Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Επικουρικό ιατρικό προσωπικό για τα Νοσοκομεία Μεσσηνίας (Ν.Μ. Καλαμάτας και Κυπαρισσίας)

Οκτώ θέσεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και μία θέση για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, σύμφωνα με τη χθεσινή προκήρυξη – απόφαση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι θέσεις για το Νοσοκομείο Καλαμάτας αφορούν: ....


1 Γαστρεντερολογίας,
1 Παθολογίας,
1 Παιδιατρικής,
1 Αναισθησιολογίας,
1 Ακτινονοδιαγνωστικής,
1 Οφθαλμολογίας, 1 Ω.Ρ.Λ.,
1 Νεφρολογίας.

θαρρος

Χαλαζόνι: Αποκαλυπτήρια επικήδιας στήλης Χαλαζονιτών πεσόντων για την πατρίδα.

Τα αποκαλυπτήρια της επικήδειας στήλης με ονόματα Χαλαζονιτών πολιτών που θυσιάστηκαν για την πατρίδα θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου στο Χαλαζόνι ο πολιτιστικός σύλλογος παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και πολιτών.
Την επιμνημόσυνη .......

δέηση θα τελέσει ο ιερέας της κοινότητας.




-

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Αυγούστου 2013




Ανω πόλη Κυπαρισσίας. Απόψε στις 10 η Ρεμπέτικη ιστορία




Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την προσευχή του ραμαζανιού στο γήπεδο Φιλιατρών

Η ξεφτίλα του Δήμου Τριφυλίας φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο, αφού επιτράπηκε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- να κάνουνε γιορτή (Ραμαζάνι) στο γήπεδο Φιλιατρών!
Ποιος έδωσε άδεια;
Πού είναι το έγγραφο της άδειας, με ποιες ......

υπογραφές και σε ποιόν δώσανε άδεια ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο των Φιλιατρών;
Το γήπεδο των Φιλιατρών είναι χωράφι των πατεράδων τους, που μπορούνε να το δίνουνε σε λαθρομετανάστες για να το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν;

Δυστυχώς και στη Τριφυλία οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν
και παρακινούν τους μουσουλμάνους να γιορτάζουνε το ραμαζάνι και να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Δώσανε άδεια για να δείξουνε -λένε- τον πολιτισμό τους.
Ποιο πολιτισμό όταν οι πόλεις βρωμάνε;
Όταν το νερό στα Φιλιατρά κόβεται κάθε μέρα;
Όταν στους Γαργαλιάνους έχουνε υπονόμους εν έτει 2013;
Όταν στην Κυπαρισσία η πόλη και τα χωριά αργοπεθαίνουν;
Η οργή των Ελλήνων πατριωτών στην Τριφυλία ξεχειλίζει από την επίδειξη ισχύος των λαθροεισβολέων μουσουλμάνων, με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων του Δήμου, οι οποίοι ενισχύουν εμφανώς κάθε κίνηση αλλοίωσης του Εθνικού μας κορμού. Το γήπεδο είναι πληρωμένο με το υστέρημα των Ελλήνων και αντί να το χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Φιλιατρών, είναι κλειστό για τις ομάδες αλλά άνοιξε για τους παράνομους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Άραγε, στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι, δίδονται στους Χριστιανούς «στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» δωρεάν χώροι «για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους»; Ή μήπως δεν τολμούν να δηλώσουν καν ότι είναι Χριστιανοί και δεν διανοούνται ούτε σταυρό να φορέσουν δημοσίως, γιατί θα τους λιντσάρουν και θα τους εκτελέσουν; Ποια έπρεπε να είναι η λύση; Να πάνε οι μουσουλμάνοι να κάνουνε ραμαζάνι στο Ισλαμαμπάντ και να μείνουν εκεί, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η δε αστυνομία αντί να μαζέψει τους λαθρομετανάστες, καθόταν και τους κοιτούσε (προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής)! Αυτός είναι ο ρόλος της αστυνομίας;

Να χαίρονται το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Φιλιατρών, οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Τέτοιοι είναι και τέτοιοι τους αξίζουν! Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται στην Τριφυλία. Είμαστε ήδη εδώ. Πρώτη δύναμη! Και στις δημοτικές εκλογές, θα δώσουμε τη μάχη και εν τέλει θα κερδίσουμε το Δήμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Φιλιατρά: Συνελήφθη χθές και ομολόγησε ο εμπρηστής του Opel Astra

Χθες τα ξημερώματα σας είχαμε ενημερώσει για τον εμπρησμό που κατέστρεψε το OPEL ASTRA Cabrio στην περιοχή του Ελαιουργείου στα Φιλιατρά. (σχετικό ρεπορτάζ δείτε εδώ)

Η καταγγελία ........

της ιδιοκτήτριας κατά συγκεκριμένου ατόμου ως υπευθύνου για το συμβάν οδήγησε την Αστυνομία στην σύλληψη του 40χρονου κατοίκου Φιλιατρών (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση μας) ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες μας παραδέχτηκε και μια σειρά άλλων εμπρησμών που έχουν γίνει στο παρελθόν σε αυτοκίνητα στην παλιά λαϊκή αγορά των Φιλιατρών σε κάδους απορριμάτων κλπ κλπ.

Από το Αστυνομικό τμήμα με βάση την προανάκριση σχηματίστηκε δικογραφία και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας όπου του άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση.