την στάση του ανθρώπου απέναντι στην ζωή...

...Στεκόσουν εκεί, στεφανωμένος, ακτινοβολώντας την χαρά της νίκης, όταν σε πλησίασα ντροπ αλά, σου έπιασα το χέρι, σε κοίταξα στα μάτια και σε ρώτησα:
- Πως νοιώθεις, Ρότζερ; Τι σημαίνουν για σένα όλα αυτά;
- Άκου μικρέ μου, μου απάντησες με μια φωνή κρυστάλλινη, που ακόμα αντηχεί στ' αυτιά μου. «Αγωνίζομαι» σημαίνει «νικώ», να το θυμάσαι αυτό. Η συμμετοχή, ο αγώνας, είναι ήδη μια μεγάλη νίκη, ανεξάρτητα απ' το τρόπαιο. Νίκη ενάντια στους φόβους, τις ανασφάλειες και τις δυσκολίες του εαυτού σου, ενάντια στον εγωισμό και την φιλαυτία σου. Νίκη υπέρβασης του εαυτού σου. Και κάτι ακόμα: «Νικώ» σημαίνει «Αγαπώ». Αγαπώ τον συναγωνιστή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία ν' αγωνιστώ, τον προπονητή μου, που μου έμαθε τον τρόπω ν' αγωνίζομαι και να νικώ, τον κόσμο που με στηρίζει στην προσπάθεια και στον δρόμο προς τη νίκη, τον Θεό, που μου χαρίζει την δυνατότητα ν' αγωνίζομαι και να νικώ!

- Άουτ! Μάριε, συγκεντρώσου επιτέλους στο παιχνίδι! Ήταν η φωνή του προπονητή μου, που με έβγαλε ξαφνικά από την ονειροπόλησή μου. Όμως όχι, εκείνη την ημέρα, δεν ήταν δυνατόν να συγκεντρωθώ σε κανένα παιχνίδι. Ήθελα να διηγηθώ, όλα αυτά που έζησα, στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες. Όλοι μαζί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου, γίναμε μια συντροφιά κι αναβαπτισθήκαμε στο πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων. Μιλήσαμε για το περίφημο «Ευ αγωνίζεσθαι», αυτό που οι σύγχρονοι άνθρωποι, μπορούν τέλεια να ερμηνεύσουν ετυμολογικά, όσον όμως αφορά την πράξη, δυσκολεύονται απ ό λίγο έως τραγικά! Στοχεύοντας αποκλειστικά στον πρωταθλητισμό, λούζονται στα βρώμικα κι επικίνδυνα νερά των αναβολικών, θυσιάζοντας στον βωμό της εφήμερης δόξας, την καθαρότητα της ψυχής και του σώματος. Η εξόντωση του αθλητή και η δυσφήμιση των αγώνων, είναι το μόνο αντίτιμο που εισπράττει κανείς από τέτοιες ενέργειες.
Ε, λοιπόν για μένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν σημαίνουν, ούτε αναβολικά, ούτε πρωταθλητισμό, ούτε οικονομικά συμφέροντα, οικονομική κρίση, αντιζηλίες και μίση. Σημαίνουν χαρά για την συμμετοχή, «ευ αγωνίζεσθαι», φιλία, ειρήνη και σ' αυτό το πνεύμα εύχομαι να σταθούν οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σταματώ εδώ την φλυαρία μου, που ίσως σε κούρασε και σου εύχομαι μέσα απ' την ψυχή μου, σε όλη σου την ζωή, ν' αγωνίζεσαι, να νικάς και ν' αγαπάς, όπως ακριβώς εσύ μου δίδαξες. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά και σε περιμένω, εκεί που πρωτοσυναντηθήκαμε... Στην αρχαία Ολυμπία, στην Ελλάδα, στην πατρίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού. Στην πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου πατρίδα, που όσες δυσκολίες και τρικυμίες κι αν περνά τώρα, « δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά», γιατ' «έχει στο κατάρτι της βιγλάτορα, παντοτινό, τον Ήλιο, τον Ηλιάτορα»!

Με αγάπη και θαυμασμό,
Μάριος Α. Χατζηδήμου»

Έπιασε βροχή στα Φιλιατρά

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Επιτέλους είπε να βρέξει στα Φιλιατρά μετα την παρατεταμένη καλοκαιρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους μέχρι να πλυθούν καλά από την βροχή γιατί με την σκόνη και το νερό μπορεί να γίνουν άκρως επικίνδυνοι.


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Ξεσηκωμός δημοτικών παρατάξεων και γονέων κατά «Χρυσής Αυγής»

Θύελλα αντιδράσεων από δημοτικές παρατάξεις, το Σύλλογο ..............

Γονέων και Κηδεμόνων των φιλοξενούμενων παιδιών των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Νομού Μεσσηνίας («Η Αλληλεγγύη»), αλλά και την ΠΟΕ- ΟΤΑ, προκάλεσε η κίνηση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, να αποστείλει αίτημα για συγκέντρωση στοιχείων ως προς τα παιδιά αλλοδαπών που έγιναν δεκτά σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η απόφαση του υπουργού προήλθε λόγω σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Παναγιώταρος.

Να σημειώσουμε ότι, όπως έγραψε σχετικά το «Θ», το αίτημα έφτασε τις προηγούμενες ημέρες και στο Δήμο Καλαμάτας.

Με αφορμή αυτό χθες το πρωί ο επικεφαλής του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», Σταμάτης Μπεχράκης, ενημέρωσε το δήμαρχο Παν. Νίκα και του ζήτησε να αρνηθεί ο Δήμος να στείλει τα στοιχεία στο υπουργείο.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΕΝΟΠΛΗ ληστεία με το «καλημέρα» χθες στο κέντρο της Κυπαρισσίας, όπου δύο ληστές με κουκούλα και καλάσνικοφ χτύπησαν την Τράπεζα Πειραιώς.
Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και οι ληστές εξαφανίστηκαν με 8.000 περίπου ευρώ, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στης οποίας το πρωτοσέλιδο διαβάζουμε ακόμη:
● ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» στον Τατούλη ρίχνει ο δήμαρχος Παν. Νίκας για τη «Μπιρμπίτα» στοχεύοντας να πάνε εκεί και οι τσιγγάνοι της Καλαμάτας.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις για το μέλλον του ΑΤΕΙ Καλαμάτας κατατέθηκαν στο Συμβούλιο του Ιδρύματος.
● Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πελοποννήσου σε Συνέδριο στις Βρυξέλλες για την προστασία των Μεσογειακών δασών από τις πυρκαγιές.
● ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ των οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας καταγράφει ο ισολογισμός για τη χρήση του 2011. Υπάρχουν όμως οφειλές σε προμηθευτές.
● ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ οι διαδικασίες για την ένταξη έργων (πολλά εκ των οποίων στη Μεσσηνία) στο ΕΣΠΑ ζητεί ο Τατούλης.
● ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή και προσφορά από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση με αφορμή τα συμβόλαια για «χαρές και λύπες». Στην εποχή της… πρόνοιας των συμβολαιογράφων το σύστημα «Αριάδνη», τονίζει χαρακτηριστικά.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!