Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Κόκκινος» συναγερμός για τον εξολοθρευτή της ελιάς

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με σχετική οδηγία στις 20 Απριλίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες στην ελληνική περιφέρεια, ζητά να ενημερωθούν οι αγρότες, κυρίως οι ελαιοπαραγωγοί, για το επίμαχο πρόβλημα του βακτηρίου που αφανίζει τους ελαιώνες.

Σύμφωνα με .......

Ημερίδα της ΔΑΟΚ Τριφυλίας στους Γαργαλιάνους.

Την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 και ώρα 6:30 μ.μ, στους Γαργαλιάνους (Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέματα:.....

ΚΛΕΙΝΟΥΝ & ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Χριστιανικές Εκκλησίες στην Ευρώπη!

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Η «είδηση» που προξενεί λύπη και ταυτόχρονα προβληματισμό αφορά στο γεγονός ότι στην Ευρώπη όπου ανέκαθεν κυρίαρχη θρησκεία ήταν η Χριστιανική τώρα, από την Αγγλία μέχρι την Δανίαι αγγελίες «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» έχουν κρεμαστεί στις εισόδους πολλών Χριστιανικών εκκλησιών που είναι πλέον κενές και αχρησιμοποίητες .

Είναι διαπιστωμένο ότι ενώ η Χριστιανοσύνη συρρικνώνεται, ο ........

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


Υπάρχει λόγος να επιλέξουν οι αγρότες τους πλαστογράφους της «παράγκας»;

Η συνεχιζόμενη δια των πολυτελών ιλουστρασιόν φυλλαδίων (φωτό) προπαγάνδα της «παράγκας» του Βασιλείου Κοζομπόλη (ένθετη φωτό), υπολόγου στη Δικαιοσύνη για πλαστογραφίες, εικονικά τιμολόγια και άλλες διαχειριστικές αλχημείες και ατασθαλίες επί των ημερών του στην πρ. ΕΑΣ Μεσσηνίας, είναι το αποκορύφωμα της αμηχανίας και του αδιαπέραστου τοίχους αποστροφής του αγροτικού κόσμου για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης.

Με το φυλλάδιο που υποτίθεται ότι απαντά στα αποκαλυπτικά .......

Φιλιατρά: Απόπειρα κλοπής χθες βράδυ στο εκκλησάκι της Βλαχέρνας

Θρασύτατοι ληστές προσπάθησαν χτες τη νύχτα να ληστέψουν την εκκλησία της Παναγίας της Βλαχέρνας μέσα στο Πάρκο, στα Φιλιατρά. Παραβίασαν πιθανότατα με λοστό την είσοδο της εκκλησίας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μπουν μέσα.
Οι ζημιές βέβαια που προκάλεσαν είναι σημαντικές αφού έχουν σχεδόν διαλύσει την πόρτα.

Την ώρα που οι ......

Βαρύ το κλίμα στην Εράνη Φιλιατρών από το διαφαινόμενο υποβιβασμό!

Με το φάσμα του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Εράνη Φιλιατρών μετά την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Αρφαρών στο χθεσινό μπαράζ παραμονής.

Η Φιλιατρινή ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρότι προηγήθηκε στο σκορ) σε ένα ματς που παιζόταν όλη η χρόνια και έτσι πλέον δεν εξαρτάται από την ίδια η παραμονή στην Α” Τοπική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ......

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει ο ΕΝΦΙΑ και το 2015!

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου άφησε… ορθάνοικτη την πόρτα να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και το 2015 και οι οποίες σκέψεις κατάργησής του να γίνουν πράξη από το 2016.

Συγκεκριμένα ο ......

Έπεσε το σήμα των ιδιωτικών καναλιών της Digea. Black out στα κανάλια.

UPDATE 10:38

Μετά από μία ώρα και Κάτι το σήμα στα ιδιωτικά κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας αποκαταστάθηκε.

Έπεσε σήμερα το πρωί το σήμα της Digea με αποτέλεσμα να πέσει μαύρο στην τηλεόραση, καθώς υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην αναμετάδοση των ιδιωτικών καναλιών.

Ήδη από τις 9:25 .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα