Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έκοψαν την πίτα τους στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

Την πίτα του έκοψαν χθες το απόγευμα στον εξωραϊστικό Σύλλογος Αγίας Κυριακής Φιλιατρών στο κέντρο Αχινός παρουσία πολλών μελών και φίλων του ομώνυμου οικισμού.
Αν και ήταν η πρώτη πίτα που κόβει το νεοεκλεγέν ΔΣ που είναι ανανεωμένο σε .....

Κατάληψη από τους εργαζομένους σε υπηρεσίες και υποκαταστήματα του ΟΓΑ

Το προσχέδιο που έχει καταθέσει η κυβέρνηση γκρεμίζει την κοινωνική ασφάλιση. Το κράτος αποσύρεται επισήμως από τη στήριξη της κοινωνικής ασφάλειας, αναγνωρίζει ως υποχρέωσή του μόνο την κάλυψη του πληθυσμού με προνοιακού χαρακτήρα παροχές.

Η υποκριτική επίκληση .....

Δημιουργούν «Δίκτυο Δήμων του Κυπαρισσιακού Κόλπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε κοινή Συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως και Τριφυλίας στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία στις 23 Ιανουαρίου 2016. Με γνώμονα το κοινό συμφέρον των Δήμων Ηλείας και ....

«Ο Ε.Φ.Κ. στο κρασί, πλήττει την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος, δημιουργεί δυσβάστακτο κόστος στους οινοποιούς και επιδρά αρνητικά στην ποιότητα του προϊόντος».

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα της ανάπτυξης στην Πελοπόννησο. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσπάθησε και προσπαθεί με δράσεις και στοχευμένες ενέργειες να ανταποκριθεί στη δυναμική, που παρουσιάζουν τα .....

Φιλιατρά:΅Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 25 Ιανουαρίου 2016 έως και 31 Ιανουαρίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065

Κιν. 694 61 04 914

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2016

Πως και πως περιμένουν οι συνταξιούχοι να εισπράξουν τις συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου 2016 αφου πληρώθηκαν νωρίτερα τις αποδοχές του Ιανουαρίου με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Φεβρουάριο 2016 είναι:.....

Αθλητικές LIVE μεταδόσεις Δετυέρας 25/1/2016

Ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 ξεχωρίζει στις σημερινές Αθλητικές μεταδόσεις.
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των μεταδόσεων για σήμερα Δευτέρα.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε και στον υπολογιστή σας