Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός" και τα Χριστούγεννα ... από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Εγκάρδιες ευχές για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία, χαμόγελα, ευτυχία και επιτυχίες!

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο και την Κυριακή (25, 26 Δεκεμβρίου) στις 9 το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε την τρυφερή κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Κλεώνης Φλέσσα.
"Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός"

Αναλυτικότερα:.............

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/12/2010 & ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12/2010, ώρα: 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/01/2011 & ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2011, ώρα: 21:00

* Οι παραστάσεις από την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011 συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

«Τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός»
των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Κλεώνη Φλέσσα
Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Ηρακλής Πασχαλίδης
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης

Παίζουν οι ηθοποιοί Περικλής Αλμπάνης, Μαρίνα Ταβουλάρη, Μαρία Γουλά, Γιώργος Τσαπόγας, Εύη Γιαννακοπούλου, Χρήστος Νικηταΐδης και ο Αλέκος Κολλιόπουλος

Το έργο διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, το χειμώνα του 1943, μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες και σκοτεινές συνθήκες εκείνης της περιόδου.

Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου αναδεικνύεται η ευγένεια και ο ανθρωπισμός, που δονούν την ψυχή και ωθούν στη δημιουργία φωτεινών στιγμών της ανθρώπινης ζωής, ακόμα και μέσα στο σκοτάδι και τη βαρβαρότητα της εποχής.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά κωμική αλλά και τρυφερή ιστορία.

Δείτε το trailer



Και φυσικά οι δικές μας ευχές.

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας δημοσιεύσεις με τις δικές μας θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας





Ευχές από το Radio 936

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Η ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....



Τα έψαλλαν... σε Κόλλια και Ξύγκα.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν χθες το πρωί παραμονή των Χριστουγέννων στον Νέο Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών στο Δημαρχείο των Φιλιατρών.
Η φιλαρμονική, όπως κάθε χρόνο, έπαιξε τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης και μετά κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο όπου βρισκόταν οι Δήμαρχοι των Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας και Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα της ..........

ημέρας οι δύο δήμαρχοι αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και βέβαια φωτογραφήθηκαν μαζί τους για πρώτη φορά ο κ. Κόλλιας ως Δήμαρχος Τριφυλίας και για τελευταία φορά ο κ. Ξύγκας ως Δήμαρχος Φιλιατρών.
Στη συνέχεια ο κ. Κόλλιας χαιρέτησε το προσωπικό του Δήμου Φιλιατρών και ευχήθηκε ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε καθέναν ξεχωριστά.

Party Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών

Ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών σας προσκαλεί στο τελευταίο party της χρονιάς την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 23.30 στο Motel De Luxe στο λιμάνι Καλαμάτας.
Μην το χάσετε...

Πληροφορίες: κ. Νίκος τηλ: 6936618664 Νίκος και κ. Θεοδόσης τηλ: 6977468361

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία,χαρά και ευτυχία.
Σύλλογος Μεσσηνίων Φοιτητών.



Ευχές για τις 'Αγιες μέρες των Χριστουγέννων από την Αντωνία Μπούζα

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους, Χρόνια πολλά, Χαρούμενα Χριστούγεννα, μοναδικά και ευτυχισμένα!
Ζώντας αυτή την περίοδο μεγάλες δυσκολίες, εμείς οι Έλληνες με τη δύναμη που μας διακρίνει, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξαναέλθει το χαμόγελο στα χείλη μας και η ελπίδα στη ζωή μας.

Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, ας αναγεννήσει τις ελπίδες μας, δίνοντας στον καθένα από εμάς, την ευκαιρία πραγματοποίησης των προσδοκούμενων, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και επιτυχίες.
Με άστρο λαμπρό τις αξίες μας για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ισότητα και ευημερία θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για πρόοδο και ίσες ευκαιρίες για όλους, για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της, από τη θέση που μας έταξε ο Μεσσηνιακός λαός!

Να γνωρίζετε πως θα είμαι ακούραστη εργάτης των .......

συμφερόντων του τόπου μας ευρισκόμενη δίπλα στους πολίτες της Μεσσηνίας, αναδεικνύοντας όλα εκείνα τα θέματα για τα οποία θα αγωνιούν και θα προσδοκούν την επίλυσή τους !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ευχές από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας

Καλά Χριστούγεννα με υγεία Χαρά και Ευτυχία.

Σύλλογος Πολυτέκνων Τριφυλίας