Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κυπαρισσία: Παραιτήθηκε ο Πάνος Μπόζος από αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου.

Την παραίτηση του από αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας υπέβαλε πριν λίγες μέρες ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπόζος.
Οι λόγοι της παραίτησης του .........

δεν έγιναν γνωστοί καθώς ο κ. Μπόζος δεν ανέφερε -τουλάχιστον στην επιστολή του- τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Το κλίμα για τον τέως πλέον αναπληρωτή Διοικητή ήταν ήδη βαρύ καθώς όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται για το νοσοκομείο περί υποβάθμισης του ή ακόμα και συγχώνευσης του ακούγονταν έντονα τον τελευταίο καιρό προκαλούσαν δυσφορία στον Αναπληρωτή Διοικητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε για τον Παναγιώτη Μπόζο επέτεινε και η υπόθεση με την μαύρη παράνομη - ανασφάλιστη εργασία από αλλοδαπές ψευτο-αποκλειστικές Βουλγαρικής καταγωγής οι οποίες τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σωρηδόν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα και βιβλιάρια σε σχέση με τις νόμιμες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα ασχολήθηκε σοβαρά το Σωματείο αποκλειστικών Μεσσηνίας με έγγραφη αναφορά που υποβλήθηκε ακόμα και προς στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Περισσότερα για το θέμα με την παράνομη μαύρη εργασία σε νεότερη δημοσίευση με στοιχεία που θα έχουμε στα χέρια μας.

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-8-2013 ]




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Αυγούστου 2013