Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αλλαγή μέρας για τον αγώνα της ΑΣ Τοπικής Εράνη Φιλιατρών - Αστέρας Αρφαρών

Με απόφαση της Επιτροπής πρωταθλήματος, της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο αγώνας πρωταθλήματος Α Τοπικής ανάμεσα σε Ερανη Φιλιατρών - Αστέρας Αρφαρών θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και όχι το Σάββατο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ευχές για γρήφορη αναρρωση στον Μπάμπη Μητρόπουλο απόπ το τμνήμα basket της Εράνης

Tο τμήμα μπάσκετ του ΑΠΣ Φιλιατρών Η Εράνη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αθλητή Χαράλαμπο Μμητρόπουλο που υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης προχθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Διώνα Κυπαρισσίας και ΓΣ Γαργαλιάνων και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο απολύτως Υγιής.


Γιώργος Γριβοκωστόπουλος
Προπονητής Εράνης basket


«Αχρηστες» για την εφορία οι αποδείξεις Και τι θα ισχύσει για το αφορολόγητο

«Άχρηστες» για την εφορία είναι και οι φετινές αποδείξεις αφού το αφορολόγητο για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες θα ισχύσει χωρίς αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016.

Στο έντυπο Ε1 της νέας ....

Ο αρχηγός τη ΕΛ.ΑΣ. για την αναδιάρθρωση που φέρνει και «λουκέτα» σε αστυνομικά τμήματα

Η αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ηλεία και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται από τις αρχές του 2017. Αυτό ανέφερε από τον Πύργο, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωσταντίνος Τσουβαλάς, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία.
Ο Αρχηγός της .......

COSMOTE TV : αποκτά Disney Pictures και βραβεία Όσκαρ!

Η ενίσχυση του κινηματογραφικού τμήματος του OTE TV (πλέον COSMOTE TV) συνεχίζεται.

Έτσι, μετά την .....

Taxisnet: «Ρίχνει πόρτα» σε παλιούς υπολογιστές


Εκτός Taxinet θα μένουν από την προσεχή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου οι χρήστες που έχουν παλαιούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows Vista, XP ή παλαιότερο λειτουργικό και δεν διαθέτουν πρόσφατες εκδόσεις των περιηγητών (browser) Internet Explorer, Chrome και Firefox.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής .....

Αλλαγές στον τρόπο πληρωμής διοδίων από το Μάρτιο του 2017

Ο υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Ο κ. Σπίρτζης μίλησε για ....

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή

Κατά την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο, παρουσιάσθηκαν μεγάλα προβλήματα στην ελαιοπαραγωγή, λόγω προσβολών του ελαιοκάρπου από τον δάκο και από μυκητολογικές ασθένειες, όπως το γλοιοσπόριο και η κερκόσπορα.

Η έξαρση των ,,,,,

Εκαψε φλάτζα το Alexis Tsipras.

«Ελευθερία ή θάνατος ήταν το σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης το 1821. Patria o muerte [Πατρίδα ή θάνατος], το σύνθημα της Κουβανικής Επανάστασης το 1959»: Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Αν δεν είχε πίσω του .....

Τέλος στις ελεύθερες επισκέψεις σε γιατρούς από το 2017

Από… σαράντα κύματα θα πρέπει να περνούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μέχρι να κλείσουν τελικά ραντεβού για ιατρική επίσκεψη ή για κάποια εξέταση, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η πρόσβαση στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως περιγράφεται ......

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Άνοιξε η εφαρμογή του TAXIS NET

Αφού οι Συριζέοι Κυβερνόντες μας έπρηξαν καλά καλά τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος με το αν θα αλλάξουν ή δεν θα αλλάξουν τα τέλη Κυκλοφορίας και μετα την πρόσφατη απόφαση ότι θα παραμείνουν ως έιχαν και φέτος, (ευτυχώς που δεν τα άλλαξαν δηλαδή) χθες το απόγευμα .....