Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Διάθεση σε ακτινίδια από τον Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας συμμετέχει στο Πρόγραμμα διάθεσης οπορωκηπευτικών, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας.
Το Γραφείο Κοινωνικής .....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΠΑΛΗΣ: ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

Αλματώδης αύξηση στις ηλικίες 20-34 ετών
Έγκαιρη διάγνωση μόνο στο 40% των περιπτώσεων

Μειώνεται ο καρκίνος του παχέος εντέρου τρίτης συχνότερης μορφής καρκίνου μεταξύ ανδρών και γυναικών, στους άνω των 50 ετών, ενώ αντίθετα σημειώνει αύξηση σε μικρότερες ηλικίες και ιδιαίτερα σ’ εκείνες των 20-34 ετών.

Αυτό είναι το ......

Ευχαριστίες απο τους Αθλητικούς φορείς της Κυπαρισσίας προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας

ΟΛΟΙ οι Αθλούμενοι ΜΑΘΗΤΕΣ της πόλης της Κυπαρισσίας οι οποίοι αθλούνται μέσα από τα δωρεάν προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Φορέα αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας και μέσα από τα ΑθΛΗΤΙΚΑ Σωματεία της πόλης μας, ήτοι: ΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΝΟΚΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟΚ, ευχαριστούν τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, για τη δίκαιη και σοφή .....

Άρθρο.του Περικλή Μαντά για το Ασφαλιστικό που φέρνει η Κυβέρνηση Τσίπρα

Το νέο προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό θα δώσει τη χαριστική βολή σε όλες τις υγιείς, παραγωγικές, προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει κι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα από τη δίνη της οικονομικής κρίσης.

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις οριζόντιες περικοπές των συντάξεων και στην αύξηση των .......