Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"

Η Εκπομπή "Ματιές" του BEST στην Βάλτα - Μουζούστα

Ποιόν θα ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές ;

Η κρίση και η οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τη χώρα καθιστά κρίσιμη την επιλογή των τοπικών αρχόντων.
Τι στοιχεία πρέπει να έχει ένας δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον πλαισιώνουν, ποιους τομείς θα πρέπει να “στοχεύσει” και πώς θα γίνει αυτό ??
Είναι συνήθης η διαπίστωση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ευτύχησε να .....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ COSTA NAVARINO

Το ΚΕΠΕ είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα για την οικονομική επιστήμη στην Ελλάδα και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Οι ερευνητές του ΚΕΠΕ σε συνεργασία με άλλους φορείς παρουσιάζουν περιοδικώς ευρήματα των ερευνών τους και προτάσεις για σημαντικά θέματα της ελληνικής οικονομίας εκτός Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, αλλά και μετά από αυτές, εξηγούν σε φοιτητές οικονομικών σχολών πώς διενεργούνται οι οικονομικές έρευνες και εμπειρικές αναλύσεις στη χώρα μας, συμπληρώνοντας έτσι το θεωρητικό υπόβαθρο που η νέα γενιά αποκτάει κατά τις σπουδές της.

Το επόμενο συνέδριο αυτού του .....

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χ/θ 184,600 έως την χ/θ 182,900 (σήραγγα Ραψομάτη - κατεύθυνση προς Αθήνα ), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ..........

Δικαιολογητικά για Αίτηση σε δημόσιους παιδικούς σταθμούς



Γύρω στις 20 Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί από τους δήμους η ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να κάνει κανείς αίτηση είναι τα εξής:.......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 7-5-2014 ]

Εκλογές του συλλόγου φίλων δάσους και παραλίας ελαίας...

Το Σάββατο 10-05-2014 θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.Η συνέλευση θα γίνει σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας στις 19.30.


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Μαΐου 2014