Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Φιλιατρά: Αναβιώνου οι Μπαρμπούτες στους δρόμους της πόλης

"Το Τριώδιο έχει ανοίξει. Οι υποσχέσεις της αφίξεως της Άνοιξης ελοχεύουν στα μικρά χαμόγελα του Φεβρουαρίου. Απόκριες! Οι πανάρχαιες τελετές στην Άνοιξη, στη ζωή, στη γονιμότητα, στη Γη, στις αισθήσεις.

Aυτές τις λίγες ημέρες οι άνθρωποι γίνονται ελεύθεροι και αποφυλακίζονται από τα μη και τα πρέπει όλων αυτών των εντολέων που του στερούν τη χαρά της ζωής.

Στα Φιλιατρά την Πρώτη ......

Επιμορφωτικά προγράμματα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το Κ.Ε.Κ. Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στα πλαίσια της έναρξης της νέας εκπαιδευτικής περιόδου Φεβρουαρίου-Μαΐου 2017, προτίθεται να υλοποιήσει στη Καλαμάτα και σε διάφορα τοπικές και δημοτικές ενότητες της Μεσσηνίας τα κάτωθι επιμορφωτικά προγράμματα:

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα επίσκεψης Παππά στην Μεσσηνία

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα θα μιλήσει την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Φεβρουαρίου 2017, στις 8 το βράδυ, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" της Περιφ. Ενότητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο χρόνια κυβερνητικής ευθύνης και της προσπάθειας ......

ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ

Είχε το πολιτικό θράσος και το ηθικό ανάστημα ο κ. Κωνσταντινέας να προσέλθει στην πόλη των Φιλιατρών και να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους, στις 10.2.2017.

Ο πρωταγωνιστής .....

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Α.Δ Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα στον Δήμο Τριφυλίας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Τριφυλίας είχε σήμερα το πρωΐ ο Νέος Αρχηγός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας Παναγιώτης Πουπουζας συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Α.Τ. Κυπαρισσίας Γεώργιο Κρυοβρυσανάκη όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

Η Συνάντηση έγινε.....

Καλύτερα «μιας ώρας ελεύθερη ζωή» παρά «40 χρόνια τρόικα & θεσμοί!...»

Θυμίζει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου αφιερωμένο σε εκείνους τους πολιτικούς που η συμπεριφορά τους δείχνει να διακατέχονται από «έρωτα για την εξουσία» και ΟΧΙ από «αγάπη για τον συνάνθρωπο…»
***********************************
(Το σύντομο άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του .....

Parapolitika Fm 90,1 και Γιώργος Τράγκας στο Filiatra News

parapolitikafmΟ Γιώργος Τράγκας μετα την αποχώρηση του από τον Real FM μετακόμισε σε άλλον ραδιοφωνικό σταθμό τον Parapolitika FM 90,1.Εσείς που θέλετε να ακούτε τον Τράγκα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις 8 το πρωί έως τις 11 μπορείτε πανεύκολα να μπαίνετε στο Filiatra News και να ακούτε τον σταθμό απευθείας από Αθήνα μεσα απο ειδικό player που τοποθετήσαμε στην αριστερή στήλη της σελίδας ακριβώς κάτω από τα εφημερεύον φαρμακείο.

Απλά πατάτε το play (►) ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ και ακούτε τον σταθμό.