Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Χάνουν το 60% της σύνταξης αρκετοί αγρότες και στη Μεσσηνία

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1% ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Με τεράστια καθυστέρηση ήρθε η ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει .....

Τέλος επιτέλους η ταλαιπωρία για το Στόμιο. Υπογράφηκε από την Κονιόρδου η παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στον Αρχαιολογικό Χώρο Στομίου έως το 2019

Τέλος πήρε επιτέλους η αναμονή στο αίτημα του Δήμου Τριφυλίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στον Αρχαιολογικό Χώρο Στομίου.
Επισημαίνεται ότι......

Πυρηνελουργεία – Αποτελέσματα Δημόκριτου

Η πολιτική για να έχει αξία πρέπει να μπορεί να παρεμβαίνει αλλάζοντας τον ρου των κακώς κειμένων και ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν την υγεία του κοινωνικού συνόλου, απαιτείται αμεσότητα και παρεμβατικότητα.

Η υπόθεση της ρύπανσης από τα πυρηνελουργεία στην ευρύτερη περιοχή Μελιγαλά, Μεσσήνης και Καλαμάτας, αφορά κυρίαρχα την κοινωνία , την αυτοδιοίκηση λόγω εγγύτητας, υπηρεσιακής δομής και ελεγκτικού μηχανισμού και .....

Capital controls: Τι αλλάζει στο όριο αναλήψεων - Νέα δεδομένα και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Νέες αλλαγές στα capital controls φέρνουν μεγαλύτερη χαλάρωση στα μέτρα περιορισμού των συναλλαγών με τις τράπεζες, δίνοντας ανάσα τόσο στους πολίτες όσο και στην αγορά.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και .......

ΕΝΦΙΑ 2017: Πότε αναρτωνται τα ειδοποιητήρια, Τι θα γίνει με τα αγροτεμάχια

Τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2017 (είναι ο άδικος φόρος που θα καταργούσε ο Τσίπρας από το 2015....) θα πρέπει κανονικά να αναρτηθούν στις αρχές Ιουλίου, καθώς έπονται της ολοκλήρωσης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και γιατί θα πρέπει να είναι έτοιμα ώστε......

Basket: Λίγο πρίν την άνοδο στην Β Τοπική η Εράνη Φιλιατρών

Αήττητη συνέχισε και στο τρίτο παιχνίδι της Β φάσης της Γ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η Ερανη Φιλιατρών καθώς στον χθεσινό αγώνα της στους Γαργαλιάνους κέρδισε τον Βατικιώτη με 54-45.

Η Εράνη ξεκίνησε .....

«Εμπλοκή» με τη ρευματοδότηση των καντινών στο Λαγκούβαρδο…

«Εμπλοκή» φαίνεται πως έχει παρουσιαστεί σχετικά με τη ρευματοδότηση καντινών στην παραλία του Λαγκούβαρδου που ο Δήμος Τριφυλίας δημοπράτησε.

Ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος της απλής χρήσης των .....