Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

“Κ.Π. Καβάφης, Ο Υμνωδός της Αλεξάνδρειας” του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Το θεατρικό «Κ. Π. Καβάφης, ο Υμνωδός της Αλεξάνδρειας» με την υποστήριξη της σύγχρονης τεχνολογίας και των τρισδιάστατων προβολών, εστιάζει στην ιστορική πλευρά του καβαφικού έργου.
Η παράσταση “Κ.Π. Καβάφης, ο Υμνωδός της Αλεξάνδρειας” μας .......

Αφού δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν τώρα ζητούν να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης!!!

Η "4άδα" που δεν έχει ακόμη την... ευθιξία να παραιτηθεί συνεχίζει να προκαλεί τις... εντυπώσεις με το πολιτικό της θράσος και πλέον για τη μη πρόσκλησή τους στην χθεσινή συνεδρίαση του συνδυασμού τους που οι ίδιοι έχουν θέσει εαυτόν εκτός αφού έχουν διαφοροποιηθεί κοιτώντας τις θέσεις τους, οι κ. Δέδες, Αλευράς, Πουλάς και Πουλοκέφαλος, υπέγραψαν κοινή ανακοίνωση και βάλλουν κατά του Περιφερειάρχη.
Αναλυτικά σε αυτήν σημειώνουν: .......

Ανακοίνωση της Διοίκησης της Εράνης για τον τελικό του Κυπέλλου και αναφορά στην δήλωση του προέδρου της Κυπαρισσίας Δ. Τσάγκου

Η διοίκηση της Εράνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου με την Κυπαρισσία και αναφέρθηκε και στην δήλωση του προέδρου του ΑΟΚ Δ. Τσ'άγκου.

Η ανακοίνωση της Εράνης αναφέρει:

Αγριο sex ζευγαριού αναστατώνει πολυκατοικία στην Ναύπακτο. [ Φωτό ]


Έκτακτη γενική συνέλευση κάνουν οι ένοικοι για το "θορυβώδες" ζευγάρι...

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωρούν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στη Ναύπακτο προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν με ζευγάρι που κατοικεί σε ένα από τα διαμερίσματα και χαίρεται τον έρωτά του με θορυβώδη τρόπο, με αποτέλεσμα να μην τους αφήνουν να κλείσουν μάτι.

«Αύριο στις 21.00 συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των ..........

κ Σκυλακάκη, “σκυλεύουν» το πτώμα της Ελλάδος;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ο κ Θόδωρος Σκυλακάκης δεν είναι ένα «τυχαίο» πρόσωπο στο ελληνικό πολιτικό παλκοσένικο και ΔΕΝ υπήρξε ένας αλεξιπτωτιστής στην Κεντροδεξιά παράταξη. Έχει πλούσιο βιογραφικό από τα φοιτητικά του χρόνια στη ΔΑΠ και μετά στην ΝΔ και στη συνέχεια, αφού διαγράφηκε από τη ΝΔ του κ Σαμαρά εξαιτίας των Μνημονίων, προσχώρησε στη ΔΡΑΣΗ όπου τώρα πέραν της ιδιότητας του Ευρωβουλευτή είναι και ο 3ος Πρόεδρός της.

Ομολογώ ότι οι δρόμοι μας, με ......

Κοινωνία σε σύγχυση, πολιτική σε κρίση!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Η ομοιότητα των συμπεριφορών της κοινωνίας, όταν διαβιεί σε περιβάλλον ασταθών οικονομικών εξελίξεων, είναι εντυπωσιακή! Πολλές φορές η Ευρώπη αντιμετώπισε το φάσμα της ανεργίας και των οικονομικών δυσκολιών που όξυναν την πολιτική πόλωση και τον καιροσκοπισμό, ενώ οι έχοντες τη νομή της εξουσίας, από της αρχής των συλλογικών μορφών εξουσίας και αντιπροσώπευσης, εμφανίζουν, καρμπόν συμπεριφορές.

Αυτό αναδεικνύει, ότι παρά το ......

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΟΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει στους παραγωγούς της περιοχής μας τα παρακάτω:.....

Ηλικιωμένος μπήκε με την καραμπίνα στο Πρωτοδικείο

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας όταν ενημερώθηκε πως ένας ηλικιωμένος μπήκε στο Πρωτοδικείο Πατρών που βρίσκεται στην οδό Κανάρη, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, κρατώντας την καραμπίνα του.
Στο σημείο ....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ιδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 13-3-2014 ]



Κύπελλο Μεσσηνίας: Φάσεις και γκολ από τον τελικό Κυπαρισσίας - Εράνης Φιλιατρών

Δραματική εξέλιξη είχε ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ανάμεσα στον ΑΟ Κυπαρισσίας και την Εράνη Φιλιατρών.Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του αγώνα (1-1), έχασαν ευκαιρίες στην παράταση αλλά το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου χαμογέλασε ο ΑΟ Κυπαρισσίας με 5-3
Παρακολουθήστε το Video και δηλώσεις του Προπονητή της Εράνης Μιχάλη Ζάγκου

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 10.000 ανέργων με επιδότηση μισθού

Ευκαιρία για πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας από 30 ως 66 ετών δίνει το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, το οποίο θα επιχορηγήσει επιχειρήσεις, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν στις προσλήψεις.

Η νέα δράση του .....

Δικαστικό χαστούκι στον Άδωνι – Δικαιώθηκαν 250 γιατροί του ΕΟΠΠΥΥ

Το πρώτο δικαστικό πλήγμα στην αδιαλλαξία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη καταφέρνει με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας. Συγκεκριμένα, με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε δικαιώνει 250 «διαθέσιμους» γιατρούς του ΕΟΠΠΥΥ που προσέφυγαν κατά του νέου νόμου, ορίζοντας ότι θα πρέπει να απασχοληθούν στο νέο φορέα, το ΠΕΔΥ, έχοντας παράλληλα ανοιχτά και τα ιδιωτικά τους ιατρεία.
Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι τις 8 Απριλίου οπότε .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Μαρτίου 2014




Συνήθης επίθεση Γόντικα στην Αγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Με μικρομεσαίους αγρότες στους Γαργαλιάνους μίλησε σήμερα 13 Μάρτη 2014 ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ.

Αφού χαιρέτησε .....