Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Η Θεση του ΑΟ Κυπαρισσίας για τα γυμναστήρια Γυμνασίου και Λυκείου Κυπαρισσίας

Όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα από τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 στα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, με αναφορά το Γυμναστήριο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας και τους Διευθυντές Γυμνασίου & Λυκείου Κυπαρισσίας δεν μας εκφράζουν και τα καταδικάζουμε. Δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε κανέναν.

Όλες οι πράξεις και κινήσεις των Διευθυντών των δύο σχολείων, είχαν και έχουν έναν και μόνο σκοπό , να δημιουργήσουν .....

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ …. ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ !

Απαντώντας σε σχόλια ορισμένων και μέρους του τοπικού τύπου για την απουσία μου από το συντονιστικό όργανο που έδωσε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 2-10-2016 στα Φιλιατρά για την παραμονή των υπό κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων Φιλιατρών και Κοπανακίου , θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:

Εράνη Φιλιατρών: Εκτακτο συμβούλιο του ΔΣ απόψε. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ θέμα προπονητή.

Έκτακτο συμβούλιο ορίστηκε γι απόψε το βράδυ στην Εράνη Φιλιατρών και σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra Νews θα συζητηθούν μεταγραφές παικτών και αναδιανομή ρόλων των μελών του συμβουλίου.

Ο Προπονητής της Εράνης ......

«Χρυσά» τα τιμολόγια κινητής στην Ελλάδα

Η υψηλή φορολογία συμβάλλει στην εκτόξευση των ήδη «φουσκωμένων» τιμολογίων στην κινητή τηλεφωνία, σύμφωνα με ανάλυση της Berenberg. Τα ακριβά τιμολόγια εμποδίζουν και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές.
«Χρυσά» τα τιμολόγια κινητής στην Ελλάδα - Το βαρίδι των φόρων και η ΕΕ

Ομηροι της υψηλής .....

Α' Τοπική: Εράνη Φιλιατρών - Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-3

Μακρυά από το τρίποντο έμεινε για άλλη μια αγωνιστική η Εράνη αφού έχασε απο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-1.
Ετσι σε 4 αγωνιστικές η μόνη της συγκομιδή είναι ο ένας βαθμός που πήρε την 1η αγωνιστική με το Διαβολίτσι και βρίσκεται στην.....