Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου στην Μεσσήνη

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 9 μ.μ.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ!!!

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες έρχονται μαζί στη Μεσσήνη, για μια μοναδική συναυλία!!!
Η Δέσποινα Βανδή και η .......

Ελλη Κοκκίνου ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις το φετινό καλοκαίρι και έδωσαν συναυλίες σε επιλεγμένες περιοχές στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, ενώ λίγο πριν το τέλος της θερινής περιοδείας τους, θέλησαν να βρεθούν στη Μεσσήνη και μάλιστα αυτές τις μέρες που η πόλη έχει βάλει τα γιορτινά της!
Η Ελλη και η Δέσποινα, που βρίσκονται πια στην ίδια δισκογραφική
εταιρεία αλλά και που από την αρχή της καριέρας τους ερμηνεύουν τις επιτυχίες που έχουν την υπογραφή του Φοίβου,

ξέρουν να μοιράζονται και τη σκηνή!
Αλλωστε, τις συνδέει μακρόχρονη φιλία και αυτό είναι ...το μυστικό για την δημιουργία μιας καταπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι δυο τους στις κοινές εμφανίσεις τους.
Η Δέσποινα Βανδή θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Αλλαξα» και η Ελλη Κοκκίνου τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες με τίτλο «Καληνύχτα», που βέβαια φέρουν ...τη χρυσή υπογραφή του Φοίβου!
Η Δέσποινα και η Ελλη σε ένα πολύωρο πρόγραμμα θα ερμηνεύσουν από κοινού και τις παλιότερες επιτυχίες τους αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπήσει και οι ίδιες και όλο το κοινό.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ


www.viva.gr

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:
Αριστομένους 33, τηλ. 27210-87902
Προπώληση Μαρία Χρυσομάλλη : 6979380699

HONDOS CENTER:
Βας.Αμαλίας & Αριστοδήμου, τηλ 27210-93660,93661
Υπεύθυνη: Μαρία Αντωνοπούλου :6937098982

VIDEO CLUB MOVIES:
Φάρων & Ευριπίδου 23, τηλ 27210-82216
Υπεύθυνος: Κώστας Καρακασλιώτης : 6977803623

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»:
Ελ.Βενιζέλου 21 , τηλ. 27610-24960
Υπεύθυνος Δημήτριος Αβδάλας

ΚΟΡΩΝΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΧΑΡΤΙ & ΜΟΛΥΒΙ»
Περικλή Ράλλη 9, τηλ 2725022720

Υπεύθυνη Χρυσοβαλάντη Λευτάκη :6972008937

ΜΕΣΣΗΝΗ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ»
Πολυτεχνείου 25, τηλ 27220 22547
Υπεύθυνος Σταύρος Μίχος

BEST TV

Κύπελλο Μεσσηνίας;: Το πρόγραμμα τωμν επαναλληπτικών αγώνων

Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοινώθηκαν οι επαναληπτικοί αγώνες για το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Αναλυτικά οι αγώνες είναι:


Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (2oς Αγώνας)
Κυριακή 29/09/13 16:30

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (2oς Αγώνας)
Κυριακή 29/09/13 16:30

ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (2oς Αγώνας)
Κυριακή 29/09/13 16:30

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (2oς Αγώνας)
Κυριακή 29/09/13 16:30

Στον Αλευρά οι ποδηλάτες της αγάπης

Τους ποδηλάτες αγάπης υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς στην αίθουσα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΕΑΣ» του Διοικητηρίου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης που στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ξεκίνησε από την Κομοτηνή την 1η/9/2013 και θα τερματίσει στη Λεμεσό στις 11/10/2013.

Στόχος της ποδηλασίας αγάπης είναι η στήριξη των κοινωνικών .......

ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική προσπάθεια με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία και σε άπορες οικογένειες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην συνάντηση αυτή εξήρε την προσπάθεια των ποδηλατών και τόνισε ότι η παρουσία τους μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας. Δήλωσε ότι αυτό το μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στέλνουν οι ποδηλάτες με την προσπάθειά τους μακάρι και άλλες κοινωνικές ομάδες να το μιμηθούν για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κ. Αλευράς κάλεσε τους πολίτες, του συλλόγους, τα επιμελητήρια και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να προσφέρουν όποια είδη μπορούν στο γραφείο 373 του ισογείου του Διοικητηρίου που έχει στηθεί γι’ αυτό το σκοπό για μία εβδομάδα από Δευτέρα 23 μέχρι Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες εργάσιμες. Υπεύθυνοι υπάλληλοι: Αβδάλας Δημήτρης (τηλ επικοινωνίας 27213 61375) και Κωνσταντόπουλος Ιωάννης (τηλ. επικοινωνίας 27213 61356).

Έρχεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση φυτοφαρμάκων

Με νομοσχέδιο το επόμενο διάστημα στο οποίο θα υπάρξει πρόνοια για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση φυτοφαρμάκων, προσπαθούν στο ΥΠΑΑΤ να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια που εκτοξεύει το κόστος παραγωγής. Αυτό αποκάλυψε στη βουλή ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρακόπουλος είπε στη βουλή: .......

«Για τα φυτοφάρμακα, το θέμα το γνωρίζουμε και επιχειρούμε να το αντιμετωπίσουμε οριστικά. Θα υπάρχει πρόνοια στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει σύντομα το Υπουργείο μας για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Ελπίζουμε ότι θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος».

Θυμίζουμε πως αρκετούς μήνες πριν ο κ. Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για τον ορισμό Φορέα δημιουργίας, ενημέρωσης και τήρησης της ηλεκτρονικής καταχώρησης των Ειδικών Εντύπων Πώλησης Γεωργικών Φαρμάκων.

«Η ηλεκτρονική εφαρμογή καταγραφής της λιανικής πώλησης των γεωργικών φαρμάκων θα συμβάλει ουσιαστικά στην ορθή διαχείριση των γεωργικών φαρμάκων.

Η συλλογή δεδομένων θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διακίνηση των γεωργικών φαρμάκων στην ελληνική αγορά. Ενώ το ΥπΑΑΤ θα έχει στη διάθεσή του αξιόπιστα στοιχεία, ανά καλλιέργεια και φυτοπροστατευτικό προϊόν, καθώς η καταγραφή θα γίνεται τη στιγμή της πώλησης των γεωργικών φαρμάκων.

Παράλληλα, θα καταστεί δυνατόν να περιοριστεί η πώληση γεωργικών φαρμάκων μόνο σε επαγγελματίες χρήστες κατόχους πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης τους. Μάλιστα, στους αγρότες, χρήστες των φυτοπροστατευτικών προϊόντων θα χορηγείται αντίγραφο του Ειδικού Εντύπου Πώλησης, όπου θα καταγράφουν τη χρήση των προϊόντων, ώστε στους μετέπειτα ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες να διαπιστώνεται η ορθολογική ή μη χρήση του προϊόντος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής έγινε από την αρμόδια Διεύθυνση Πληροφορικής του ΥπΑΑΤ, χωρίς επιπλέον δημοσιονομική επιβάρυνση», ανέφερε τότε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ.

ΠΑΣΕΓΕΣ

Π.Ε. Μεσσηνίας: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας/Τμήμα Κτηνιατρικής ανακοινώνει στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας ότι έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την τήρηση των υποχρεώσεών τους που απορρέουν από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Πρόθεση της ......

Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας, είναι η υποστήριξη των κτηνοτρόφων και η παροχή βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών τους, που αφορούν τη σωστή συμπλήρωση των νέων μητρώων εκμετάλλευσης, την τήρηση μητρώων φαρμακευτικής αγωγής, την τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης(ενώτια, βώλοι), που είναι προϋπόθεση για την εφαρμογή των προγραμμάτων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου.

Σε πρώτη φάση, δίνονται οδηγίες ώστε οι κτηνοτρόφοι να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τις διαδικασίες, ειδάλλως επίκειται η εφαρμογή των προβλεπόμενων κυρώσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μπλόκο στις επιδοτήσεις χιλιάδων αγροτών

«Μπλόκο» στις επιδοτήσεις και στις ενισχύσεις (ακόμη και στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ) χιλιάδων αγροτών που δεν πληρώνουν τις εισφορές τους στον ΟΓΑ ούτε ρυθμίζουν τα ........

βεβαιωμένα χρέη τους προς τον Οργανισμό, βάζει η κυβέρνηση επιβάλλοντας την υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας πριν από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε επιδότησης ή, εναλλακτικά, το συμψηφισμό των οφειλών με τις ενισχύσεις, όπως προβλέπει από το... 2010 ο ν. 3863 ο οποίος, ωστόσο, παραμένει ανενεργός!

Το μέτρο - ισχυρό αντικίνητρο για τη μη καταβολή των εισφορών και τη συσσώρευση οφειλών, «κλείδωσε» σε σύσκεψη (την Πέμπτη) των υπουργών Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του ΟΓΑ Ξ. Βεργίνη.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι σε σύνολο 619.259 ενεργών ασφαλισμένων, σχεδόν οι 4 στους 10 (το 37,3%) δεν καταβάλλουν καθόλου τις εισφορές που προβλέπονται, με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί χρέη 525 εκατ. ευρώ και ο ΟΓΑ να... συνεχίζει να πληρώνει τις παροχές στους αγρότες και στους 740.260 συνταξιούχους μέσω της... κρατικής επιχορήγησης (δηλ. της γενικής φορολογίας). Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας και του ΟΓΑ, η κρατική επιχορήγηση «αγγίζει» τα 4,7 δισ. ευρώ, ενώ οι εισφορές των «ενεργών» ασφαλισμένων το 2012 ήταν μόλις 236 εκατ. ευρώ και στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου '13 δεν ξεπερνούν τα 204 εκατ. ευρώ.

Καμιά επιδότηση σε αγρότες που δεν πληρώνουν εισφορές

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Με δεδομένα αφενός τους δημοσιονομικούς περιορισμούς που επιβάλλουν περιορισμό των επιχορηγήσεων και αφετέρου την υποχρέωση των ασφαλισμένων και των εργοδοτών να είναι ασφαλιστικά «ενήμεροι» ή να ρυθμίζουν και σταδικά να εξοφλούν τις οφειλές τους, οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν άμεσα οι «ανενεργοί» νόμοι που έχουν προβλέψει από το...1997 (ν. 2458) και το...2010 (ν. 3863/10) την υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας και εναλλακτικά, αν δεν προσκομιστεί βεβαίωσης εξόφλησης οφειλής, την παρακράτηση του συνόλου των οφειλών και την απόδοσή τους στον ΟΓΑ με συμψηφισμό στις περιπτώσεις αποζημίωσης ή δανειοδότησης ή επιχορήγησης ή επιδότησης.
Δηλαδή το μέτρο θα εφαρμόζεται όχι μόνο για τις επιδοτήσεις του Δημοσίου και της Ε.Ε. αλλά και για δάνεια (από τράπεζες) και για αποζημιώσεις γεωργικής παραγωγής που θα ζητούν οι αγρότες από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Ημερησία

1,5 ευρώ το στρέμμα η τιμή βάσης για το φόρο στα αγροτεμάχια

Διευκρινίσεις για τη φορολογία στα αγροτεμάχια και τα διάφορα ποσά που ακούγονται και γράφονται στον Τύπο, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, απαντώντας στη βουλή σε ερώτηση του Γ. Δριβελέγκα.Αναλυτικά ο κ. Χαρακόπουλος ανέφερε τα εξής:....

"Τέλος, για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, που τόσος θόρυβος γίνεται, θα ήθελα και εγώ από αυτό το Βήμα να διαψεύσω τις πληροφορίες που ακούγονται από διάφορα μέσα ενημέρωσης για φορολόγηση της τάξεως των 70 και 80 ευρώ το στρέμμα.
Δεν έχουν δόση αληθείας αυτά. Η τιμή βάσης για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων είναι 1,5 ευρώ το στρέμμα. Βεβαίως, θα υπάρχουν διάφοροι συντελεστές, εάν είναι ξερικές ή ποτιστικές οι καλλιέργειες, εάν είναι μονοετείς ή πολυετείς κ.ο.κ..

Σε κάθε περίπτωση, οι αγρότες θα κληθούν με βάση τις πραγματικές τους δυνάμεις να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα."

paseges

Πανικός με δήθεν επικείμενο σεισμό έως 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με την ανάρτηση προβλέπεται ισχυρότατος σεισμός στη χώρα μας μέσα στις επόμενες 48 ώρες

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η «είδηση» ότι δήθεν επίκειται ισχυρότατος σεισμός (έως 6 Ρίχτερ) στη χώρα μας μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Η αστήρικτη φημολογία, που διαδόθηκε αστραπιαία και ........

άρχισε να κυκλοφορεί και από στόμα σε στόμα, φαίνεται πως προήλθε από τη «λάθος μετάφραση» κάποιου... ανεγκέφαλου στις στατιστικές αναλύσεις της ιστοσελίδας world-earthquakes.com, που με τη βοήθεια μαθηματικών μοντέλων δίνει τις πιθανότητες για σεισμικά γεγονότα στην υφήλιο.

«Σύμφωνα με τo World Earthquakes, το οποίο προβλέπει σεισμικές δονήσεις σε όλη τη Γη μέσω ειδικών αλγορίθμων, αναμένεται νέος σεισμός εντός 48 ωρών στην Ελλάδα με ένταση 5-6 Ρίχτερ» έλεγε η «έκτακτη ανάρτηση» που αναπαράχθηκε στο ίντερνετ.

Ο «δόκιμος σεισμολόγος» όμως δεν πρόσεξε πως η πιθανότητα που έδινε η εν λόγω ιστοσελίδα για μέσου μεγέθους σεισμό μόλις που ξεπερνούσε το 1,5%! Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί «πρόβλεψη», πόσο μάλλον να αποτελέσει «είδηση Alert» περί επικείμενου σεισμού.

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται από τις 7 Αυγούστου στην Αμφίκλεια, αλλά και τα 4,3 Ρίχτερ της περασμένης Παρασκευής (από τον Κορινθιακό), που ξύπνησαν μνήμες από τον φονικό σεισμό των Αλκυονίδων το 1981, φαίνεται πως δημιούργησαν γόνιμο έδαφος για τη διάδοση φημών περί επικείμενου ισχυρού σεισμού. Αυτές, ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν στηρίζονται σε επιστημονικές εκτιμήσεις. «Κατ' αρχάς δεν μπορούμε να κάνουμε πρόγνωση σεισμών και, ειδικότερα, να κάνουμε πρόγνωση βραχείας διάρκειας» ανέφερε κατηγορηματικά στην Espresso ο καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Λέκκας, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν λάβει προς αξιολόγηση καμία ανάλογη πληροφορία.

Πρώτο Θέμα

Κενό ασφαλείας στο Taxisnet - Εμπλοκή με 7.000 δηλώσεις

Ειδικά ειδοποιητήρια θα αποστείλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε 7.000 φορολογούμενους που υπέβαλαν ηλεκτρονικά Ε9, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, καθώς λόγω κενών ασφαλείας που εμφάνισε η ειδική εφαρμογή του Τaxisnet στις δηλώσεις τους μεταφορτώθηκαν στοιχεία ακινήτων άλλων φορολογούμενων, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε λανθασμένες μεταβολές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου η Γενική Γραμματεία ......

Δημοσίων Εσόδων προχώρησε σε αλλαγές στην εφαρμογή του E9 προκειμένου να αυξήσει την ταχύτητα του συστήματος που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν εξαιρετικά αργή.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αυτή η παρέμβαση στην παραμετροποίηση προκάλεσε κενό ασφαλείας με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι που έμπαιναν με το ΑΦΜ τους στο Taxis για να υποβάλουν το Ε9 να βρίσκονται ενώπιον στοιχείων άγνωστων υπόχρεων, αλλά και άγνωστων ακίνητων που δεν είχαν καμία σχέση με τα δικά τους ακίνητα ή στοιχεία.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα εντοπίσθηκε από την ΓΓΠΣ και επιδιορθώθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ήδη σε 7.000 περιπτώσεις οι φορολογούμενοι, αλλά και λογιστές - φοροτέχνες είχαν προχωρήσει σε τροποποιήσεις Ε9 και σε διαγραφές δηλώσεων στοιχείων ακινήτωνπου δεν είχαν ορθά στοιχεία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη προχωρήσει στην καταγραφή των προβληματικών Ε9 και μέσα στην εβδομάδα θα ειδοποιήσει τους εν λόγω φορολογούμενους να διορθώσουν τις όποιες λανθασμένες μεταβολές.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης διαβεβαίωσε ότι το τεχνικό αυτό πρόβλημα δεν είναι ούτε άγνωστης ούτε μεγάλης έκτασης και ξεκαθάρισε πως οι λανθασμένες μεταβολές θα διορθωθούν.

Αναφορικά με το κενό ασφαλείας ζήτησε συγγνώμη από τους φορολογουμένους και διαβεβαίωσε ότι το σχετικό τεχνικό λάθος δεν μπορεί να το εκμεταλλευθεί κάποιος κακόβουλος.

newsbomb

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 22-9-2013 ]




Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα.

Την εβδομάδα από 23 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλη Παπαθεοδοσίου
www.inthepharmacy.gr

Tηλ: 2761 - 0 - 32 229
Κιν. 693 - 23 37 104


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Σεπτεμβρίου 2013