Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ποιες αργίες καταργούνται στα σχολεία – Όλες οι αλλαγές

Τα πάνω κάτω στο χρονοδιάγραμμα υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών, προκειμένου να κερδίσει από το επόμενο έτος τη μάχη των κενών που εμφανίζονται κάθε Σεπτέμβριο στα σχολεία σχεδιάζει τώρα να φέρει το υπουργείο Παιδείας.

Ο σχεδιασμός ......

Πετυχημένη η παρουσίαση του μυθιστορήματος "Το παρελθόν μετράει στιγμές" στην Αθήνα

Πετυχημένη ήταν η παρουσίαση του μυθιστορήματος της Βασιλικής Στρατικοπούλου "Το παρελθόν μετράει στιγμές" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο Polis Art Cafe στην Αθήνα.
Την παρουσίαση.....

Πόσο θα πάρετε για Δώρο Πάσχα

Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα. Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των .....

Τέλος από αύριο η υποστήριξη στα Windows xp

Δεκατρία χρόνια μετά το λανσάρισμα των Windows XP, η Microsoft βγάζει από την πρίζα τo παρωχημένο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μένουν δυνητικά απροστάτευτοι καθώς οι χάκερ συνεχίζουν να ανακαλύπτουν κενά ασφάλειας.

Στο δικτυακό ......

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Τριφυλίας

Πορευόμενοι προς τις εκλογές της 18ης Μαϊου ο λαός της Τριφυλίας χρειάζεται να δώσει καθαρή και ενιαία απάντηση και στις τρείς κάλπες .Να καταδικάσει την Ευρωενωσιακή Πολιτική της ανταγωνιστικότητας και της καπιταλιστικής ανάπτυξης που είτε στην μνημονιακή είτε στην αντιμνημονιακή της εκδοχή θα στηριχτεί στα αποκαϊδια των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Μόνο με ισχυρή τη Λαϊκή Συσπείρωση στις Περιφέρειες και στους Δήμους με ισχυρό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή μπορούν να γίνουν οι εκλογές αφετηρία αντιστροφής των πραγμάτων και ανατροπής.

Εχουμε επανειλημμένως......

Τι είναι ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας. Πως λειτουργεί.

Ξεχάστε τον Αριθμό Ταυτότητας, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, τον ΑΜΚΑ και όποιον άλλο αριθμό χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή το κράτος. Έρχεται ένας νέος, ενιαίος αριθμός για κάθε κίνηση και συναλλαγή των πολιτών και δεν είναι άλλος από τον Αριθμό Δημοσιονομικής Ταυτότητας.

Ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας έχει συμφωνηθεί με την......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 6-4-2014 ]



Α' Τοπική: ΕΡΑΝΗ – ΑΟ ΦΑΡΑΙ 4-2. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα η Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε στην έδρα της με 4-2 του ΑΟ Φαραί.

Η Φιλιατρινή ομάδα με νέο προπονητή τον Κώστα Λυμπερόπουλο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια νίκη γοήτρου που την βρίσκει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, ο .....

Κυπαρισσία: Παρουσίαση αρχών και θέσεων του Συνδυασμού "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ" [ VIDEO ]

Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας και παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας Ευστάθιο Ανδρινόπουλο ο Συνδυασμός "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ".

Λίγα λόγια και το βιογραφικό του υποψηφίου Δημάρχου ανέγνωσε η ......

Εκλογές 2014: «Σύγκρουση για κάθαρση» ή «μουσικές καρέκλες»;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Στο πέρασμα των αιώνων δεν αμφισβητήθηκε η θεώρηση και αποδοχή της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ως ένα σαφώς ελληνικό δημιούργημα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι κάθε λαός, σε κάθε γωνιά της γης δεν βίωσε και δεν βιώνει καθημερινά τις δικές του μικρές και μεγάλες τραγωδίες που χρωματίζουν δραματικά και, ενίοτε τραγελαφικά, τις προσωπικές στιγμές ατόμων, τις συλλογικές οντότητες ομάδων.

Εμείς από το καλοκαίρι του 2010 ζούμε .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Απριλίου 2014



Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 07 Απριλίου 2014 έως και 13 Απριλίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκης Ξύγκας

Tηλ: 2761 0 33 560
Κιν. 697 - 7692544


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.