Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Άγριοι Τσαμπουκάδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν από λίγο στην πλατεία των Φιλιατρών έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ επίδοξου εραστή σκυλάραπα Μαροκινού και θαμώνων της καφετέριας Αρχαίον καθώς και διερχομένων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, Ελληνίδα κοπέλα που .......

συνοδευόταν από το αγόρι της ενώ διερχόταν μπροστά στην καφετέρια Αρχαίο - Αγροτική Τράπεζα δέχτηκε επίθεση - χούφτωμα από σκυλάραπα Μαροκινό που καθόταν στο αντικρινό πεζοδρόμιο.
Όπως ήταν φυσικό πλήθος κόσμου σηκώθηκε από τις παρακείμενες καφετέριες και έσπευσε σε βοήθεια του ζεύγους, με αποτέλεσμα ο εραστής να διακομιστεί στο νοσοκομείο Κυπαρισίας ενώ η κοπέλα συμφωνά πάντα με τις πληροφορίες μας είναι καλά στην υγεία της.

38 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑΑΑΑΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑς Γ@@@@@@@ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...

    ΛΙΓΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    19 Ιουλίου 2011 12:08 π.μ.
    ................................................
    ΑΔΕΛΦΗ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΦΙΛΕ/Η.ΓΥΝΑΙΚΑ? ΚΟΡΗ? ΜΗΤΕΡΑ?
    ...............................................
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα σου χουφτώσουν ή σου γ@.....σουν τη μάννα ή την αδελφή ή την κόρη ή κάποια δικιά σου να δω αν θα είναι ρατσιστικό όπως και αν τον πούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε χρειαζονται ενα.γερο χερι ξυλο. να εξαφανιστουν απο εδω κατω. οσο.για τα ρατσιστικα και τις λοιπες αηδιες οταν πειραξουν την κορη η την αδερφη η την γυναικα των αντιρατσιστων τοτε να τους δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν:
    α. Το κράτος είναι ένα ΜΠΙΙΙΙΙΠ μην το πω και με κόψει ο admin.
    β. Η αστυνομία δεν μπορεί να τους βουτήξει και να τους στείλει στα τσακίδια (για αν μην πω κάπου αλλού) γιατί έχει δεμένα τα χέρια της από την πολιτική ηγεσία της χώρας. Κοινώς με την τελευταία ψωνίσαμε από σβέρκο!!!!!!
    γ. Μιας και ισχύουν οι παραπάνω λόγοι η μόνη λύση είναι η συγκρότηση ομάδας περί τα 20 ή και παραπάνω άτομα και... ο νόμος στα χέρια μας.

    Η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη με τους λαθρομετανάστες και αφού ένας από αυτούς έφτασε σε σημείο να χουφτώσει κοπέλα που συνοδευόταν από το αγόρι της, στο τέλος θα ζητήσουν να μας πηδήξουν.

    Τωρα λοιπόν είναι η ώρα να αρχίσει η επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Οσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμός έγινε, άντε να τα μαζεύουν σιγά σιγά και δρόμο από εδώ ομόνοια γίναμε. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πράγματα όντως έχουν ξεφύγει, ειδικά όταν γράφονται τα όσα γράφοτναι εδώ. Το όλο θέμα είναι επειδή ο θύτης της πράξης (που καταδικαστέα είναι ούτως ή άλλως) είναι άλλη εθνικότητας. Δηλαδή όταν αυτά γινόνταν από "άνδρακλες" Φιλιατρινούς δεν έτρεχε πρόβλημα, άν βέβαια ήταν από άλλη πόλη είχαμε τα κλασσικά ραντεβού με μηχανάκια και ξύλο στα όρια των πόλεων. Ντρόπή σας κύριοι, γιατί η υποκρισία είναι ένα θέμα, η χρησιμοποίησή της για τα μαύρα φασιστικά-ρατσιστικά αντανακλαστικά είναι κάτι άλλο. Θα μπορούσα να αναφέρω άπειρα παραδείγματα όμοια με το παραπάνω που η "ποιότητα¨ της πράξης αλλάζει ανάλογα με την εθνικότητα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο αλλά κι εμείς μεγαλώσαμε στα Φιλιατρά, δεν γεννηθήκαμε χθες και δεν θα ανεχθούμε ούτε σεξουαλικές επιθέσεις από όπου κι αν προέρχονται ούτε όμως και φαισιστικές-ρατσιστικές εκρήξεις κι επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρα πολυ ωραια.Αψογα.Παλι καλα που εξευρωπαιστηκαμε και ακσυγχρονιστηκαμε....ΧΕΧΕ! Τριτοκοσμικοι γιναμε θα ελεγα!!! καποτε τα Φιλιατρα ηταν μπιμπελο και εχουν καταντησει αντε να μην πω!!! Το στολιδι μας, η περιφημη πλατεια μας, εχει γινει αντρο λαθρομεταναστων με την ανεκτικοτητα μας και την ελαστικοτητα μας. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ κυριοι για ολα οσα συμβαινουν στην πολη μας!!!!!! Ας μου πει καποιος ποιες δρασεις εχει αναλαβει η τοπικη αρχη, ο εμπορικος συλλογος, η αστυνομια??? που μενουν ολοι αυτοι??? ποιος τους εκμισθωνει ακινητα??? ποιος τους εκμεταλλευεται στα χωραφια του??? περαστικα.....καταντια.......και μη χειροτερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΘΕΛΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σχετικα με τον κυριο-α του 12:53μμ.

    να τους μαζεψεις ολους αυτους στο σπιτι σου. ετσι θα αποδειξεις τα φιλανθρωπικα σου αισθηματα και τα αντιφασιστικα σου φρονηματα...γιατι απο τα λογια των "ψευτοδηθεν"...χορτασαμε...μπουχτησαμε... και μας εχει κοπει η ορεξη για "παπαρολογιες" και "μπουρδολογιες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον ανώνυμο 19 Ιουλίου 2011 12:53 π.μ.

    Προτιμώ 100 φορές να με πουν ρατσιστή παρά να δω τα μαυροτσούλακα ή Σκυλαραπάδες (μιας και δεν σου αρέσει η φράση) να βιάζουν. Γιατί Το μαροκινό μαυροτσούκαλο που χούφτωσε την κοπελιά μέσα στον κόσμο και μπροστά στο αγόρι της σε λίγο θα την ξαπλώσει για να την πηδήξει (την όποια κοπέλα) μέσα στον δρόμο ή το πεζοδρόμιο.
    Δικαίως έφαγε χοντρό ξύλο και μακάρι να έτρωγε το 20πλασιο από όσο έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αντμινιστρειτορ!!!! δημοσιευσαι ολα τα σχολια!!! η λογοκρισια θα μας φαει πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι έγινε ρε παιδιά; Λίγο πιο κόσμια παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για τον φιλο του 12:35πμ
    πρωτιστως ο σεβασμος στο γυναικειο φυλο δεν εχει εθνικοτητες και συνορα!!!
    αντιθετα ο σεβασμος, η παιδεια και η καλλιεργεια των συγκεκριμενων λαθρομεταναστων-αλλοδαπων ειναι περιορισμενη.
    εμπρακτως με τετοιου ειδους συμπεριφορες και απροκλητες χειρονομιες αυτοπεριοριζονται φιλε μου, στο δικο τους νοσηρο πολιτισμο.
    η αντιδραση των φιλιατρινων καθε αλλο απο ρατσιστικη ή φασιστικη. με την αννοια της προασπισης της τιμης και της αξιοπρεπειας οι πραξεις τους υποδηλωνουν ανδρισμο. το χειροκροτημα θα υποδηλωνε αναισθησια και συμμετοχη σε ανομες ανηθικες πραξεις.
    το ενδιαφερον μας πρεπει να στραφει στο ποιον των εισαγωμενων προς την χωρα μας συνανθρωπων μας. και ποιος μου λεει εμενα οτι στην πατριδα τους δεν ειναι υποδικοι για ανομες πραξεις? εσενα σου το εχει επιβεβαιωσει καποιος? ευχαριστω καληνυχτα σας και ας σκεφτομαστε πρωτου ξεστομισουμε διθυραμβους.....

    υγ: ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν πρίν μερικούς μήνες η Βολευτής του Νομού Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε "έκληση στον ανθρωπισμό σας" και ζητούσε να εντάξετε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην κοινωνία σας. Εγώ της είχα ζητήσει επώνυμα πάντα, να δώση το παράδειγμα παίρνοντας πρώτη αυτή μερικούς σπίτι της.
    Δεν είχα δει αντίδραση τότε!
    Έπρεπε πρώτα να σας το... ακουμπήσουν το φιλότιμο, και μετά να αντιδράσετε.
    Κάλιο αργά παρά ποτέ!
    Και να μην ξεχνάτε ότι το Νομοσχέδιο για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τις Ελληνοποιήσεις, ήταν το πρώτο-πρώτο που πέρασε η Κυβέρνηση του ΜΠΑΤΣΟΚ!
    Σαν να μην είχε άλλα προβλήματα ο τόπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαι λιγα του κανανε.
    Και εσυ ανώνυμε 19 Ιουλίου 2011 12:53 π.μ.
    νομιζω οτι δεν πας καθολου καλα.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πριν απο δύο χρόνια περίπου ο τότε Δήμαρχος Κος Ξύγκας βροντοφώναζε ότι το πιο πλούσιο μέρος στον κόσμο είναι τα Φιλιατρά.
    και η κουκουβάγια λέει ότι το πιο όμορμο παιδί είναι το δικό της.
    Δεν βρέθηκε όμως κανένας να μαζέψει αυτούς τους πατριώτες μας τους Φιλιατρινούς τους θερμοκηπιάδες που χρησιμοποιούν αυτούς τους εργάτες και να τους θέσουν τα επιχειρήματα που πρέπει να προσέξουν λιγάκι με την μάζωξη των αλλοδαπών διότι και οι δικές τους γυναίκες και τα παιδιά κινδυνεύουν.
    Ο Ξύγκας παρμύθια μας έλεγε αλλά και οι επόμενοι τώρα τα ίδια και χοιρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρατσιστες δενμπορεις να πεις τους Φιλιατρινους.Οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο.Δεν εχει δημιουργηθει τιποτα απο τοτε που αρχισαν να μαζευονται εδω.Τωρα το κακο εχει παραγινει.Την πολη την εχουν κανει σκουπιδι,μεθυσια,μπουκαλια μπυρες σπασμενα στα στενα στους δρομους οι γυναικες δεν τολμαν να περπατησουν σε πιο σκοτηνους δρομους,η πλατια ζευει,ληστιες και τωρα αυτο.Χωρις χαρτια οι περισοτερο,οπως ειπε και ο φιλος παρα πανω δεν εχουμε ιδεα τι εχει κανει ο καθ ενας στην χωρα του ειναι απλα επικυνδινοι πλεον.Δεν ενδιαφερετε κανεις ουτε αστυνομια ουτε δημοτικη αρχη οποτε οτι γινει θα γινει απο εμας!Ρατσιστες και βλακειες.Ποσες οικογενειες αλλοδαπων εχουν ερθει εδω εργαζονται εχουν νοικιασει τα σπιτια τους και ειναι μια χαρα και εμεις τους εχουμε δεχτει μια χαρα και δεν εχουμε προβλημα?Αυτους ομως τους βρωμιαριδες σανιδα!Καλα του κανανε για παραδειγματισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ19 Ιουλίου 2011 στις 10:17 π.μ.

    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΤΟΙ,η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΛΟΛΙΑ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ,ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ..
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ,κ ΔΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ,ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.
    ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ,ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ μου φίλε Βασίλη.
    Κατ αρχήν χαίρομαι που ναγνωρίζεις ότι όλοι αυτοί δεν έρχονται τυχαία εδώ. Δεν μπήκαν όλοι αυτοί (οι μετανάστες εννοώ) τυχαία κάποτε στην Ελλάδα.
    Συνετέλεσε τότε τα μέγιστα και ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης του ακατονόμαστου (δεν λεω το όνομα του μην καταρρεύσει το blog από την γκαντεμιά του) και νυν πρόεδρος της ΝΔ Αντωνάκης Σαμαράς.

    Ηταν αυτός που άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας και μπήκε κάθε καρυδιάς καρύδι εγκληματίες από τις φυλακές της Αλβανίας. Και φυσικά το έγκλημα συνεχίστηκε μέχρι σήμερα από όλους τους.

    ΟΥΔΕΙΣ ποτε δεν είπε να ελέγξουμε την κατάσταση. Μέχρι και ο σημερινός πρωθυπουργός έκλεγε τις αηδίες του ότι δεν είμαστε ξενοφοβικοί, ρατσιστές και άλλες τέτοιες αηδίες.
    Φυσικά κανένας κερατάς από δαύτους δεν έχει πέσει θύμα ληστείας η γενικά παράνομης ενέργειας γιατί φυλάσσονται απο αστυνομία τα σπίτια τους, οι ίδιοι... και ζουν στον κόσμο τον δικό τους....
    Σήμερα ο Μετανάστης στον οίκο ανοχής που κατάντησαν την Ελλάδα και οι πράσινοι και οι Μπλε, προστατεύεται. Ο Έλληνας είναι του κλότσου και του μπάτσου.

    Τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα από το ίδιο το κράτος.
    Ο νόμος είναι με τον μετανάστη και όχι με τον Έλληνα.
    Ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν υπάρχουν....
    Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
    Ο Άλκης ο Ξύγκας είχε κάνει πόσα κωλόχαρτα στο υπουργείο. Ακρα του τάφου σιωπή. Μην θιχτούν οι Λαθρομετανάστες.
    Να μην πω τίποτα για τους ΚΚΕδες και Συριζέους.... Θα βγάλω μεγάλη χολή για δαύτους. Μην με κολάζεις με αυτούς. Όσοι απο δαύτους πουν λέξη συμπάθειας για τους λαθρομετανάστες τότε να μπουν και αυτοί στην ίδια μοίρα με το ξύλο μπας και ταρακουνηθεί το άδειο τους κεφάλι.

    Ο νόμος λοιπόν στα χέρια των πολιτών. Μόνο έτσι.
    Ρόπαλα, κράνη και ξύλο αλύπητο για να ξεκουμπιστούν πρώτα και κύρια οι σκυλαραπάδες και μετά θα πάρουν σειρά οι μέθυσοι Ρουμάνοι Βούλγαροι.
    Ο Πεζόδρομος έχει καταντήσει γκέτο μέθυσων Ρουμάνων.
    Πάνω από το συντριβάνι δεν τολμάς να περάσεις. Μαύροι Ρουμάνοι Βούλγαροι κάθε καρυδιάς καρύδι πίνουν ούζα, τσίπουρα, μπύρες και ότι υπάρχει σε αλκοόλ και δεν τολμάς να περπατήσεις.

    Η κατάσταση πρέπει να περάσει πλέον στα χέρια των Ελλήνων. Ναι Βασίλη. Εφόσον δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στην Ελλαδα, ας φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Ισως ταρακουνηθούν κάποιοι πολύ υψηλά ιστάμενοι κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην μπλεκετε τα φρονηματα του καθ ενος με το προβλημα.Αμεσως κΒασιλη να τα βαλεις με τους αριστερους.Και γω αριστερος ειμαι αλλα θελω να ξεβρωμησουν τα φιλιατρα απο δαυτους.Γι αυτο δεν παμε μπροστα εδω στην Ελλαδα,κοιταμε πρωτα τι ψηφιζει ο καθ ενας!Ελεος!Το προβλημα το εχουμε ολοι αριστεροι δεξιοι και κεντροοι,ναι η οχι?Συμφωνουμε?Εξω απο εδω η βρομια,τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνώ στο ότι πρέπει να φύγει η βρωμιά από εδώ αλλά και γενικά από την Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι όλων μας.
    Χθες έγινε αυτό. Πριν κάποιο καιρό παρενόχλησε σκυλάραπας μια γυναίκα πίσω από τον Άγιο Ιωάννη.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πέτυχα πάλι πίσω απο τον ΑΙ Γιάννη μαύρο να αυνανίζεται πίσω απο τον κάδο σκουπιδιών. Έπεσαν τα φωτα του αυτοκινήτου μου επάνω του και είδα τι έκανε.
    Μην ξεχνάμε ένα παράγοντα. Αυτοί είναι εδώ 1 - 2 χρόνια πολλοί από δαύτους δεν έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα... κάπου οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινα. Λογικό.
    Χθες αυτό που έγινε ήταν πολύ χοντρό και νομίζω ότι ως κοινωνία δεν μπορούμε να ανεχτούμε πλέον τέτοιες συμπεριφορές.

    Η αναφορά του Βασίλη δεν είχε σαν σκοπό της να πλήξει τους αριστερούς στο σύνολο τους. Αν κατάλαβες κατι τέτοιο κατάλαβες λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aριστεροφροσυνη ειπε πρωην.Πολιτικη αναφορα δεν ειναι?Ξεχασε την δεξιοφροσυνη του Σαμαρα οπως σωστα ειπες.βλεπεις οτι αυτο δεν εχει χρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΦΡΟΣΥΝΗ.
    ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΠΟΡΣΕ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ...Η ΜΑΛΛΟΝ Ο ΛΕΝΙΝ...Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!!! ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΜΕ ΤΟ 7% ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!! ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!
    ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-ΑΛΛΟΔΑΠΟ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ 2:20ΠΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΓΕ!!!!!!!!! ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εννοείται πως είμαι εδώ και παρεμβαίνω ε.......
    Μην το ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΠΑΣΑΝΤΕΠΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΕΧΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΟΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι,ετσι θα γινει κατι,μια αρχη.Ολοι στην πλατεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Eνα επρεπε να συμβει εκεινο τ βραδυ.... αυτος ο γα@@@@@@@@@ος να πηγενε στην εντατικη γιατι μονο τοτε θα καταλαβενε οτι εδω ειναι ελλαδα κ κατι τετειοι σαν αυτους τους γ@@@@@@@@ε.. πρεπει παιδια να αλαξουμε εμεις τα πραγματα γιατι αν περιμενουμε απο αλους καταστραφικαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.