Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ για αντι – Καλλικράτη: Ο Μιχελάκης κάνει ρουσφέτι σε Δένδια, Αθανασίου

Για «φωτογραφική ή ρουσφετολογικού χαρακτήρα αλλαγή στα όρια των Δήμων που καθόρισε ο ‘Καλλικράτης’», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τον αντι-Καλλικράτη του Γ. Μιχελάκη, «φωτογραφίζοντας» τους Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου.

«Δεν μπορούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βλέπουν ότι προωθείται ........

ένα σχέδιο, το οποίο προβλέπει «σπάσιμο» σε δυο νησιά, όπως είναι η Μυτιλήνη και η Κέρκυρα. Από τα οποία νησιά, αν θέλετε να κάνουμε και ένα άλμα λογικής, προέρχονται και δυο κορυφαίοι υπουργοί της Ν.Δ.», είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο βήμα fm.

Και πρόσθεσε για να μην αφήσει καμία αμφιβολία σε ποιους αναφέρεται: «Θέλετε και την προσωπική μου άποψη; Κακώς ανοίγει προεκλογικά και τόσο κοντά στις εκλογές το θέμα του εκλογικού νόμου και το θέμα του χωροταξικού… Ακόμα όμως και αν ανοίξει, να υπάρξουν κανόνες. Να οριστούν κάποια κριτήρια: πληθυσμιακά, γεωγραφικά. Να είναι συγκεκριμένα. Όχι να ανοίγει ρουσφετολογικά. Δηλαδή τι θα πούνε οι Ροδίτες; Α, τι άτυχοι που είμαστε που δεν είναι από εδώ ο κ. Δένδιας; Για ποιο λόγο να γίνει αυτό;».

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης επικαλέστηκε τον κίνδυνο «να ξεσηκωθεί ο κάθε δήμος στην Ελλάδα και να σου λέει αφού το έκανες εκεί, κάντο και σε εμένα.»

Πάντως επισήμως το ΠΑΣΟΚ δηλώνει έτοιμο να συζητήσει «με σοβαρότητα και ευθύνη -και με ενεργή συμμετοχή των οργάνων της Αυτοδιοίκησης- ολοκληρωμένες προτάσεις για την αλλαγή στην λειτουργία των θεσμών, με κατεύθυνση την ενίσχυσή τους και την ενεργότερη συμβολή στην ανάπτυξη, την βελτίωση της ζωής των πολιτών, την κοινωνική πολιτική.»

4 σχόλια:

 1. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

  ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Πρώην Διαχειριστής12 Οκτωβρίου 2013 - 3:06 μ.μ.

  Διαλύθηκαν οι Δήμοι. Οχι οι Περιφέρειες.
  Ο Καλλικράτης έπρεπε να γίνει μόνο σε επίπεδο περιφερειών. Οχι σε επίπεδο δήμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ== ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ E.N.D ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
  Ο ΤΟΛΜΟΝ ΝΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ....

  Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Ε.Ν.Δ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.