Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Α' Τοπική 2η Αγωνιστική: Εθνικός Μελιγαλά - Εράνη Φιλιατρών 1-1

Το ισόπαλο 1-1 δείχνει φτωχό και έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την πλειάδα ευκαιριών που χάθηκαν εκατέρωθεν. Καλύτερος ο εθνικός στο α’, μεταμορφωμένη η εράνη στο δεύτερο

Οι κυριότερες; φάσεις:.......

Σεισμός 6,3R στην Κρήτη έγινε αισθητός σε Ηλεία και Μεσσηνία!

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2R σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Κρήτης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Είναι χαρακτηριστικό

Οδηγός αγοράς laptop

Μάθετε το ρόλο των επί μέρους συστημάτων ενός laptop και επιλέξτε σε ποια από αυτά θα επικεντρώσετε την προσοχή σας όταν πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς για νέο φορητό υπολογιστή.

Τα εξαρτήματα στο .......

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 11-10-2013 ]

«Άρες, μάρες» μέχρι τα μέσα του 2014;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Απαγορεύθηκε η συμμετοχή μηχανοκίνητων στην παρέλαση το 2009 ενώ «λεφτά υπήρχαν» με Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Σαλονικιό κ Βενιζέλο…
Θα παρελάσουν ξανά τανκς .......

ΠΑΣΟΚ για αντι – Καλλικράτη: Ο Μιχελάκης κάνει ρουσφέτι σε Δένδια, Αθανασίου

Για «φωτογραφική ή ρουσφετολογικού χαρακτήρα αλλαγή στα όρια των Δήμων που καθόρισε ο ‘Καλλικράτης’», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τον αντι-Καλλικράτη του Γ. Μιχελάκη, «φωτογραφίζοντας» τους Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου.

«Δεν μπορούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βλέπουν ότι προωθείται ........

Προκαταβολική χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, ζητούν 53 βουλευτές της ΝΔ

Την προκαταβολική χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης με εισοδηματικά και γεωγραφικά κριτήρια, προτείνουν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών, πενήντα τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Γιώργο Βλάχο.

“Εφόσον οι διακηρύξεις του υπουργείου Οικονομικών είναι .......

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους διαθέσιμους στην Υγεία [ Πίνακες ]

Στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας διαβιβάστηκαν οι σχετικοί πίνακες βαθμολογικής κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων φορέων του υπουργείου, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ” αριθμ. 3/2013 ανακοίνωση), όπως ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, αφορά τους υπαλλήλους που είχαν τεθεί σε καθεστώς .......

Άνοιξη του 2014 η Digea σε Πελοπόννησο και Κεφαλλονιά [ VIDEO ]

Την άνοιξη του 2014 θα έρθει στην περιοχή μας το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα καθώς σύμφωνα με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Digea κ. Γιώργο Μαθιό τότε είναι το χρονοδιάγραμμα κάλυψης ολόκληρης της Πελοποννήσου αλλά και της Κεφαλλονιάς.

Μιλώντας ο κ. Μαθιός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στην ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Οκτωβρίου 2013