Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Μεσσηνία (κατηγορία κινδύνου 4) Και για αύριο Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα Φιλιατρά.

Τελειώνει η προθεσμία

Ανα χείρας οι φωτογραφικές μηχανές και στους δρόμους των Φιλιατρών ! Από 15/7 έως 15/8!

Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο Φιλιατρών στη .....

Γιορτή κρασιού στο Περδικονέρι

"Η Ποδογορά", ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Περδικονεριτών Τριφυλίας, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη "Γιορτή Κρασιού", σε μια μοναδική λαϊκή βραδιά την Κυριακή 13 Αυγούστου, για να σας προσφέρει ανάσες δροσιάς στα 352 μέτρα υψόμετρο, μαζί με ψητό γουρουνόπουλο και άφθονο, δωρεάν κρασί! Είσοδος ελεύθερη!

Ανακοίνωση - Καταγγελία της ΛΑΣΥ Τριφυλίας Για τα προβλήματα υδροδότησης στον τ. δήμο Γαργαλιάνων και τη στάση των υπευθύνων.

Για άλλη μια χρονιά οι κάτοικοι του Πύργου Τριφυλίας, των Γαργαλιάνων και των γύρω χωριών, λένε- στην κυριολεξία- κατακαλόκαιρο, «το νερό – νεράκι

Κι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι από αυτή την απελπιστική κατάσταση, οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΤ και του δήμου, αντί να προσπαθήσουν ώστε να δοθεί λύση και να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση- που έπρεπε .....