Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η απάντηση μας στον Γιάννη Αλεξανδρόπουλο. Τον μονίμως θιγμένο και αδικημένο.

Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θεση τους για να μην μένουν εντυπώσεις από δήθεν θιγμένους παρακάτω θα διαβάσετε την απάντηση της ομάδας Διαχείρισης του blog σχετικά με τον κ. Γιάννη Αλεξανδρόπουλο και το τι έκανε και πώς το παίζει θιγμένος, αδικημένος και απορημένος.

Εν συντομία τι Έγινε.
Δημιουργήθηκε ένας νέος σύλλογος ...........

(καλορίζικος να είναι) και ο Κ. Αλεξανδρόπουλος ήθελε και καλά έκανε να τον προβάλει μέσα από άλλο blog.
Καλά έκανε. Δικαίωμα του.
Μετα από 48 και ώρες από συνεννοήσεις και τελική παρουσίαση μας έστειλε χθες βράδυ ένα mail σαν να μην τρέχει τίποτα και αποκαλώντας μας Αγαπητοί φίλοι του filiatranews... ήθελε να του δημοσιεύσουμε το κείμενο που είχε δώσει για δημοσίευση αλλού 24 και βάλε ώρες πριν....
Εμείς του απαντήσαμε με ένα επιτυχημένο ανέκδοτο με τον Τοτο και του είπαμε ότι δεν θα το δημοσιεύσουμε.

Απορημένος (και μετά από 3 ώρες με ανοικτό το στόμα από την απορία) έστειλε στο άλλο blog την απάντηση μας γράφοντας την τεράστια απορία του.

Ακολουθεί η απάντηση μας όπου θα διαβάσετε τι πραγματικά έγινε.



21 πράγματα που κάνουν τους Έλληνες μοναδικούς!

21 πράγματα που για άλλους λαούς θα φαίνονταν παράξενα αλλά για μας είναι απλά η καθημερινότητα μας...
Διαβάστε, σίγουρα κάτι θα σας θυμίσουν...

• Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ

• Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να τραβηχτείς στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί , έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια...

• Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια...........

οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου

• Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα

• Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής

• Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3μμ

• Χειροκροτάς τον πιλότο όταν προσγειωθείς

• Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 € και αρνείσαι να το δώσεις στο παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 € που σου ζητάει

• Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία

• Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις λίγο από την Ελλάδα , είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες

• Δεν σου κάνει εντυπώσει γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή 25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο

• Νηστεύεις , αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους

• Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης , αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας

• Μισείς τους δημόσιους υπαλλήλους , αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς

• Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ' αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο

• Καυχιέσαι που ήσουν λοκατζής στο μεγάλο πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους , αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι

• Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα

• Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιου σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα

• Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο τις τροχαίας

• Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στη κόρνα

• Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιμεύει η διάβαση πεζών

Newsbomb

Γερμανίδα σημαιοφόρος: “Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”

“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

“Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη ...........

φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”.

princeoliver.com

ΣΧΟΛΙΟ
Γι αυτές τις "αθλήτριες" θα διαμαρτυρηθείτε κ. Σύζυγε της Ντόρας; Θα ζητήσετε τον αποκλεισμό τους από τις αποστολές τους ή θα κάνεις την κοτούλα και δεν θα βγάλεις άχνα;
Μην ξεχνάς ότι την Βούλα Παπαχρήστου την αποκλείσατε με πολύ συνοπτικές διαδικασίες για ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των αράπηδων που με τόση αγάπη προστατεύετε.

UPDATE 18:29
Οπως φαίνεται και γράφεται σε πολλά blogs και Site η είδηση δεν επιβεβαιώνεται.
Σχετικό link στα σχόλια.



Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 26-7-2012





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Ιουλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε ΣΤΟ Θάρρος και την Φωνή

ΘΑΡΡΟΣ

Τουρισμός χωρίς λύση για τα σκουπίδια δεν υπάρχει

Αντιμέτωποι με το αδιέξοδο της διαχείρισης των σκουπιδιών στην ..........

Πελοπόννησο θα βρεθούν οι εμπλεκόμενοι που θα παραβρεθούν σε σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας στην Αθήνα.

Κι αυτοί είναι, από τους αρμόδιους υπουργούς μέχρι τον πρόεδρο του περιφερειακού ΦΟΔΣΑ και δήμαρχο Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτη, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα, αλλά και μια σειρά από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και φορείς. Είναι άγνωστο ακόμα αν στη σύσκεψη έχει προκληθεί να παραστεί και ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης.

Όπως και να το δει κανείς το θέμα, δεν μπορούν, από τη μια πλευρά, οι αρμόδιοι να μιλούν για πολιτικές ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και, από την άλλη, να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής σημασίας. Επομένως, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ» χθες στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, κατά τη συζήτηση για την Ολυμπία Οδό που προκάλεσε με επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.

● ΕΠΙΣΗΣ δεν απάντησε ο υπουργός στην πρόταση του Μεσσήνιου βουλευτή για διάσωση του Τμήματος Τσακώνα-Καλό Νερό με ένταξή του στο ΕΣΠΑ.

● ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο διεθνή διαγωνισμό για τα σκουπίδια με την Περιφέρεια να εγκρίνει τους όρους και να μπαίνει σε ανταγωνιστικό διάλογο με τους 5 συμμετέχοντες για εργοστάσιο στο Μοριά. Την ίδια ώρα η ΠΕΔ Πελοποννήσου προσφεύγει στο Στυλιανίδη για την εξεύρεση ενδιάμεσης λύσης.

● ΣΧΕΔΙΟ του υπουργείου Οικονομικών που είναι στα «σκαριά» προβλέπει οριστικό «λουκέτο» το Νοέμβριο για τις Εφορίες της Κυπαρισσίας, της Μεσσήνης και της Πύλου, με το δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων.

● ΝΕΟΣ γενικός γραμματέας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ο Μανώλης Αγγελάκας, καταλαμβάνει τη θέση που είχε ο Μεσσήνιος Τάσος Αποστολόπουλος.

● ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η συντήρηση των σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, ενώ προωθείται προμελέτη για Δημοτική Αγορά και Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων.

● ΑΓΑΛΜΑ της Ελευθερίας δωρίζει στην Καλαμάτα ζωγράφος Μεσσηνιακής καταγωγής, ενώ ο Δήμος προωθεί σχέδιο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε 38 στάσεις της αστικής συγκοινωνίας.

● ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στ’ Αρφαρά νέο πολυτελές πρατήριο και μίνι αγορά για την πλήρη εξυπηρέτηση των οδηγών.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά, καθώς και σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, αθλητικά και αγγελίες στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί-πρωί στα περίπτερα και σε συνδρομητές ΤΩΡΑ και στην Τριφυλία.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».