Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δυσαρέσκεια, και απογοήτευση από την εμφάνιση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών στην χθεσινή εκδήλωση Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες

Αποκλειστική Συνέντευξη του καθηγητή και δασκάλου χορού Νίκου Αθανασόπουλου στο Filiatra News.

Την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση του για την εικόνα που παρουσίασε χθες βράδυ στην πλατεία των Φιλιατρών το ....

Ο τελευταίος (;) ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Το απόγευμα της Τρίτης, μετά από πολύωρες ζυμώσεις και τις… καραμπόλες που, συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, στον οποίο προχώρησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με δεδομένη ......

Μήνυμα Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα για τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Φίλες και φίλοι,

Σε μια δύσκολη χρονιά για τη Χώρα, σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα που δώσατε στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, με τη συμπαράσταση των γονιών σας.
Τα αποτελέσματα .....

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για 40 μεταπτυχιακούς φοιτητές στην «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ 3123/31-7-2018).

Το Πρόγραμμα .......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην Πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά ......

Συγχαρητήριο μήνυμα Καναλουπίτη για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

Η Δ.Κ. Φιλιατρών συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές, του Λυκείου Φιλιατρών, στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους εύχεται καλές σπουδές.

Σε όσους δεν ......