Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Φιλιατρών - Γαργαλιάνων - Κυπαρισσίας) εκδόθηκεη εξής αμακοίνωση σχετικά με το χρέος της Ελλάδας

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την εξοντωτική επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στην κοινωνία και το λαό, η Ε.Ε., το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο και το ΔΝΤ. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια των μνημονίων, των μεσοπρόθεσμων σχεδίων, και της υποτιθέμενης «διάσωσης», το δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε στο 180% του ΑΕΠ, ενώ παράλληλα δισεκατομμύρια είναι τα κέρδη των τραπεζών και των διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών.

Η πολιτική αυτή της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, με τις κυβερνήσεις .....

Περικλής Μαντάς: Δέδες – Πετράκος: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…»

Ανακοίνωση - Απάντηση για τον οδικό άξονα Τσακώνα – Καλό Νερό εξέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς αναφερόμενος στις καταγελίες Πετράκου ότι δεν υπάρχει φάκελος για το έργο του οδικού άξονα Τσακώνα - Καλό Νερό.

Ο Κ. Μαντάς απαντά στους κ.κ. Πετράκο και Δέδε

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική εντολή για διερεύνηση του περιστατικού στο οποίο άνδρας καταβρέχει σκύλο

Εντολή να ερευνήσει την υπόθεση του βίντεο, όπου εμφανίζεται άνδρας να καταβρέχει σκύλο, που ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο μπροστά από φαρμακείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έδωσε στην αστυνομία η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αμαλία Μπακαλώνη.

Η εισαγγελέας .......

Φορολογούμενος «μπούκαρε» σε ΔΟΥ με εισαγγελική εντολή και ζητούσε τα χρωστούμενά του

Αναστάτωση φαίνεται να προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φορολογούμενος ο οποίος σήμερα το πρωί, πήγε σε ΔΟΥ και ζητούσε την άμεση αποπληρωμή του χρέους του Δημοσίου προς τον ίδιο. Μάλιστα, όπως λέγεται, είχε στα χέρια του δικαστική απόφαση.

Το περιστατικό, ........

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ 936 Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην αγωνία καταγράφεται για τους επαγγελματίες του τουρισμού μετά τις υποσχέσεις στο Δ.Σ. Τριφυλίας ότι μέχρι τέλος Μαίου θα είχαν δημοπρατηθεί οι θέσεις για την απλή παραχώρηση αιγιαλού σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του Δήμου Τριφυλίας.

Πρόκειται για 30 ......

ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις παραχώρησης των παραλιών για να τοποθετούνται ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες,

Στην αυξημένη επταμελή σύνθεση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν τρεις υποθέσεις που παραπέμφθηκαν λόγω σπουδαιότητας, από την 5μελή σύνθεση του ιδίου Τμήματος που αφορούν την απευθείας παραχώρηση στους.......

Η «μπλόφα» του Τσίπρα με την πληρωμή στο ΔΝΤ – Γιατί πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση

Την απόφαση να μην πληρώσει την αυριανή δόση προς το ΔΝΤ πήρε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση όπως έγινε γνωστό από το αίτημα που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος προς το Ταμείο το οποίο έκανε αποδεκτό το αίτημα λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με .......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 19:30 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Η τακτική Τσίπρα σήμερα στη Βουλή και η προοπτική των εκλογών

Στο τραπέζι όλα τα σενάρια βάζει η κυβέρνηση συμπεριλαμβανομένου και αυτού της διενέργειας εκλογών. Μπορεί το Μαξίμου να υποστηρίζει ότι θα καταθέσει αντιπρόταση προς την πλευρά των δανειστών, ωστόσο δεν ποντάρει στην αποδοχή της από τους δανειστές θεωρώντας ότι το δικό τους κείμενο συμφωνίας αποκάλυψε ότι όλους τους τελευταίους μήνες παίζονταν κρυφά παιχνίδια τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την επίσημη διαπραγμάτευση που διεξάγονταν σε επίπεδο Brussels Group.

O Αλέξης Τσίπρας αρχικώς θα επιδιώξει να συσπειρώσει το .........

Alco: Στις 11 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ. Συμφωνία και παραμονή στο ευρώ

Σημαντικά ευρήματα προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της Alco για το newsit.gr

Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση οι Έλληνες θέλουν συμφωνία, θέλουν η χώρα να παραμείνει στο ευρώ ακόμα κι αν αυτό έχει κόστος, εμφανίζονται ......

Φιλιατρά: Αποχαιρετηστήριο Party του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Κωνσταντοπούλου: Υποδεέστερο το χρέος του ελληνικού δημοσίου έναντι των γερμανικών οφειλών

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε υποδεέστερο το χρέος του ελληνικού δημοσίου έναντι των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, κατά την συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τονίζοντας ότι οι απαιτήσεις της χώρας μας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ.

“Σύμφωνα με τους .....

Κυβέρνηση: Οι δανειστές θέλουν να συνεχίσουμε το τραγικό λάθος Σαμαρά – Βενιζέλου

Ακραίες θέσεις που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γίνουν αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση, περιλαμβάνει η πρόταση που παρουσιάστηκε την Τετάρτη (4/6) από τους θεσμούς, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση να συμβάλλουν στην επίτευξη μιας ρεαλιστικής συμφωνίας, αλλά τοποθετούν βόμβες «μεγατόνων» στις διαπραγματεύσεις, απαιτώντας νέα μέτρα αφαίμαξης εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τι και αν μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν συγκλίνει τους τελευταίους ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Ιουνίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα