Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αφού δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν τώρα ζητούν να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης!!!

Η "4άδα" που δεν έχει ακόμη την... ευθιξία να παραιτηθεί συνεχίζει να προκαλεί τις... εντυπώσεις με το πολιτικό της θράσος και πλέον για τη μη πρόσκλησή τους στην χθεσινή συνεδρίαση του συνδυασμού τους που οι ίδιοι έχουν θέσει εαυτόν εκτός αφού έχουν διαφοροποιηθεί κοιτώντας τις θέσεις τους, οι κ. Δέδες, Αλευράς, Πουλάς και Πουλοκέφαλος, υπέγραψαν κοινή ανακοίνωση και βάλλουν κατά του Περιφερειάρχη.
Αναλυτικά σε αυτήν σημειώνουν: .......

"Με καθυστέρηση δύο ετών και ελάχιστο χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συγκάλεσε την Πέμπτη, τμήμα της
περιφερειακής ομάδας της παράταξής του.

Από τα 31 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, που συνθέτουν την παράταξη της πλειοψηφίας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προσκλήθηκαν τα 23 –και εξ αυτών μόλις τα 15 ανταποκρίθηκαν με τη φυσική τους παρουσία. Η γλώσσα των αριθμών είναι αμείλικτη και καθιστά σαφές και πέραν πάσης αμφιβολίας, πως η παράταξη του κ. Τατούλη έχει απωλέσει την δεδηλωμένη, έχει δηλαδή χάσει την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Και τούτο γιατί συνιστά την κατάληξη μιας πορείας, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με την εξαναγκαστική παραίτηση του αιρετού Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη και συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα με την παράνομη «αντικατάσταση» του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Πουλά, με διαδικασία εξωθεσμικής μεθόδευσης.

Πρόκειται για μία διαδρομή, που έχει εκτραπεί από τις διακηρυγμένες αρχές της παράταξης το 2010, τα χαρακτηριστικά της οποίας είναι εντελώς αντίθετα με εκείνα που εκφράζουν τις πολιτικές μας αρχές. Μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται από έλλειμμα δημοκρατίας, αλαζονεία, εγωκεντρισμό, καθεστωτική νοοτροπία. Και έχει καταλήξει στην ουσιαστική διάλυση της παράταξης.

Η ευθύνη για αυτή την διάλυση και τον ευτελισμό κάθε δημοκρατικής διαδικασίας και συλλογικής δράσης βαραίνει αποκλειστικά τον περιφερειάρχη, ως επικεφαλής της. Αποτελεί στοιχειώδη πράξη πολιτικής ευθύνης να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του.

Όλα τα παραπάνω μάς επιβάλλουν για στοιχειώδους λόγους πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας τη διαμόρφωση ανεξάρτητης, αυτοδιοικητικής πορείας, μακριά από πρακτικές, αντιλήψεις και νοοτροπίες που μας προσβάλλουν. Παράλληλα, μάς οδηγούν στην ανάγκη να χαράξουμε διαφορετικές διαδρομές.

Γιατί τα προβλήματα δεν επιλύονται όταν συζητιούνται στους κλειστούς τοίχους των συνεδριάσεων, αλλά όταν τίθενται ενώπιον των πολιτών.

Καληνύχτα και καλή τύχη, κ. Τατούλη.

ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΕΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ"

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!!
Στο καλό κύριοι. ΔΕΝ θα μας λείψετε καθόλου.